Sizin tepkiniz ne olurdu???

Keske mümkün olsa kilidi yok hicbir odanin. Cok sinir bozucu. Kadin doldurdu salonu yorgan yastik neymis esim uyaninca bazaya yerlestirirmismis ayyyyyy imdaaaaat delirmek üzereyimmmm :KK62:

Kapının kolunu değiştirmeden sadece göbeğini kilidi ile değiştireceksiniz
Çok basit bir işlem bu

Delirecek bir şey yok ki

Bana yazdığınızı söylemedim yanlış anlamışsınız, kendi kendime yorumda bulundum.
Bana göre kişisel eşya başka bir şeydir ama yılda sadece 1 ay kullanılan oda başkadır.
Sürekli aynı evi paylaşıyorsak tabii ki yerden göğe kadar haklısınız ama yine söylüyorum bana göre yılın neredeyse tamamında kullanılmayan bir oda için ben kesinlikle problem çıkarmazdım.
kv desi de yurt dışında yaşıyor. o da konu sahibi arkadaş gibi yılın belli zamanında gelip dönüyor.
o nedenle çok mudahil olmasa iyi olur bence.
kimsenin özeline girilmez. hele ki bu gelin ise. yanlış. cahillik sayıyorum ben.

kv desi de yurt dışında yaşıyor. o da konu sahibi arkadaş gibi yılın belli zamanında gelip dönüyor.
o nedenle çok mudahil olmasa iyi olur bence.
kimsenin özeline girilmez. hele ki bu gelin ise. yanlış. cahillik sayıyorum ben.
Kesinlikle katiliyorum. Hep kendi kalsa belki sorun etmem ama o bile tuafima giderdi. 140 metrekare ev 4 oda koltuklari hep yatak oluyor altlari bos. Koskoca eve yorgan yastik sigmamis bi benim bazam kalmism

Kesinlikle katiliyorum. Hep kendi kalsa belki sorun etmem ama o bile tuafima giderdi. 140 metrekare ev 4 oda koltuklari hep yatak oluyor altlari bos. Koskoca eve yorgan yastik sigmamis bi benim bazam kalmism
izine geldiğinizde kalabileceğiniz başka bi yer yok değil mi.
sürekli o koydukça siz söyleyeceksiniz. o yapacak siz söyleyeceksiniz.
başka çare yok.
ya da benim akrabalarımda da olduğu gibi (ben yapamadım ama bazı kaynanalar hak ediyor ) cincar çıkarac aksınız . bi daha dikkat edecek. yapmayacak.

Oda bişeymi benim kV izne bi gittim benim dolabıma özene bözene kendi gelinliğini takmış! Anında toparladım katladım başka yer koydum. Koca evde bi senin bazanmi kalmış madem kendine yeni eşya alıyor ihtiyacına göre alsın

Hepsi
Oda bişeymi benim kV izne bi gittim benim dolabıma özene bözene kendi gelinliğini takmış! Anında toparladım katladım başka yer koydum. Koca evde bi senin bazanmi kalmış madem kendine yeni eşya alıyor ihtiyacına göre alsın
Hepsi niye böyle ya anlamam. En mantiklisi söylicem; anne suan yatagimin alti bos ama ben bosuna bazali yatak almadim ilerleyen zamanlarda orasi benim getirip alacagim esyalarla dolar. Ilerde bunlari burdan cikartirsam bilmis ol dicem

izine geldiğinizde kalabileceğiniz başka bi yer yok değil mi.
sürekli o koydukça siz söyleyeceksiniz. o yapacak siz söyleyeceksiniz.
başka çare yok.
ya da benim akrabalarımda da olduğu gibi (ben yapamadım ama bazı kaynanalar hak ediyor ) cincar çıkarac aksınız . bi daha dikkat edecek. yapmayacak.
Malesef yok.. aynen en mantiklisi söylicem yoksa anlayacak kafa yok kadinda.

Back
X