- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
biz de nişanlıyke ayrı şehirlerdeydik.
o da istediği gibi çıkardı ben de..
hala da öyledir..
hafta içi yakın bir arkadaşımla çiçek pasajına gittik iş çıkışı, felekten gece çaldık kız kıza.
eve döndüğümde de saat bayağı bir ilerlemişti.
aynı şekilde eşim de erkek arkadaşlarıyla çıkar hiç problem değil bizim için.
kızlar dün gece sevgılım arkadasları ıle dısarı cıktı eve dondugunde saat 4tü
benım zaten erken kalkmam gerekıyordu
sadece gece 12 gıbı yatarken aradım onu uyucam dıye oda eve gelınce habe vermıs bana bugun ıcın bır sınavımda başarılar dılemış
sızın sevgılınız bu sekılde dısarı cıkıyor mu
aynı sehırlerde degılız bu arada
bu sekılde davranan sevgılısıne guvenebılen var mı
güvenmek zorundasın o sana sen ona yoksa başka türlü helede uzak şehierlerdeyken aşk yürümez bunu çok iyi bilen biri olarak söylüyorum arada olur böyle şeyler takma kafana bence çok mu uzak şehirleriniz
6 saatlık mesafe var canım
evet ınsan aklında kuruyor da kuruyor maalesef
bılmıyorum cok zor zaten ayrı sehırlerde ılıskı hayırlısı ne dıyelım
her iki tarafta birbirlerine bu özgürlüğü verecekse ,olabilir tabii. ama bu da neredeyse ,her güne çıkarsa ,yani abartılırsa çok hoş olmaz. ama arada bir kız kıza yada erkek erkeğe ,bu tip eğlenceler ve dışarı çıkmalar olabilir. ama, ben çıkarım ,erkeğim,sen kadınsın sana yasağa ,karşıyım. o zaman dur derim, sende otur bakalım oturduğun yerde
biz üniversitedeyken o da uzun zamandır görmediği bir arkadaşıyla bluşup gece 4-5 gibi evine dönmüştü. istanbulda idi ve o şehir için bence gayet normaldi. kırk yılda bir yaptığı için önemsemedim. bu durumda ikinizin karakterleri çok önemli. mesela benim erkek arkadaşım kıyameti koparırdı ben o saatte eve dönsem. her zaman yapsa bende koparırdım eminim. yani ikimiz bu konuda uyuşuyorduk, serttik.
ama şimdi senin erkek arkadaşın rahat biriyse senie bu konuda rahat bırakacaktır eminim. ayrıca ona bu şikayetinden bahsedersende boğulacaktır çünkü daha yeni bir ilişkidesiniz. benim nacizane fikrim eğer bunu alışkanlık haline getirirse ona fikrinizi belirtin. zamanı gelirse yani. siz bu durumu kaldırabilir ve kaldıramazsınız, bunu ona rahatlıkla anlatın zamanı gelince.
Aynen öyle cnm,ayrı şehirlerde zor gerçekten,ALLAH yardım etsin...
Gelelim konuya; burdaki asıl kriter bence " senin bu davranıştan rahatsız olman veya olmaman" dır.
Rahatsız olduysan (ilk sefer olmasına rağmen) hemen belirt güzelce...
Bu ilk, bekliyim bi daha olcak mı diye düşünme,,,dürüst ve açık olmak en iyisidir.
Yok rahatsız olmadıysan ---zamana bırak---, rahatsız olduğunda konuş...
Şimdi burda ben olsaydım demicem çünkü hepimizin düşünceleri ve yargıları farklı...Önemli olan senin ne düşündüğün veya hissettiğin,anlatabildim mi cnm!yerimseniben
her iki tarafta birbirlerine bu özgürlüğü verecekse ,olabilir tabii. ama bu da neredeyse ,her güne çıkarsa ,yani abartılırsa çok hoş olmaz. ama arada bir kız kıza yada erkek erkeğe ,bu tip eğlenceler ve dışarı çıkmalar olabilir. ama, ben çıkarım ,erkeğim,sen kadınsın sana yasağa ,karşıyım. o zaman dur derim, sende otur bakalım oturduğun yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?