Sizin tepkiniz ne olurdu?

Eğer çocukları kayınvalideye bırakabiliyorsanız teklif edilmeliydi. Aksi takdirde küçük çocuklarla zor olabilir.

E takilsinlar kardes kardes ne var bunda? Biraz kardeşi ile dertlesmek istiyordur?

Bir de lütfen kötü bir şey yaşadığınızda size batacak hizmeti yapmayin.
Ben ona şunu yaptım bunu yaptım demeyi çirkin buluyorum, yapmasaydiniz keşke.

Esime nasil davranmaliyim. Icimden yuzune dahi bakmak gelmiyor suanda.

Benim halalarımdan bir tanesi de yemeye içmeye hizmet görmeye anneme gelirdi gezmeye gelince senin çocuk var sen gelemezsin zaten derdi. Anılarım canlandı. Araba ihtiyacı olunca da babamı arardı halâ aynı ama babam artık söylüyor gelemem filan diye. Bazı insanlar kullanmayı sever belki sizin görümceniz de öyledir. Sürekli yapılan bir şey olması bunu düşündürdü bana.

Belki de o an gerçekten çok kısa sürecekti işleri hemen halledip gelmek istediler, biraz alınganlık yapmış olabilir misiniz?

Ben alınırdım sahsen ve senin gibi de surat yapardım çocuklar var onlarla sen uğraş biz rahatımıza bakalim gibi oluyo yani sen otomatikman dışlanıyosun bende çok kırılırdım

Haklisiniz gercekten bende hoslanmam. Fakat orda onu belirtme amacim. Menfaat aninda cocuklarimi problem etmiyolardi. Ve isi dustugunde arayan kadin en azindan bi nezaketen teklif edebilirdi. En cok esime kirildim gitmek isteyecegimi bile bile gelme hemen donucez zaten dedi. Gezme konusunda bu ilk vukuati degil. O yuzden kziiyorum aslinda. Bilmiyorum belkide sacmaliyorum

Evet bende onu diyorum. Birakabilirdik teklif falan almadim. Bizzat gelmememi soyledi esim sagolsun.

hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz-
Zaman zaman ben çocukları eşime bırakırım.
Erkek kardesim de evli, o ve 2 bekar kardeşim daha 4 kardes buluşuruz. Küçük fazla kuçuk bazen 3 oluyoruz. Ayrı whatsapp grubumuz var.
Yani kusura bakmayın ama kardeşlik bu. Ayrı vakit geçirmek istemek kötü bir şey değil
Ama hizmet etme konusunda eğer sizi rahatsız eden bir şey varsa yapmayın.
Hizmet ettiniz diye kardeşlerin ayr vakit geçirme isteğini Baltalama hakkı kazanmiyorsunuz

Belki de o an gerçekten çok kısa sürecekti işleri hemen halledip gelmek istediler, biraz alınganlık yapmış olabilir misiniz?
Surmedi ama 5 saat sonra donduler. Kisa veya uzun onemli degilki sadece bi hava almak istedim. Ama esim bana acik acik gelme dedi buna cok alindim. Cocuklarsa tek basima yapmadim. Bilmiyorum sadece cok kirgin hissediyorum

Yani sanki ben dis kapinin mandaliymisim gibi esime de gorumceme de cok kizginim. Bellide ediyorum sonradan arayip hazirlan demesi ayri bi skandal zaten kan beynime sicradi.
Kocana bas. Bir sorun mu var niye gelmemi istemiyorsun öyle anladim de.
Görümce alttan yapio sizde açıktan tavır sergileyemezsiniz. Ben olsam gorumceme söylerim senmi bisey diyorsun derim sonuclarinada katlanır asla geri adım atmam. Bilmem sizde bukadar deli cesareti varmi

Esime nasil davranmaliyim. Icimden yuzune dahi bakmak gelmiyor suanda.
Bundan sonra aynı şeyi tekrar ederse aranızın ciddi anlamda bozulacağını söyleyin. Aynı şeyi kendisine yapsanız ne hissederdi acaba bir düşünsün. Arkadaşlar yazmış iki kardeş gezsin ne olacak diye. Evet bir şey olacak değil zaten ama siz görümceniz tarafından kullanılıp değer görmüyorsunuz eşiniz de aynı şekilde gelmenizi istememiş bile. Bu sürekli tekrarlandığına göre ‘iki kardeşin gezmesinde sorun yok’ kısmı bence tam tersi duruma dönüşüyor.

Peki ya bunu surekli yapsa size esiniz yine de alinmaz miydiniz? Siz onlarla gitmek isteseniz esiniz de cocuklar var sen gelme.dese gercekten alinmaz miydiniz

Siz kendi konforunuz ve çocuklarınızın bakımindan vaktinden çalarak kimseye hizmet etmeyin. Size ve çocuklarınıza da yazık.
Yoruldukca tahammülü azalıyor insanın, yorulmak yerine daha verimli anne olmayı Secin.

Elbetteki kardesler birlikte gezebilir bende bunu soyluyorum
. ama arada farkli bir durum var ve dogru ya da yanlis esime cok kirildim bilmiyorum.

Kesinlikle haklisiniz. Nasil olsa kiymet veren de yok. En iyisi bu sanirim

Abartmıyorsunuz.
Her defasında o şekilde olsa ben de tepki verirdim.
Ne münasebet yani sürekli beraber gezecekler, ben neden gitmiyorum diye düşünür eşime de görümceme de tepki verirdim.
Eşime daha çok...

Eşiniz daha önce de benzer şeyleri yaptıysa ayrı ama sadece bu olayda art biyet göremedim, tablo almak için illa gitmenize gerek var mı? Yani planlı bir gezme olayi olur, orada haklı olursunuz da bundan çok takılacak birşey yok bana kalırsa

Keske olsa malesef ki yok. Ama esime karsi icimde felaket bir kirginlik ve kizginlik var. Bu nelere sebep olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…