- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
yok neden kızayım a.s. evet msj igneli sanırım bu aralar ben çok duygusalım ve olaylarada oyle yaklaşıyorumCanim kizma ama bence abartiyorsun?
Arkadasinin attigi mesaj biraz igneli olabilir fakat ben bu denli sinirlenecek birsey göremedim.benneyaptımki
bende okkali bi cvp yazcaktım bi sinirle ama dedım busefrde kırılcak karsımdakı,zaten altan ala ala bu hale geldık en sonunda.. aman karsımdakı kırılmasın uzulmesın derken olan bana oluyır yaa kaydirigubbakcemilecanim ben de sevgilimle yeni sevgili olmusken uzun zaman arkadaslarimizdan boyle tripler yedik. ve ben accyip tirlatmistim o zamanlar. en sonunda da Allahinizdan bulun demistim.
bunun bize diyenler simdi uzaktan arkadaslarimiz oldular sevgilileri yuzunden..
etme bulma dunyasi sen kendi adina hatali davranmadigini dusunuyor ve onlara vakit ayiriyorsan alinganliklarini sert mudahelede buluncaksin.
benim en sinir oldugum sey okulun kantiininde otururken sevgilimle bir arkadasimizin yanimiza kadar gelip de sizi rahatsiz etmiyim demesidir.
yahu biz rahatsiz olcak olsak yalniz kalmak istesek kantine mi otururuz kafaniz hic mi basmiyo.
en sonunda anlata anlata ogrettim arkadaslarima.. yalniz kalmak istedigimizde zaten siz bizi goremezsiniz ya da istersek soyleriz dedim..
insanlar garip yani.. acayip bisey sevgili buldun sole oldun evlendin eskisi gibi degilsin gibi yaftalamalari cok cok cok kolay dusunmeden yapiyorlar.
dedigim gibi sen kendinden eminsen gerisi vesaire.
cok okkali bir cevap yazip ofkeni dindirebilirsin.. hep alttan almayacagini bu simarikliklara katlanmayacagini bilsiinler.
evet aynen öyle oluyor lirik_güzel hadi bunu yazmayayım dedim ama sen yazmıssın benım yerıme.. işine gelınce yanımda işime gelmeyince okus pokus olmus sankı yok hiçbiyerdeOff,var böyle münasebetsizler.
Canları istediğinde ortaya çıkarlar,sonra canları istediği için yok olurlar.
Kendi samimiyetsizliklerini karşısındakinin üstüne atarak zeytinyağı gibi üste çıkarlar.
Var ,hem de çok var böyle şahıslar...:sinifsinif:
yok neden kızayım a.s. evet msj igneli sanırım bu aralar ben çok duygusalım ve olaylarada oyle yaklaşıyorum
bende okkali bi cvp yazcaktım bi sinirle ama dedım busefrde kırılcak karsımdakı,zaten altan ala ala bu hale geldık en sonunda.. aman karsımdakı kırılmasın uzulmesın derken olan bana oluyır yaa kaydirigubbakcemile
evet insanlar garip hakkaten yalnız kalmak istesen kantinden işin ne kafamçokkarıştı
evet aynen öyle oluyor lirik_güzel hadi bunu yazmayayım dedim ama sen yazmıssın benım yerıme.. işine gelınce yanımda işime gelmeyince okus pokus olmus sankı yok hiçbiyerde(
cvp yazmam içinde cağrı atıp duruyor x arkadas off allahımm..
yorumunuz için tşk ederim..bence çok ama çok abartıyorsunuz
nolmuş arkadaşınız size biraz nazlanmış
o kadar samimiymişsiniz ya eskiden
bence nazı geçer size diye düşünmüş olabilir.
yani öyle elin ayağın boşalcak bişey yok bence
yorum için tşklerBöyle laf sokuşturmalar her zaman olur .Bence çok inceleme.Haklısın de ,sonra sende laf ını esirgeme.Bakalım seni de göreceğiz x hanım de.
Dostlar arasında bu tür şeyler herzaman olabilir.Geride kalan kendini hep yanlız hisseder ikinci plana düşmüş görür kendini ve sitem eder.Sonrada zamanla alışır.
