- 9 Haziran 2015
- 19
- -2
- 286
- 29
- Konu Sahibi maydanozzz123
-
Eldivenle nasil alıyorsunuz ya?Eldiven veya ağda ile aldığınız halde mi 2 günde çıkıyor?
Biraz uzaması gerek ağda gibi, tutabilmek için. Alıştığım için çekmek çok kolay geliyor bana.Eldivenle nasil alıyorsunuz ya?
Yani agdalik uzamis bir bacakta duz normal eldivenle tutup tek tek mi çekiyorsunuz, yoksa eldivene de bir sey surup daha genis yuzey mi aliyorsunuz?Biraz uzaması gerek ağda gibi, tutabilmek için. Alıştığım için çekmek çok kolay geliyor bana.
Kalan küçükler için önceden eldivenle aldıktan sonra ağda yapardım, şimdi kararma yapar diye cımbızla alıyorum.
Yani agdalik uzamis bir bacakta duz normal eldivenle tutup tek tek mi çekiyorsunuz, yoksa eldivene de bir sey surup daha genis yuzey mi aliyorsunuz?
Tek tek cekersem bitmez benim isim
Anladim. Eldivenle yaparsam ikinci bacagima gectigimde ilki uzamaya baslar benim ahshd
Benim bacaklarımda çok yok. Eldiven zor olmuyor o yüzden tek tek çekiyorum
Ama acelem varsa ağda yaparım bende.
Anladim. Eldivenle yaparsam ikinci bacagima gectigimde ilki uzamaya baslar benim ahshd
Tesekkur ederim.
Ya tuylu bile olsak kahrolsun toplumsal guzellik normlari diyorum ahdhdKeşke tüysüz doğsaydık sjsjdj
Rica ederim.
Sanırım tüyleri alırken acıyla aynı isyanı tüm kadınlar olarak yapıyoruz.Ya tuylu bile olsak kahrolsun toplumsal guzellik normlari diyorum ahdhd
Koltukalti ve bikini bolgesi gibi hijyen kaynakli olmayan tum kıl tüy işine prensipte karşıyım. Bundan iki yüz sene once dogsam biyikli, bacak kıllı gezebilecekken simdi uğraştığım seye bak diye isyan ediyorum bazen
Ay yazarken ben de ayni kadini dusundumSanırım tüyleri alırken acıyla aynı isyanı tüm kadınlar olarak yapıyoruz.
Sjsjdjdj İran presnsesi geldi gözümün önüne
Hindistan Cevizi yağını nasıl kullanıyorsunuz ? İşe yarıyor muEldiven veya ağda ile aldığınız halde mi 2 günde çıkıyor?
Ben eldiven kullanıyorum, küçükleri cımbızla alıyorum. 3 hafta rahat temiz geziyorum.
Koltuk altı kararması için de evde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Biraz uzaması gerek ağda gibi, tutabilmek için. Alıştığım için çekmek çok kolay geliyor bana.
Kalan küçükler için önceden eldivenle aldıktan sonra ağda yapardım, şimdi kararma yapar diye cımbızla alıyorum.
Ve kesinlikle eldiven ağdaya göre çok rahat ve kolay (bence).
şaşırdım bunaYa tuylu bile olsak kahrolsun toplumsal guzellik normlari diyorum ahdhd
Koltukalti ve bikini bolgesi gibi hijyen kaynakli olmayan tum kıl tüy işine prensipte karşıyım. Bundan iki yüz sene once dogsam biyikli, bacak kıllı gezebilecekken simdi uğraştığım seye bak diye isyan ediyorum bazen
2 güne bir ağda yapılırsa k.altı kesin kararırKızlar dipten aldığınız kıllarınız ne kadar süre sonra çıkıyor ? Benim 2 günde çıkıyor. Sürekli almak zorunda olduğum için koltuk altında kararma oluştu. Ailemde benim dışımda böyle olan yok. Adetim düzensiz .25 günden 19 güne düştü doktorlar normal diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?