Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelip gitmesi araması falan değilde tatile giderken aramamasına takıldım ben.
İnsan evinden uzaklaşırken ailesine haber vermez mi?
kendisinede soruyorum arada tatlı sert konuşuyorumda , onun söylediğide sizin dediğiniz gibi çalışıyorum ev iş , birde ablam temizlik hastasıdır takıntı derecesinde ufacık bir zaman bulsun onu temizliğe harcar.. Benim anlamaya çalıştığım gerçekten evlenince böylemi oluyor![]()
o biraz ayıp olmuş ama gelip gitmesi yeterli bence.annemde aynısını diyor, evine gitsek kapıda kalcaz![]()
2 senelik evli ablam, evlenmeden önce tek ve en iyi arkadaşımdı.Kız kardeşler arasında olabilecek ufak tefek kavgalar dışında hiçbir problemimiz yoktu,halen görünürde problem yok gerçi ama..Evlendikten sonra günden güne uzaklaştı sanki bizden..Haftada bir iki gün gelir, ama sanki mecburiyetten gelmedi demesinler diye geliyor .Ben aramazsam yada annem aramasa telefonla arayıp hal hatır sormaz..Kendisi çalışıyor aynı şekilde bende, ama onun mesaileri vs benden daha yoğun olduğu gerçek birde evle eşle ilgilenmesi de gerekiyor.. Ama tatil günlerin dede insan bi aramaz mı? Alınganlıkmı bu yaptığım,yada önceden hep dip dibe olduğumuz içinmi bu şekilde hissediyorum..Yalnız şöyle bir durum var enişteyle ilgili yada herhangi bir derdi olsa sabahın 7 sinde arar..Ben onun kardeşiyim tabiki ilk dertleştiği kişi ben olmalıyım,ama mutlu olduğu zamanlarıda paylaşsa yaPazar günü onlarda yemekteydik , bu hafta yıllık izinde oldukları için tatil planı vardı, daha doğrusu enişte gitmek istiyor ablam önümüz bayram diye gitmeyip evde temizlik vs geçirmek istiyor..Pazartesi faceten gördümki gitmişler, fotolar vs atıyorlar iki gündür ben aramadım oda aramadı , yani vakti varkende aramıyor .Dert değil belki ama aramızda anlamsız uzaklaşma beni üzüyor.
![]()
o biraz ayıp olmuş ama gelip gitmesi yeterli bence.
Tabii mecburiyetten değilde görmek istediği, sizinle vakit geçirmek istediği için gelmesi lazım.
Siz ona gittiğinizde durum nasıl?
bunun adı kardeşlik değil ev arkadaşlığı.şimdi kendine yeni bir arkadaş buldu size ihtiyaç duymuyor
Hayır her evlilikte elbette ki böyle olmuyor. İnsanların öncelikleri vardır. Demek ki onun önceliği siz değilsiniz. Çok gaddarca gelebilir bu dediğim bazılarına ama bence durum bu. Evlilik demek 7/24 prangalarla bağlı olmak demek değil sonuçta. Normal evliliklerde kişi isterse vakit ayırır sevdiklerine. Biraz daha az temizlik yapar mesela, 5 dakikasını ailesine ayırır. Ayırmıyorsa da dediğim gibi önceliklerinden vakit bulamıyor demektir. Şöyle de bir şey var sıkıntıya düşseniz yanınızda olur belki de ama insan dediğiniz gibi mutlu zamanlarında da sevdikleriyle olmak istiyor ya da sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmak istiyor.
evet hep mutsuzluklardan bahsedince enişteye karşıda ön yargım oluyor, yada sesi biraz bozuk gelsin kavgamı ettiler aceba diye düşünüyorum.
Canım ev iş yoruluyordur . Artniyet yada unuttuğundan değildir . Meşguliyet yorgunluk . Benimde eve ayda 1 gittiğim olurdu , tatil gününde bir planı varsa , işi varsa , akşamları yorgunsa . Sen git . Ablacığım yardım lazımmı de . Herşeyi devletten bekleme . Uzaklaşmaz o senin ablan . Sana öle gelmiştir. Aaaa herşeyi benmi söylüycem . Giderken kekte yap.2 senelik evli ablam, evlenmeden önce tek ve en iyi arkadaşımdı.Kız kardeşler arasında olabilecek ufak tefek kavgalar dışında hiçbir problemimiz yoktu,halen görünürde problem yok gerçi ama..Evlendikten sonra günden güne uzaklaştı sanki bizden..Haftada bir iki gün gelir, ama sanki mecburiyetten gelmedi demesinler diye geliyor .Ben aramazsam yada annem aramasa telefonla arayıp hal hatır sormaz..Kendisi çalışıyor aynı şekilde bende, ama onun mesaileri vs benden daha yoğun olduğu gerçek birde evle eşle ilgilenmesi de gerekiyor.. Ama tatil günlerin dede insan bi aramaz mı? Alınganlıkmı bu yaptığım,yada önceden hep dip dibe olduğumuz içinmi bu şekilde hissediyorum..Yalnız şöyle bir durum var enişteyle ilgili yada herhangi bir derdi olsa sabahın 7 sinde arar..Ben onun kardeşiyim tabiki ilk dertleştiği kişi ben olmalıyım,ama mutlu olduğu zamanlarıda paylaşsa yaPazar günü onlarda yemekteydik , bu hafta yıllık izinde oldukları için tatil planı vardı, daha doğrusu enişte gitmek istiyor ablam önümüz bayram diye gitmeyip evde temizlik vs geçirmek istiyor..Pazartesi faceten gördümki gitmişler, fotolar vs atıyorlar iki gündür ben aramadım oda aramadı , yani vakti varkende aramıyor .Dert değil belki ama aramızda anlamsız uzaklaşma beni üzüyor.
