Sizin tepkiniz ne olurdu?

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Arkadaslar merhaba. Bir sorunla karsinizdayim. Ya da belkide bana göre bir sorun degerli goruslerinize ihtiyacim var. Soruna gelecek olursak, benim bir gorumcem var. Her tatilde ailesinin yanina gelir. Bizde hep bir sokakta oturdugumuz icin geldiginde neredeyse her gun gorusuyoruz. Evime davet ederim guzelce agirlarim hizmetimi eksik etmem. Aramizdada hic tartisma gecmemistir simdiye kadar. Fakat bazi seylere cok icerlemeye basladigimi hissettim. Mesela hizmete sira gelince beni arayip (arabayla suraya gotur ya da sunu hazirla bi cay koyda oturalim aksam sende kalayim gibi) gezmeye sira gelince esimle tek gitmek isteyip beni hic aramamasi. Bu ona kirildigim nokta. Ama asil kizginligim esime. Mesela bugun gorumcem aradi suraya gidelim tablo alicam diye. Esim bana zaten hemen gidip gelicez cocuklari napican gelme sen dedi. O kadar alindim ki anlatamam acikcasi bensiz gezmelerinden hoslanmiyorum sonucta o kardesiyse bende esiyim. Esim bozuldugumu anlayinca defalarca aradi hazirlan diye gitmedim. Sanki dis kapinin dis mandaliymisim gibi hissettim. Bu gorumcem her geldiginde yasaniyor malesef ki. Ve bende kiriliyorum en cokta esime ... Sizce abartiyor muyum. Siz de alinir ya da rahatsiz olur muydunuz ?

Görümcenizin gezmeye giderken sizi istememesi çok saçma. Acaba çocuklardan dolayı mı teklif etmiyor. Hani rahat takılamazsınız hazırlanmanız uzun sürer vs.
Eşinizi anlamadım asıl karısını ne diye götürmek istemiyor gezmeye

Bence abartiyorsunuz. Kardesi ile gezsin ne var bunda. Siz esisiniz o da kardesi ikinizin yeri de ayri sonucta.
Oyle mi dersiniz. Bende kendimi sorguluyorum bazen acaba yanlis mi dusunuyorum diye. Ama asil kizdigim nokta su ki hizmete sira gelince ben, gezmeye sira gelince bana ihtiyac yokmus gibi davranmalari sanki kullanilmis gibi hissediyorum bilemedim. Kafam karisik sanirim

senin çocuklardan rahat edemeyiz diye düşünüyor olabilir mi gezmeye gideceğinde?

Evet iste boyle dusununce kiziyorum. Cocuklari kayinvalideme birakma imkanim vardi. Elimde pratiktir hemen hazirlanabilirdim. Esime cok kizginim ablasiyla takilmak istiyorda beni istemiyormus gibi hissettirdi bana. Ve bunu hep yapiyolar sizin tepkiniz ne olurdu ?

Yok hic uzulmeyin bence zaten esiniz soylemis cocuklar var demis. Kotu niyet yok bence zaman zaman hepimiz bir seylere alinabiliyoruz. Siz de alinmissiniz biraz.

Yani sanki ben dis kapinin mandaliymisim gibi esime de gorumceme de cok kizginim. Bellide ediyorum sonradan arayip hazirlan demesi ayri bi skandal zaten kan beynime sicradi.

Ben eşime patlardım.
Ama ciddi ciddi yani. Çocukların olması ne mana yani ? Eğer o kadar düşünceliler ise hizmet beklerkende aynı özeni göstersinler..
Inanin varya alninizdan opesim var. Tamda boyle dusundugum icin kiziyorum. Sadece is gezmeye gelince cocuklari bahane ediyor. Ustelik birakacak yerimizde olmasina ragmen.

Görümceme "hizmet" konusunda biraz daha yavaş davranırdım. Siz o ailenin gelinisiniz hizmetçi değil, görümce de el değil koca kadın, o oturup siz her şeyi yapayım diyorsanız bence ilk hatayı burada yapıyorsunuz. Çocuklarınız olduğu için sizinle çıkmak istememiş olabilir. Bşraz nabız yoklayın, çocukları bırakalım anneme x'i de alıp gezmeye gidelim deyin eşinize veya görümcenize ne tepki verecekler. Sorun sizde mi yoksa çocuklarda mı, başka bir sorun mu var anlarsınuz. Eğer bahane üretirlerse istemezlerse mesafenizi de koyun görümcenize bence.

Ben açık açık söylerdim yüzüne. Kesinlikle kendimi kullandırmazdım. Kafasına göre çay koy geliyorum vs. Ee gezmeye gelince ‘gelinsin’ sen otur evinde havalarında hanım. Kusura bakmasın kimse. Size saygı duymak zorunda.

Bence abartiyorsunuz. Evlendik diye ailemizle baş başa görüşüp baş başa bir yere gidemeyecek miyiz yani? Madem kullanıldığınizi düşünüyorsunuz sizden iş istediğinde veya sizde kalayım dediğinde hayır diyin. Çünkü sizi ilgilendiren kısmı o.

Beni arabayla oraya buraya gotur dediginde cocuklari problem etmiyordu. Hatta kendisi annesinden rica ediyordu bakmasi icin. Ama esimin cocuklari bahane etmesi o kadar sacma ve kirici ki. Hizmet konusundaki aptalligiminda farkina varmis bulunmaktayim. Luzumsuz yakinlik gostermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…