Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi(!) Biz yapmamaya çalışıyoruz..

sacmalamıs mesela evlendigimde bende ilk zamanlar asla cocuk istemezdim ama birinin kaybı olduysa ve tup bebek tedavisine basladıysa boyle bir cumle kurmazdım neticede ortada bir bebek istegi var ve bu konuda sıkıntılar yasanmıs insan olan bu husuta espri yapılmaycagını bilir..

Dostlarınız dahi olsa tüp bebek tedavisi gördüğünüzü bilmelerine gerek var mıydı?
+1
Bencede yok insanlara moral bulmak icin manen destek almak icin dert yakinmak icin iyi niyetle anladirsin herkesi kendin gibi bilirsin bir bakmissin o derdini silah olarak sana karsi kullanirlar hic dusunmezler kirilirmi kirilmazmi diye. Senin incinmen hic umurlarinda degildir.

Ben bir erkeğin böyle dangalakça bir şaka yapmasına takıldım. 1 sizin hassasiyetinize uygun davranmalı. 2. Bir erkeğin bir bayana böyle şaka yapması bana saçma geldi

Soğuk yere oturduğumu gören bir arkadaşım ,soğuğa oturma iyi değil dediğinde,neden ki ?çocuğum mu olmaz demiştim. Bu arkadaşımın 10 yıldır çocuk yapmaya çalıştığını unutmuştum Ben ondan daha çok üzüldüm tabii ama oldu bir kere.Sizin durum art niyetli gibi geldi bana,hassas olmalıydı ukala Ali Bey

Malesef galiba öyleymiş bunu da biraz üzülerek anlamam gerekiyomuş

Ben bir erkeğin böyle dangalakça bir şaka yapmasına takıldım. 1 sizin hassasiyetinize uygun davranmalı. 2. Bir erkeğin bir bayana böyle şaka yapması bana saçma geldi
Erkek kadın diye ayırmıyorum çünkü zamanında benim evimde yaşamış falan kardeşim gibi yakın bi insan aramızda öyle bi mesafe yok aslında.. Ama bu düşüncesizce konuşmasını gerektirir miydi?? Tabiki hayır :)

Ben aslında onun da o lafın nereye gideceğini bilerek söylediğini düşünmüyorum öyle düşünsem arkadaşlığımı bitirmeye kadar giderim.. Sadece patavatsızlık işte.. Bu dönemde bizim açımızdan duyulması kaldırılması kolay olmayan şeyler malesef..

Ben bir erkeğin böyle dangalakça bir şaka yapmasına takıldım. 1 sizin hassasiyetinize uygun davranmalı. 2. Bir erkeğin bir bayana böyle şaka yapması bana saçma geldi.
İnşallah bebişi sağlıkla alırsın kucağına

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Tedavinizi herkese söylemeyin, günü geldimi yaranıza basarlar Maalesef. Bizde herkese söylemedik hatta kendi çok yakınlarımıza bile

Ortamda "Aman sigara içmeyin aman etmeyin" dediğiniz için, bunlar da tiryaki olduğu için kendi aralarında "Amaann iyi ki çocuk yapmıyoruz yoksa uğraşıp duracaktık" hesabı konuşmuşlar. Herkes tüp bebek tedavisi gördüğünüzü bilirse buna yönelik laflar, espriler duyarsınız. Herkesin bilmesine gerek yok bu özel konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…