- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
2 senelik evli ablam, evlenmeden önce tek ve en iyi arkadaşımdı.Kız kardeşler arasında olabilecek ufak tefek kavgalar dışında hiçbir problemimiz yoktu,halen görünürde problem yok gerçi ama..Evlendikten sonra günden güne uzaklaştı sanki bizden..Haftada bir iki gün gelir, ama sanki mecburiyetten gelmedi demesinler diye geliyor .Ben aramazsam yada annem aramasa telefonla arayıp hal hatır sormaz..Kendisi çalışıyor aynı şekilde bende, ama onun mesaileri vs benden daha yoğun olduğu gerçek birde evle eşle ilgilenmesi de gerekiyor.. Ama tatil günlerin dede insan bi aramaz mı? Alınganlıkmı bu yaptığım,yada önceden hep dip dibe olduğumuz içinmi bu şekilde hissediyorum..Yalnız şöyle bir durum var enişteyle ilgili yada herhangi bir derdi olsa sabahın 7 sinde arar..Ben onun kardeşiyim tabiki ilk dertleştiği kişi ben olmalıyım,ama mutlu olduğu zamanlarıda paylaşsa ya
Pazar günü onlarda yemekteydik , bu hafta yıllık izinde oldukları için tatil planı vardı, daha doğrusu enişte gitmek istiyor ablam önümüz bayram diye gitmeyip evde temizlik vs geçirmek istiyor..Pazartesi faceten gördümki gitmişler, fotolar vs atıyorlar iki gündür ben aramadım oda aramadı , yani vakti varkende aramıyor .Dert değil belki ama aramızda anlamsız uzaklaşma beni üzüyor.