Sizinde byle arkadalarnz var m? :((

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.622
3
116
Diğer
merhaba arkadaslar.. (umarım doğru yere acıyorumdur konuyu)
az önce bi msj aldım lisedekı bi arkadasmdan ve acayıp moralım bozuldu..sinirim tepeme çıktı elim ayagım boşaldı.. msj bol laf sokusturmalı açıkcası hemde hiç haketmediğim halde.. çok uzuldum (
msjını aynen yazıcam ;
slm ben X.beni tanıdınmı?nasılsın?annenler nasillar? neler yapiyorsun.evlendin bizi unuttun valla.
bu kadar yazmıs ..
bu x benı lisedeyken sıra arkadasımdı çok samımıydık ..sonra benım nişan nıkahdı derken.. ben hep istedımkı yanıbasımda olsun ama kendısı hiç oralı olmadı,kaç defa evime davet ettim onu bunu bahane ettı gelmedi..kaç defa msj cektım hiçbirine cvp yazmadı hatta bu konuda baska arkadaslardan sitem yandım artık onlarda kontru yoktur vs seyler soylediler ama diğer arkadaslarla gun asrı msjlasırken bişey olmuyorda bana gelınce kontorumu bıtıyor yani??
neyse msjındakı ''benı tanıdınmı'' ne demek yaa allam ben hiç silmedimki numarası bu nasıl bişeyy bılmıyorum
ben hiç bi zaman unutmadım ama kendileri bi sekılde benden uzak tuttular , gorusmek istemediler sonrada boyle laf sokusturmaları cidden canımı sıkıyorr hem kızıyorum hem uzuluyorumm yani.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben arkadaslarımın arasından ilk nikahı olanım henuz dugunum olmadı.. (ortaokuldan bi arkdasım hariç) diğer arkadaslarım bekarlar.
herkesın nasibi farklıdır sonucta..
ben hiç bi zaman demedim onların bana dedigi gibi daha aşkımla ciddi bişey yokken her msjda tlde veya yzuyuze gorusurken ''Eee dugun ne zaman '' demedim onlara.. yada nişanım olmusken '' Eee nıkah yapma gorelım '' gibi cumleler kumadım asla..
yada ben evlendım die bi havalarda girmedım yanlarında.. bilmiyorum artık bende isyan bayragını çekmıs durumdayım.. dayanamıyorum yaptıklarına ,soyledıklerı sozlere.. belkide çok abartıyorum,çok duygusal yaklaşıyorum olaya bılmıyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

eger çok abartıyorsam lütfen bunu dile getırın?

sizinde böyle arkadaşlarınız var mı ? (

Canim kizma ama bence abartiyorsun?

Arkadasinin attigi mesaj biraz igneli olabilir fakat ben bu denli sinirlenecek birsey göremedim.benneyaptımki

canim ben de sevgilimle yeni sevgili olmusken uzun zaman arkadaslarimizdan boyle tripler yedik. ve ben accyip tirlatmistim o zamanlar. en sonunda da Allahinizdan bulun demistim.
bunun bize diyenler simdi uzaktan arkadaslarimiz oldular sevgilileri yuzunden..
etme bulma dunyasi sen kendi adina hatali davranmadigini dusunuyor ve onlara vakit ayiriyorsan alinganliklarini sert mudahelede buluncaksin.
benim en sinir oldugum sey okulun kantiininde otururken sevgilimle bir arkadasimizin yanimiza kadar gelip de sizi rahatsiz etmiyim demesidir.
yahu biz rahatsiz olcak olsak yalniz kalmak istesek kantine mi otururuz kafaniz hic mi basmiyo.
en sonunda anlata anlata ogrettim arkadaslarima.. yalniz kalmak istedigimizde zaten siz bizi goremezsiniz ya da istersek soyleriz dedim..
insanlar garip yani.. acayip bisey sevgili buldun sole oldun evlendin eskisi gibi degilsin gibi yaftalamalari cok cok cok kolay dusunmeden yapiyorlar.
dedigim gibi sen kendinden eminsen gerisi vesaire.
cok okkali bir cevap yazip ofkeni dindirebilirsin.. hep alttan almayacagini bu simarikliklara katlanmayacagini bilsiinler.

