- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
evet bende katılıyorum
zaten aslında bıraz rahat karısmayan bırı oldugu ıcın ılıskımız baslamıstı
yanı ben oyle bı ılıskıde rahat edebılırım
ama bu guvenı suıstımal edermı etmezmı zaman gosterecek
sanırım sabredıp bakacagım zamana gore hıcbısey demeden sıklastırırsa bende ona gore bı yol dusunurum
ama sımdı yasak gıbı gosterıp cazıplestırmenın anlamı yok sanırım dımı kızlar?
6 saatlık mesafe var canım
evet ınsan aklında kuruyor da kuruyor maalesef
bılmıyorum cok zor zaten ayrı sehırlerde ılıskı hayırlısı ne dıyelım
benimki 9 saatlik uzaklıkta ve en son buluşmamız 7 aylık bir ayrılığın sonunda oldu istesende istemesende güvenmek zorundasın aşık olduğun sürecesenağlama
Aynen öyle cnm şimdiden tepki koyma...
Çok rahatsız olup tak dediğinde koy...
evet canım
ıstedıgı tepkıyı elde edecek yoksa
hayır gelemedi gelmedi ama bunu gelmedi diye yorumlamakta çok zor esasında senağlama
canım pozıtıf dusun tamammı yanı neden ne bılmıorum ama mutlaka bı acıklaması vardır
özlüyorum onu çok hemdeeeeeeeeeeeeeeee senağlama
ben sevgilimin ya da eşimin o saatlere kadar erkek erkeğe eğlenmesini asla onaylamam. oyle biriyleişim olmaz. ama sen şu an tanıma aşamasındasın sanırım. şimdilik gözlemle. daha 2 ay olmuş çıkmaya başlayalı. hemen sıkboğaz etme. ama aynı şekilde davranmaya devam ederse ve bu senin hoşuna gitmezse ayrılırsın olur biter.
Tatlım ben olsam istemezdim o saate kadar eğlence erkek erkeğe ne kadar olur. Hani ev oturması olur geç saate kadar anlarım. Ama eğlence deyince düşünmek lazım. Çok sık yapar mısın bunu diye sor bence. En iyi savunma saldırıdır misali saldırıya geçerse kendini biraz çek.. bundan sonra iki kere düşünerek hareket etsin sana karşı. Ayrı şehirlerde olup endişe ediceğini bilerek böyle uzun saatlere kadar kalmaması lazım. Eğer tabi aklı başında ve seni ciddi düşünüyorsa. Sana erkekler neden cilveli kadınlardan hoşlanır kitabını okumanı da öneririm. Cilveli derken, herşeye evet diyen erkeğe boyun eğen "hoş kız" a karşılık, kendinden ödün vermeyen, çizgileri belli erkeği durduran kadından bahsediyor.
Bizim düsturumuz tek başına karşı cinsle yani 2 kişi olarak birbirmizden ayrı dışarda zaman geçirmeyiz.Yani o sadece bir bayan arkadaşıyla ya da ben sadece bir erkek arkadaşımla içki içmez,eğlenmeyiz.Gece geç saatlere kadar dışarda olması ise nadiren olan bir olaydır.Bu arada erkekler birbirlerini gaza getirmeyi ve bol çene çalmayı çok sevdiklerinden zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar.Bu konuda kadınlardan pervasızlar yani.
nadiren olmak kaydı ile benim için de problem olmaz
arada sırada hayatımızın uzun yıllarının geçtiği ankaraya gidince
arkadaşlarıyla buluşur,gece 4 olmaz ama olsa da fark etmez
bebekten dolayı ben kendi arkadaşlarımla evde olurum
evet bende katılıyorum
zaten aslında bıraz rahat karısmayan bırı oldugu ıcın ılıskımız baslamıstı
yanı ben oyle bı ılıskıde rahat edebılırım
ama bu guvenı suıstımal edermı etmezmı zaman gosterecek
sanırım sabredıp bakacagım zamana gore hıcbısey demeden sıklastırırsa bende ona gore bı yol dusunurum
ama sımdı yasak gıbı gosterıp cazıplestırmenın anlamı yok sanırım dımı kızlar?
Rahat biri diye ilişkiye neden basladınız ki ben tam aksine cok da rahat olmamak gerektiğini düşünüyorum...ve suna inanıyorum aşkın boyutu ne kadar coksa insan o kadar rahatsız oluyor nedense.delikafadulden
gece4e kadar geciken sevgilim olursa tepkim olurdu mutlaka güvenemdigim için degil ama evlenince de bu davranışa alışmasından korkardım sanırım..
eger artarsa bu cıkışlar konuş ama şu an için ortada bi sorun yok bence..hems en istemişsen rahat olmayı sen de onu rahat bırakmak zorunda kalırsın :1no2:
ben ilişkide belli kurallara uymayı severim gereken de budur aslında..
Yapisi rahat erkeklerden daima suphelenmisimdir .ben acikcasi sevmem ama sen boyle tercih ediyorsan bisey diyemem ve senin anlattiklarini okuduktan sonra soyle bir gozlem aldim siz cok bagli degilsiniz SIKIFIKI degilsiniz vede mesafeli davraniyorsunuz birbirinize ( yanlis anlama ben sadece buraya yazdiklarinla boyle anlam cikardim detaylari bilemem belkide yaniliorumdur :uhm:Ki eger onaylarsan evet boyleyiz dersen ben boyle biriyle hayat kurmam :1no2:canım buyuk ıhtımal bende cıksam sorun etmeyecek
cunku yapısı gayet rahat
bakalım bızım ılıskımız yenı her hafta her hafta cıkarsa hoş olmaz tabı ılk defa oldu gerısınde ne yapacak zaman gosterecek
sımdılık ses cıkarmıyım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?