Sizin tepkiniz ne olurdu?

Peki ya bunu surekli yapsa size esiniz yine de alinmaz miydiniz? Siz onlarla gitmek isteseniz esiniz de cocuklar var sen gelme.dese gercekten alinmaz miydiniz

Ne kadar zamanda bir geliyor ki gorumce?
Benim eşimin bir ablası var. Aralarındaki ilişkiyi gorseniz gerçekten alınmayacagimi anlardiniz :)
Normalde sizinle gezmek eşinize angarya geliyorsa bu problem olur. Ama istediğinizde birlikte vakit geçiriyorsaniz problem etmeyin

Sizden ayrı vakit geçiremezler mi ?
Ben çok şaşırıyorum ya böyle durumlarda
Evli insanlar her daim yapışık gibi mi gezmek zorunda ?
Kardeşiyle bi kahve içemez mi ?
Çarşı pazar gezemez mi ?
Bu kadar da değil ...

1 hafta evvelden planlanmisti surekli yanimizda konusuluyor fakat beni aralarina katmiyolardi. Nerden bilebilirdim ki bensiz gitmek isteyeceklerini megerse esimde gelmemi istemiyormus. Cok kirginim ya of

Oyle mi dersiniz. Bilmiyorum istemsizce cok kirildim. Sadce bende bi hava almak istemistim esimin gelme demesi sok etti beni

Buldugu her firsatta geliyor. Anlatmak istedigim su hizmeti bizden bekliyor kardesinin karisi olarak. Fakat gezmelerde bizi istemiyor. Herseyi gectim esim bana gelme dedi ya ona cok bozuldum gorumcem istemese de esim istese inanin yine zoruma gitmezdi. Keske bende sizin gibi olsam olgunluk oluyo bu sanirim. Ya da yapi meselesi.

Abartmıyorsunuz.
Her defasında o şekilde olsa ben de tepki verirdim.
Ne münasebet yani sürekli beraber gezecekler, ben neden gitmiyorum diye düşünür eşime de görümceme de tepki verirdim.
Eşime daha çok...
Diyorum ya benimde kirginligim en cok esime...

Oyle mi dersiniz. Bilmiyorum istemsizce cok kirildim. Sadce bende bi hava almak istemistim esimin gelme demesi sok etti beni

Ablanı yeterince gezdirdin
Şimdi sıra bende
Çocukları annene bırakıyoruz ve çıkıyoruz derim ben ..
Surat asmak,uzatmak ,trip atmaya gerek yok ..

Ablanı yeterince gezdirdin
Şimdi sıra bende
Çocukları annene bırakıyoruz ve çıkıyoruz derim ben ..
Surat asmak,uzatmak ,trip atmaya gerek yok ..
Iste oyle deyince yapmiyor. Ablasi gidelim deyince ucuyor fakat beni yildonumuzde yemeg cikarmaktan aciz beyefendi. Deger mi gormuyorum anlamiyorum ki

Kardesim 5 yıllık evli, evine 3 kere gittim.
Birkaç saatlik oturmaya.
O kısma bir şey diyemem. :)
Ama başbaşa vakit geçirmek istemeleri bana normal geliyor.
Eşinizde isteyebilir bunu.ona kirilacaginiz bir şey de yok bana kalırsa

Bence kendinizi doldurmayın. Empati yaptım da ben de kardeşimle baş başa görüşmek isterim arada, bu evlendiği kişiyi yok saymak değildir ki, sonuçta kardeş bu hep eşle beraber vakit geçirmek zorunda değiller. Eş başka, kardeş başka, ikisi bir arada başka güzel. Görümcenize dair içinizi karartmayın derim...

Gorumcem umrumda degil aslinda. Bende ona bundan sonra hakettigi degeri veririm. Ama ya esime ne demeli malesef ki ona daha cok kirginim.

Ay keske sizin gibi dusunebilsem de kendi kendimi yiyip bitirmesem. Belkide ben yanlis dusunuyorum bilmiyorum ki. (

Kardesiyle az görüsüyor az görüyor :) birakin biraz kardes kardese bas basa kalsinlar ... zaten sizinlede ilgileniyormus görümceniz :)

Keske bunu basarabilsem ama olmuyor iste. Kendimi doldurdum dolduracagim kadar. Kullanilmis ve asiri kirilmis hissediyorum. Arada olmasina lafim yok ama surekli bu boyle her gelisinde ayni cok yanlis geliyor bana.

Çocukları eşinize bırakıp yarın sizde kendinizi bir bahaneyle dışarı atın.Arkadaşınızla gezmeye yada alışverişe gidin meselâ.Ben olsam bunu kesin yapardım.Anlasın biraz.

Kardesiyle az görüsüyor az görüyor :) birakin biraz kardes kardese bas basa kalsinlar ... zaten sizinlede ilgileniyormus görümceniz :)
Belkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok

Ay keske sizin gibi dusunebilsem de kendi kendimi yiyip bitirmesem. Belkide ben yanlis dusunuyorum bilmiyorum ki. (
Yaşınız gerçekten 22 ise olur öyle :)
Çok gencsiniz. Zamanla daha anlayışlı olursunuz, kardeşler ve aile yarış yada kıyas malzemesi olamaz.
Onun yerine Eşinizin size de vakit ayirmasini sağlayın. Ablası olmadığı zamanlarda başbaşa gezin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…