Off,var böyle münasebetsizler.
Canları istediğinde ortaya çıkarlar,sonra canları istediği için yok olurlar.
Kendi samimiyetsizliklerini karşısındakinin üstüne atarak zeytinyağı gibi üste çıkarlar.
Var ,hem de çok var böyle şahıslar...:sinifsinif:

bence çok ama çok abartıyorsunuz
nolmuş arkadaşınız size biraz nazlanmış
o kadar samimiymişsiniz ya eskiden
bence nazı geçer size diye düşünmüş olabilir.
yani öyle elin ayağın boşalcak bişey yok bence

Böyle laf sokuşturmalar her zaman olur .Bence çok inceleme.Haklısın de ,sonra sende laf ını esirgeme.Bakalım seni de göreceğiz x hanım de.
Dostlar arasında bu tür şeyler herzaman olabilir.Geride kalan kendini hep yanlız hisseder ikinci plana düşmüş görür kendini ve sitem eder.Sonrada zamanla alışır.
Arkadaşına hala çok değer verdiğni ancak önceliklerinin biraz değiştiğini uygun bir şekilde anlatabilirsin.Zaten gerçek dostunsa herzaman ve herşekilde yanında olacaktır ve seni anlayacaktır..

Canim kizma ama bence abartiyorsun?

Arkadasinin attigi mesaj biraz igneli olabilir fakat ben bu denli sinirlenecek birsey göremedim.benneyaptımki
yok neden kızayım a.s. evet msj igneli sanırım bu aralar ben çok duygusalım ve olaylarada oyle yaklaşıyorum
bende okkali bi cvp yazcaktım bi sinirle ama dedım busefrde kırılcak karsımdakı,zaten altan ala ala bu hale geldık en sonunda.. aman karsımdakı kırılmasın uzulmesın derken olan bana oluyır yaa kaydirigubbakcemile
evet insanlar garip hakkaten yalnız kalmak istesen kantinden işin ne kafamçokkarıştı
evet aynen öyle oluyor lirik_güzel hadi bunu yazmayayım dedim ama sen yazmıssın benım yerıme.. işine gelınce yanımda işime gelmeyince okus pokus olmus sankı yok hiçbiyerde (
cvp yazmam içinde cağrı atıp duruyor x arkadas off allahımm..

bazıları arayıp sormazlar sonra
aaa hıc aramıyorsun dıyorlar var bölelerı ama abartcak bısey yok :)

Fazla duygusallik iyi degil be güzelim...en cokta kendine zarar verirsin böyle..

Takma....Bu tür insanlar hep hayatimzda olacak...lafini sözünü bilmeyen, kalb kiran, anlayissiz olan....hepsine kafa yorarsak isimiz zor-

Amann cokta tinn demek bazen en güzeli..

Son düzenleme:
yorumunuz için tşk ederim..
sizde dıyorsunuz eskıden evet samımıydık.. şimdi o eskıdenlıgın uzerine hiç bişey kalmadı maalesef.. :çok üzgünüm: benneyaptımki araya mesafeler girdi.. üniv bizi koparamadı hep gorustuk ama ne olduysa benım bu sevgılılıkten sonra eşlige gecıste oldu..
belkide nazlanmak istedi evet.. hak verırım buna ..
ama sırf naz yapmak için laf sokusturmakta bana ters ne diyım
yorum için tşkler
sanırım ben bu duruma tarafsız bakamadıgım için hep kendımı haklı goruyorum .. sizlerin gosterdigi pencereden goremıyorum bi turlu..
haklısın dıyorum sonra laf sokmak istedıgım zaman sokamıyorum işte diyemıyorum kıyamıyorum ,yuzum tutmuyor :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bende onun canını yakayım dıyemıyorum kaydirigubbakcemile
gül_güzeli 2.paragrafta yazdıklarında haklısın ama dedım ona sureklı yanımda olması için bazen arkadas hatrıdır dedım,eşimle bile atıstıgımız zamanlar oldu yani.daha napayım bilemiyorum
altını cizdigim yeri en iyisi oyle yapayım,tşk ederim a.s.

Var böyle dengesizler... Basa gelince anlarlar ancak..
Bence abartmadin tamamen saskinlik seninkisi
Iyi niyetli oldugun icin, davranislari seni oldukca incitmis..
Hayat böyle iste güzelim iyiler ve kötüler bi arada,zamanla alisacaksin böylelerine
Seni üzmelerine izin vermeden hayatindan uzak tut..

kesinlikle katiliyorum seni uzmelerine izin verme..
inan uzulmene degmeyecektir.

banada bi arkadaşım böyle yazmıştı evlendin havalandın diyelülülülülülü ne alaka üstelik daha 1 hafta evliyken çekmişti mesajı beni işletiyodu telefonda hemde kaç kez sinirlendim tabi yeter artık uğraşma diye normal olarak sinirlenecem dimi:sm_confused: sonra bu mesajı çekti tuhaf sizcede öyle değilmi

bazıları arayıp sormazlar sonra
aaa hıc aramıyorsun dıyorlar var bölelerı ama abartcak bısey yok :)
yorum için tşkler
kızdan uzun süre haber alamayınca birden böyle msj gelınce sinirlendim birden..
çok tşk ederim gülsüm sultan a.s. a.s.
keske lafini sozunu bilmese dicem ama oyle iyi bilen bi arkadaskı neyse aman uzatmayalım en iyisi.. kafama taksam gece uyuyamam zaten..
tinmamak en guzeli aslında bunu ögrenmek gerek..

