sizin sevgiliniz/eşiniz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
kızlar dün gece sevgılım arkadasları ıle dısarı cıktı eve dondugunde saat 4tü
benım zaten erken kalkmam gerekıyordu

sadece gece 12 gıbı yatarken aradım onu uyucam dıye oda eve gelınce habe vermıs bana bugun ıcın bır sınavımda başarılar dılemış

sızın sevgılınız bu sekılde dısarı cıkıyor mu

aynı sehırlerde degılız bu arada

bu sekılde davranan sevgılısıne guvenebılen var mı

evet, var. ben! hihoyyyt ben de, o da ayrı ayrı arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde saat kaçta eğlence biterse evlerimize dönüyoruz. güven konusunda hiçbir problemimiz yok. :1no2:

tabii ki bu bahsettiğim durumlar her hafta olan şeyler değil.

ben güvenirim hemde sonuna kadar,hani belki diyceksiniz bu kadarda güvenme diye ama o bu güveni bana veriyor....

biz de nişanlıyke ayrı şehirlerdeydik.
o da istediği gibi çıkardı ben de..
hala da öyledir..

hafta içi yakın bir arkadaşımla çiçek pasajına gittik iş çıkışı, felekten gece çaldık kız kıza.
eve döndüğümde de saat bayağı bir ilerlemişti.
aynı şekilde eşim de erkek arkadaşlarıyla çıkar hiç problem değil bizim için.

bende nişanlıyken çıkardı dışarı ama
her hafta değil ve gece 4 lere kadar değil

hani böyle olmayınca bence sorun yoktu.
sık sıkmı yapıyor böyle canım.
tek seferlik birşeyse bence sorun yok.

benim erkek arkadasım en gec saat 11de evde olur.okadar gec saatlere kadar dısarda olmasını istemem acıkcası yapmaz da zaten...tabi yapanlara saygı duyarım ama mecburiyetler hariç sevgilmn eve okadar geç gelmesine kesınlıkle karsı cıkarım...

bende erken doner dıye dusunmustum ama eve geldıgı saat hadı bana msj atana kadar dıyelım yınede 3e kadar eglence mekanında kalmış belli

4 erkeğiz dedi birtanesı evlıydı o buyuk ıhtımal kalmamıstır tabı kadroyu bu sekılde bılıyorum ben

bız ıkı aydır beraberız ılk defa boyle bırsey oldu benımde bır cıkma durumu oldu daha sonradan ıptal oldu ama ben o zaman 1,2 gıbı eve donmeyı planlıyordum

bu konuyla ılgılı bısey soylemek ıstemıyorum eger sık tekrarlanırsa ona gore karar vermek ıstıyorum yanı cok durmussun şöyle böyle yerıne onu analız etmek ıstıyorum zamana bırakmak ıstıyorum sızce dugru mu yapıyorum

canım buyuk ıhtımal bende cıksam sorun etmeyecek
cunku yapısı gayet rahat

bakalım bızım ılıskımız yenı her hafta her hafta cıkarsa hoş olmaz tabı ılk defa oldu gerısınde ne yapacak zaman gosterecek

sımdılık ses cıkarmıyım dıyorum

güvenmek zorundasın o sana sen ona yoksa başka türlü helede uzak şehierlerdeyken aşk yürümez bunu çok iyi bilen biri olarak söylüyorum arada olur böyle şeyler takma kafana bence çok mu uzak şehirleriniz

güvenmek zorundasın o sana sen ona yoksa başka türlü helede uzak şehierlerdeyken aşk yürümez bunu çok iyi bilen biri olarak söylüyorum arada olur böyle şeyler takma kafana bence çok mu uzak şehirleriniz

