Kışın ankara da oluyorum ben canım:)anladim canim bu arada sanirim sen izmirlisin bende izmirliyim :) eger bir terslik cikmasa belki bu kis yada önümüzdeki yaz gelmeyi düsünüyorum izmire görüsürüz belki :)
Kışın ankara da oluyorum ben canım:)
Ama ara sıra geliyorum denk gelirsek
görüşürüz tabi ki neden olmasınn
Versace bright crystal absolu: Bu serinin sari olan disindaki tum versiyonlarini denedim. Su anda da bu var elimde. Kokusuna bayiliyorum.. Soyle tarif ediyim. Bu parfumu kullandiginizda size sarilan biri derin bir nefeste sizi kokluyacaktir. Bazi parfumler gibi parfum parfum kokmaz. Oldukca dogal bir kokusu var.
Lacoste eau sensuelle: Baskin, kislik ve her zaman kullanamayacaginiz bir koku. Yogun bir sekilde helva kokuyor :) Evet bildigimiz helva.. Ben ne diye helva kokmak istiyim ki demeyin. Nefis bir parfum ama dikkat ilk bastada dedigim gibi baskin ve tatli bir koku. Bence oldukca farklida. Seviyorum. Almayi dusunuyorum. Bakalim..
Escada especially: Escada'nin tum parfumleri gibi bu da tatli bir koku. Ben de Elixir versiyonu var. Baymayan hos bir koku.
Dolce& Gabbana Dolce: Sizi gibi sisesine vurulup ilk ciktiginda denemistim. Cok ozel bir koku gibi gelmemisti. Yanlis hatirliyorda olabilirim.
Canim ben bu parfümlerden hicbirini almadim ama Dole&Gabbanna Dolce bunlarin icinde en cok hosuma giden oldu.
Gerek sisesi gerek kokusu olsun cok güzel. Kokusu hafif olsada yaza uygun bir parfüm. Artik önümdeki yaz alirim diye düsünüyorum.
Dolce'nin sisesi cok guzelKokuyu ilk ciktiginda denedigim icin cokta animsamiyorum.
Bu arada Top 5 kokum yok o yuzden yazamadim ama bir tanesinden eminim.
Viktor&Rolf Flowerbomb
suan ellimde var yves rocher alisverisim sirasinda hediyeli edilmisti :)5 kez Evidence
1-CK Euphoria
2-Diesel Loverdose Red Kiss
3-Lauren Ralph Lauren
4-Lolita Lempicka
5-Estee Lauder Precious Florals
1 elizabeth arden sun flower
2 lacoste pour femme
3 cacharel noa
4 chanel paris
5 lacoste touch of pink , love of pink
sanırım ben lacoste canavarıyım...
1)hypnotic poison
2)lancome hypnose
3)lancome tresor lanuit yada midnight rose
4)ysl manifesto yada manifesto elixir
5)escada magnetizm
6)kenzo amour
7)burberry classic
elizabeth arden kokuları kalıcı ve etrafa yayılan türden mi tatlım?1 elizabeth arden sun flower
2 lacoste pour femme
3 cacharel noa
4 chanel paris
5 lacoste touch of pink , love of pink
sanırım ben lacoste canavarıyım...
elizabeth arden kokuları kalıcı ve etrafa yayılan türden mi tatlım?
manifestoyu denemenizi öneririm manifesto lixir onun aynısının daha yayılanı daha keskinidir evet.
lacoste parfümlerinden lacoste sensuelle çok çok güzel bu arada
Ben 5th Avenue Night almıştım, silajını hiç begenmemiştim.
Aslında çevremdekiler duyuyordu ama ben almıyordum kokusunu.
Yani Dior,JPG,Chanel gibi markalardan sonra beni pek tatmin etmemişti açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?