Arkadaşına hala çok değer verdiğni ancak önceliklerinin biraz değiştiğini uygun bir şekilde anlatabilirsin.Zaten gerçek dostunsa herzaman ve herşekilde yanında olacaktır ve seni anlayacaktır..
Var böyle dengesizler... Basa gelince anlarlar ancak..
Bence abartmadin tamamen saskinlik seninkisi
Iyi niyetli oldugun icin, davranislari seni oldukca incitmis..
Hayat böyle iste güzelim iyiler ve kötüler bi arada,zamanla alisacaksin böylelerine
Seni üzmelerine izin vermeden hayatindan uzak tut..
yorum için tşklerbazıları arayıp sormazlar sonra
aaa hıc aramıyorsun dıyorlar var bölelerı ama abartcak bısey yok :)
çok tşk ederim gülsüm sultan a.s. a.s.Fazla duygusallik iyi degil be güzelim...en cokta kendine zarar verirsin böyle..
Takma....Bu tür insanlar hep hayatimzda olacak...lafini sözünü bilmeyen, kalb kiran, anlayissiz olan....hepsine kafa yorarsak isimiz zor-
Amann cokta tinn demek bazen en güzeli..
yorum için çok tşk ederim.. kaç yıllık arkdaslarımı artık tanıyamaz oldum hayatmı değişiyr yoksa bizlermı bılmıyorum.. boyle msjlar gelıncede hem kızıyorum hem uzuluyorum sonrada.. belkıde geregınden fazla abartıyorum kımbılır..Var böyle dengesizler... Basa gelince anlarlar ancak..
Bence abartmadin tamamen saskinlik seninkisi
Iyi niyetli oldugun icin, davranislari seni oldukca incitmis..
Hayat böyle iste güzelim iyiler ve kötüler bi arada,zamanla alisacaksin böylelerine
Seni üzmelerine izin vermeden hayatindan uzak tut..
kesinlikle katiliyorum seni uzmelerine izin verme..
inan uzulmene degmeyecektir.
senınkısıde bi değişikmiş arkadasım yaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ne tuhaf insanlar varyaa...banada bi arkadaşım böyle yazmıştı evlendin havalandın diyelülülülülülü ne alaka üstelik daha 1 hafta evliyken çekmişti mesajı beni işletiyodu telefonda hemde kaç kez sinirlendim tabi yeter artık uğraşma diye normal olarak sinirlenecem dimi:sm_confused: sonra bu mesajı çekti tuhaf sizcede öyle değilmi
Oy kıyamam sana ben ya nasıl da üzülmüşsün böyle :teselli:
Canım zamanında senin ona ihtiyacın olduğunda arayıp sormayan sonrada böyle bişey yazan bir arkadaşa ne denir bilmiyorum
Madem o seni unutmadı o arayıp sorsaydı:umursamaz:
İnan üzülmene değecek biri değil bence :1no2:
Sende herşeyi ona açık açık söyle en iyisi böle böle oldu sana msj yazdım cvp vermedin.
Nikahım oldu hazırlıklarım oldu yanımda olmadın diye içinde ne varsa söyle.
Bu kadar üzülmene hiç gerek yok opuyorumnanaktan
sanırım zaman içinde alışacagım boyle seylere..Bitanem bence zamanla alisacaksin..Simdi üzülmek yerine
evliligin en güzel anlarinin tadina bak.. Bosver kim ne derse desin
Herkes kiskanc olmus bi alem olmus, aldiris etmemekle alt edersin onlari
acıkcası gece msj cektım dayanamayıp kızın tek tedigi sen benı unuttun baska bişey yookk.. hadi onun attıgı msjlara cvp vermesem içim gam yemıcek ama oyle bişey yok yani tam tersi..bence çokta sorun edecek bişey yok yani sende ona ben evlendim asıl sen aramaz sormaz oldun deseysin yani bunlar normal şeyler ortaokulda lisede hiç ayrılmıcakmış gibi olduğum arkadaşlarım vardı hani nerdeler inan dertte etmiyorum işte zaman içinde çoğu kayboldu bu veya şu sebeplerden belli bi zaman sonra herkes kendi derdine düşüyor yeni çevresi oluyor kafana takma günlerini güzel geçirmeye bak vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?