Oy kıyamam sana ben ya nasıl da üzülmüşsün böyle :teselli:
Canım zamanında senin ona ihtiyacın olduğunda arayıp sormayan sonrada böyle bişey yazan bir arkadaşa ne denir bilmiyorum
Madem o seni unutmadı o arayıp sorsaydı:umursamaz:
İnan üzülmene değecek biri değil bence :1no2:
Sende herşeyi ona açık açık söyle en iyisi böle böle oldu sana msj yazdım cvp vermedin.
Nikahım oldu hazırlıklarım oldu yanımda olmadın diye içinde ne varsa söyle.
Bu kadar üzülmene hiç gerek yok opuyorumnanaktan

yorum için çok tşk ederim.. kaç yıllık arkdaslarımı artık tanıyamaz oldum hayatmı değişiyr yoksa bizlermı bılmıyorum.. boyle msjlar gelıncede hem kızıyorum hem uzuluyorum sonrada.. belkıde geregınden fazla abartıyorum kımbılır..
duygularım allah bullak oluyor desem daha dogru..
kesinlikle katiliyorum seni uzmelerine izin verme..
inan uzulmene degmeyecektir.

ahh canım daha nısanlıyken zaten bunun konusu gectı ben hiç bişey dememısken bana ''ee artık evlenınce bizlede gorusmessın sen''gibi laflar oldu yanı bu lafın ustune ben tutupta gorusmemezlık yapsam buserfde dıcekler ''bak gordunuzmu dedigimiz nasıda çıktı'' ben artık napıcamı bılmıyorum yaa.. :sinifsinif: :sinifsinif:
senınkısıde bi değişikmiş arkadasım yaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ne tuhaf insanlar varyaa...
haklısn bana gore 1defa dersın yeter ne olee hersefrıde lmaz: lmaz:

bi gun bi patlayacagım canım valla tam olacak.. sabredıyorum sımdılık..
sağol canımm benım yorumun için a.s. a.s.

Bitanem bence zamanla alisacaksin..Simdi üzülmek yerine
evliligin en güzel anlarinin tadina bak.. Bosver kim ne derse desin
Herkes kiskanc olmus bi alem olmus, aldiris etmemekle alt edersin onlari

bence çokta sorun edecek bişey yok yani sende ona ben evlendim asıl sen aramaz sormaz oldun deseysin yani bunlar normal şeyler ortaokulda lisede hiç ayrılmıcakmış gibi olduğum arkadaşlarım vardı hani nerdeler inan dertte etmiyorum işte zaman içinde çoğu kayboldu bu veya şu sebeplerden belli bi zaman sonra herkes kendi derdine düşüyor yeni çevresi oluyor kafana takma günlerini güzel geçirmeye bak vereliniortak

Bitanem bence zamanla alisacaksin..Simdi üzülmek yerine
evliligin en güzel anlarinin tadina bak.. Bosver kim ne derse desin
Herkes kiskanc olmus bi alem olmus, aldiris etmemekle alt edersin onlari
sanırım zaman içinde alışacagım boyle seylere..
bence duramadım vee okkalı bi msj attım.. bol laf sokmalı bi gee gecırdım.. inkar etmesi beni çileden çıkarttı bılmıyorumm iicee uyuss olmus durumdayım.. hala daha uste çıkmak için gayret edıyor ama gittikce batıyor farkında bılmıyorumm bu durumun. boyle telde pek olmuyor yuzyuze gelıp hesaplasmak lazım , bakalım bulusmayı kabul edecekmı .. cvp gelmedi daha bana.. beklemedeyim
tşk ederim tekrar.. a.s.
acıkcası gece msj cektım dayanamayıp kızın tek tedigi sen benı unuttun baska bişey yookk.. hadi onun attıgı msjlara cvp vermesem içim gam yemıcek ama oyle bişey yok yani tam tersi.. @@ inkar etmeside ayrı dert.. üff sinirrr oldum iicene..
cvp beklıyoru bulusmaya cagırdım sabah 8de attım msjı bu saat olmus daha cvp yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…