Sizin tüyleriniz ne kadar süre sonra çıkıyor

Hindistan Cevizi yağını nasıl kullanıyorsunuz ? İşe yarıyor mu
Bence evet.
Daha önce bir süre glikolik asit ile siliyordum ama bende hiç işe yaramadı. Bir ara da Expigment krem kullandım. O da işe yaramadı hatta sabaha kremin rengi kahveleşmişti. Ve pullanmış gibi olmuştu. Görünce korktum ama duş alıp keseleyince geçmişti.
Hindistan cevizi yağını duş sonrası hafif ovalayarak sürüyorum. Sık sık duş aldığım için sorun olmuyor. Zaten hemen emiliyor sürünce. Ben üstüne karbonatta kullanıyorum evdeyken.
Bir de ağdayı bıraktım koltuk altında kararmaya neden oluyor diye.
Daha açık rengi şu an.
Yine bu forumda bir hanımefendi beyaz sabunu sürüp kese yaptığını ve çok işe yaradığını yazmıştı. Beyaz sabunum yok o yüzden deneyemedim onu.

Ben ev tipi lazer kullandım. Ne kadar sürede çıkıyor farkında değilim ama epey uzun sürede çıkıyor. Çıkan da ince ve seyrek oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de ağda yapmiyorum, lazer yaptrmistim zaten ama renk farkı var beni çok rahatsız ediyor, glikolik asit kullanıyorum ama dediğinz gibi çok işe yaramiyor sanki, bir de bir markann koltuk altı için kremini aldım pahalı da birşey çok işe yaramadı, o bitmek üzere Hindistan cevizi yağı deneyim ben de zaten hem de doğal, beyaz sabun ve kese onu da araştırayım en iyisi offf çok gıcık bir durum ya

Kesinlikle çok gıcık, bir de insan takıyor taktı mı. Ben bi ara sürekli kontrol ediyordum fayda ediyor mu diye. Ki o kadar hemen etmez ama anlat işte
İnşallah işe yarar sizde de.

Şimdi başka bir yerde okudum hamilelikte oluyormuş kararma, yıllar önce lazer yaptrmistim gayet iyiydi sorun yoktu son zamanlarda çıktı demek hamilelikten için rahatladi akshfkgl

Şimdi başka bir yerde okudum hamilelikte oluyormuş kararma, yıllar önce lazer yaptrmistim gayet iyiydi sorun yoktu son zamanlarda çıktı demek hamilelikten için rahatladi akshfkgl
Analıkk
Her şeyi zor
Bir de biz kadın olduğumuz için ve toplum algısı nedeniyle bu kadar önemsiyoruz ve kendimizi inceliyoruz sürekli.
Erkeklerin koltuk altı kıldan görünmüyor, umurlarında değil

Analıkk
Her şeyi zor
Bir de biz kadın olduğumuz için ve toplum algısı nedeniyle bu kadar önemsiyoruz ve kendimizi inceliyoruz sürekli.
Erkeklerin koltuk altı kıldan görünmüyor, umurlarında değil
Ay evet ya bu yaza kadar böyle derdim yoktu diyordum nerden çıktı bu diye ne bileyim birşey giymeye korkar oldum, tüy vs yok ama o görüntü rahatsız ediyor, erkelerde de iğrenç bir görüntü hele de yazları çok kötü görünüyor keşke onlarda yapsa böyle ajshdkf

Hiç korkmayın. Valla ben bu güne kadar yabancı olan kimsenin koltuk altını o kadar detaylı görmedim yani.
İnsan kendi kafasına takıyor da dikkat edilecek bir yer değil öyle.
Hahahah keşke, maalesef özbakım konusunda erkekler bizim yarımız kadar bile yoklar.

Di mi aslında haklisnz ben de kimsenn koltuk altına dikkatli bakmam, aynı yuzumuzdeki kusurlari en çok kendimizn görmesi gibi

10 yıl boyunca sabah akşam jilet kullandım koltuk altı bıkını bölgem koyulaştı sonra ev ağdası vardır ya şu şekerli 3 yıl ondan kullandım o baya inceltti ve azalttı şimdi ondanda sıkıldım alexandrite lazare gidiyorum 2 ayda bır çok fark ettı resmen 5 seans gıttım gıderım de böyle bir rahatlık olamaz yanı

Kızlar yazmış ama bende yazıyım eldiveni deneyin isterseniz ben prensip olarak kendimi yolmaya karşı olduğum için denemedim ama eskilerin lazeri gibi zaman içinde bitecek kadar azaltıp tek tük çıkıyor arkasından da orjinal karınca yağı sürebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…