• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde bazen arada kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?

Bazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler

Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.

Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
evet oluyor :) kendime kızıyorum da azarlıyorum da :D

Yazmayı unutmuşum, mesela eşim tv izliyor, benim aklıma birşey geliyor yine kendi kendime konuşuyorum, sonra bunu farkedip eşim farketmiş mi diye bakıp farketmediyse devam ediyorum 😁 bunları yapmayan yoktur değil mi ya normal yani 😁
bazen babam ya da kardeşim ne diyorsun diyorlar :D yok diyorum kendi kendime konuşuyorum :)

sanırım bilimsel bir araştırmaydı bu araştırmaya göre pandemide hem yalnızlıktan hem de maskenin takılı olmasının verdiği rahatlıktan dolayı kendi kendine konuşmalar artmış demek ki özellikle bu dönem için anormal mi diye üzülmeyin
Pandemiden öncede konuşurdum 😂

Ooo.. ben .. karsimda biri varda ona anlatir gibi konusuyorum...

Bugün bir yandan fasülye kırıyorum bir yandan da kendi kendime konuşuyorum. 😄Evde de kimse yoktu. İçimde ne var ne yok döktüm valla.
Kötü birşey değil ki. Tam tersi bir rahatlama yöntemi. Aklına estikçe konuş sen de. 😊

Ben en cok kendimle ve televizyonla konusuyorum.ozellikle sevdigim dizi varsa konusmaktan diziyi izlemiyorum😀

konuşmayan yoktur bence ya, ben biriyle konuşacağım bir konuyu bile sesli sesli önce kendime anlatırım çoğu zaman :-)aralarda da yok ya şöyle demeyelim böyle diyelim filan derim, canımın sıkıldığı şeyleri evin içinde kendi kendime konuşurum. bir terapi yöntemi. kedimle hep konuşurum zaten:-)

Bazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler

Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.

Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
Oo o da bişey mi
Kavga da ediyorum kendimle

Ben de oluyor. Özellikle bu yıl çok arttı. salgın izolasyon arttırdı. Yani önceden ara ara olurdu ama bu yıl kendi kendime çenem düşüyor resmen. 😂

Çoooook. Dün gene evde konuşurken 2.5 yaşındaki kızım geldi anne sen neden öyle konuştıun dedi :D

Ohoo ben kendime cay koyuyorum😂karsilikli muhabbet ediyorum kendimle,bazen de kiziyorum,uyariyorum,benim dostum da dusmanim da kendim😁
Ice donmek lazim bazen,tabi abartmadan sonra deli diyorlar🤣

Back
X