![]()
Bence tatlı sert konuşmayı bir kenara bırakmanın vakti gelmiş. Alın karşınıza dürüstçe anlatın düşündüklerinizi, kırmadan yargılamadan. Evliliğine fazla kaptırmış kendisini, bana öyle geldi (belki de oturmayan bir şeyler olduğu için). Enişteyle araları nasıl, evlilikleri sıkıntılı mı, bunu sormak isterdim size ama objektif veya kesin bir cevap verebileceğinizi sanmıyorum.
2 senelik evli ablam, evlenmeden önce tek ve en iyi arkadaşımdı.Kız kardeşler arasında olabilecek ufak tefek kavgalar dışında hiçbir problemimiz yoktu,halen görünürde problem yok gerçi ama..Evlendikten sonra günden güne uzaklaştı sanki bizden..Haftada bir iki gün gelir, ama sanki mecburiyetten gelmedi demesinler diye geliyor .Ben aramazsam yada annem aramasa telefonla arayıp hal hatır sormaz..Kendisi çalışıyor aynı şekilde bende, ama onun mesaileri vs benden daha yoğun olduğu gerçek birde evle eşle ilgilenmesi de gerekiyor.. Ama tatil günlerin dede insan bi aramaz mı? Alınganlıkmı bu yaptığım,yada önceden hep dip dibe olduğumuz içinmi bu şekilde hissediyorum..Yalnız şöyle bir durum var enişteyle ilgili yada herhangi bir derdi olsa sabahın 7 sinde arar..Ben onun kardeşiyim tabiki ilk dertleştiği kişi ben olmalıyım,ama mutlu olduğu zamanlarıda paylaşsa yaPazar günü onlarda yemekteydik , bu hafta yıllık izinde oldukları için tatil planı vardı, daha doğrusu enişte gitmek istiyor ablam önümüz bayram diye gitmeyip evde temizlik vs geçirmek istiyor..Pazartesi faceten gördümki gitmişler, fotolar vs atıyorlar iki gündür ben aramadım oda aramadı , yani vakti varkende aramıyor .Dert değil belki ama aramızda anlamsız uzaklaşma beni üzüyor.
![]()
Evet sıkıntılar var,zaten aile apartmanında oturuyor ,normalde bile zordur aile apartmanında uyum, kaldıki kayınpederiniz sizden kira alıyorsa siz düşünün oluşabilecek sorunları..
BENZETME YERİNDE İSE el kapısına gitmek zordur...2 senelik evli ablam, evlenmeden önce tek ve en iyi arkadaşımdı.Kız kardeşler arasında olabilecek ufak tefek kavgalar dışında hiçbir problemimiz yoktu,halen görünürde problem yok gerçi ama..Evlendikten sonra günden güne uzaklaştı sanki bizden..Haftada bir iki gün gelir, ama sanki mecburiyetten gelmedi demesinler diye geliyor .Ben aramazsam yada annem aramasa telefonla arayıp hal hatır sormaz..Kendisi çalışıyor aynı şekilde bende, ama onun mesaileri vs benden daha yoğun olduğu gerçek birde evle eşle ilgilenmesi de gerekiyor.. Ama tatil günlerin dede insan bi aramaz mı? Alınganlıkmı bu yaptığım,yada önceden hep dip dibe olduğumuz içinmi bu şekilde hissediyorum..Yalnız şöyle bir durum var enişteyle ilgili yada herhangi bir derdi olsa sabahın 7 sinde arar..Ben onun kardeşiyim tabiki ilk dertleştiği kişi ben olmalıyım,ama mutlu olduğu zamanlarıda paylaşsa yaPazar günü onlarda yemekteydik , bu hafta yıllık izinde oldukları için tatil planı vardı, daha doğrusu enişte gitmek istiyor ablam önümüz bayram diye gitmeyip evde temizlik vs geçirmek istiyor..Pazartesi faceten gördümki gitmişler, fotolar vs atıyorlar iki gündür ben aramadım oda aramadı , yani vakti varkende aramıyor .Dert değil belki ama aramızda anlamsız uzaklaşma beni üzüyor.
![]()