6 saatlık mesafe var canım
evet ınsan aklında kuruyor da kuruyor maalesef
bılmıyorum cok zor zaten ayrı sehırlerde ılıskı hayırlısı ne dıyelım

istediği saatte istediği zaman dışarı çıkabilir,istediği saatte eve girebilir isterse girmeyebilir..
hiiççç sorun değil ..şu güzel beynimi onun ne halt ettiğini düşünerek yoramam :)
sende yorma boşverrr canım :))

biz üniversitedeyken o da uzun zamandır görmediği bir arkadaşıyla bluşup gece 4-5 gibi evine dönmüştü. istanbulda idi ve o şehir için bence gayet normaldi. kırk yılda bir yaptığı için önemsemedim. bu durumda ikinizin karakterleri çok önemli. mesela benim erkek arkadaşım kıyameti koparırdı ben o saatte eve dönsem. her zaman yapsa bende koparırdım eminim. yani ikimiz bu konuda uyuşuyorduk, serttik.

ama şimdi senin erkek arkadaşın rahat biriyse senie bu konuda rahat bırakacaktır eminim. ayrıca ona bu şikayetinden bahsedersende boğulacaktır çünkü daha yeni bir ilişkidesiniz. benim nacizane fikrim eğer bunu alışkanlık haline getirirse ona fikrinizi belirtin. zamanı gelirse yani. siz bu durumu kaldırabilir ve kaldıramazsınız, bunu ona rahatlıkla anlatın zamanı gelince.

her iki tarafta birbirlerine bu özgürlüğü verecekse ,olabilir tabii. ama bu da neredeyse ,her güne çıkarsa ,yani abartılırsa çok hoş olmaz. ama arada bir kız kıza yada erkek erkeğe ,bu tip eğlenceler ve dışarı çıkmalar olabilir. ama, ben çıkarım ,erkeğim,sen kadınsın sana yasağa ,karşıyım. o zaman dur derim, sende otur bakalım oturduğun yerde

6 saatlık mesafe var canım
evet ınsan aklında kuruyor da kuruyor maalesef
bılmıyorum cok zor zaten ayrı sehırlerde ılıskı hayırlısı ne dıyelım

Aynen öyle cnm,ayrı şehirlerde zor gerçekten,ALLAH yardım etsin...

Gelelim konuya; burdaki asıl kriter bence " senin bu davranıştan rahatsız olman veya olmaman" dır.
Rahatsız olduysan (ilk sefer olmasına rağmen) hemen belirt güzelce...
Bu ilk, bekliyim bi daha olcak mı diye düşünme,,,dürüst ve açık olmak en iyisidir.

Yok rahatsız olmadıysan ---zamana bırak---, rahatsız olduğunda konuş...

Şimdi burda ben olsaydım demicem çünkü hepimizin düşünceleri ve yargıları farklı...Önemli olan senin ne düşündüğün veya hissettiğin,anlatabildim mi cnm!yerimseniben

kaydirigubbakcemile5 a.s

Eglence mekanında o saate kadar durucak
adamı asarım taksim meydanında-tatlicadiarzu-

yada

bi gün sonra bende aynısını yapardım. Yapamasam bile yalan söylerdim dışardayım diye:lepi:
Saat başı merak edip nasıl arıyodu:jeyyar:
Acan olursa:lepi: Bir daha yapmazdı:mymeka:
Yapsada bu teknigi yine yapardım baktım tutmuyo başka şey yapardım:mymeka:

şükür eglence mekanına gitmesi yok bende gitmiyorum zaten-tatlicadiarzu-
ikimizde ailemizin dizinin diplerindeyiz:icecream:

zaten rahat bırakmazsa bozuşuruz o zaman
ya aslında bende bıraz rahat bakmaya basladım olaya tepkı vermeyecegım tepkı verdıkce damarıma basmak ıcın yapacak emınım

evet canım anladım
yanı tepkı veremem yarın bıgun ben cıktıgımda oda mutlaka kı tepkı gosterecek
benım sorunum ona guven duygum

evet bende katılıyorum
zaten aslında bıraz rahat karısmayan bırı oldugu ıcın ılıskımız baslamıstı
yanı ben oyle bı ılıskıde rahat edebılırım
ama bu guvenı suıstımal edermı etmezmı zaman gosterecek
sanırım sabredıp bakacagım zamana gore hıcbısey demeden sıklastırırsa bende ona gore bı yol dusunurum
ama sımdı yasak gıbı gosterıp cazıplestırmenın anlamı yok sanırım dımı kızlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…