benim de uyku ile problemim var genellikle sol tarafıma döner uyurum sağlıksız ama ne yapayımeskiden evlenmeden biriyle yan yana uyuyamazdım ama evlendikten sonra eşimin kokusu olmadan uyuyamıyorum
bi yerde çöp görsem döner dolaşır o çöpü almaya çalışırım..
sınavlra hazırlamadan hep plan yaparım (olmazsa olmazım gibi oldu)ama o plana da uymam :88:
evden çıkmadan çantayı bende defalarca kontrol ederim
alarmı kurdummu tlf kesinlikle ilk alarmda kalkarım 2. ye ertelemem(bazen iii olmuyor)
eşime hergün hiç bıkmadan beni sevip sevmedğini özleyip özlemediğini kesin sorarım ...adam sorulmasından bıktı ben sormaktan bıkmadım artık eşimde bazen geç vakitde mesela yatacağımızda sorsam espri yapar bugün geç kaldın diyeeeeee
yemek yerken yemeğe ilk en sevdiğimden başlarım kesinlikle bu konudan vazğeçmem
daha aklıma gelmedi çoooooooooooookkk var :2:
Olmazmı...
Benim seslere karşı takıntım var ses derken ağızdan çıkan şapırtı, öpücük, sakız çiğneme sesi, çekirdek sesi vs. deli oluyorum ortamı terkettiğim kavga ettiğim bile olmuştur. Çok farklı bir duygu oan çok kötü oluyorum. Yenemedim bir türlü :/
ahhh ah.takıntı dediniz ben geldim.olmaz mı?temizlik takıntısından tut da biri birşey yerken ağız şapırdatmasına kadar takıntı yaptığım şeyler var.ama daha kötü ikisini söyliim hayatımı mahveden:1.sevdiğim bir kişiyle bir sorun yaşadığımda o sorunla ilgili o kişinin gereken konuşmayı yapıp o olay çözülene kadar bunu takıntı yapıyorum.2.bu en kötüsü sevdiğim,aşık olduğum kişiyi takıntı haline getiriyorum ama kendime zarar vererek.bir türlü vazgeçemeyerek.buna ne dersin?
Merhaba kızlar,
Herkesin bir yada daha fazla takıntısı vardır sizin de takıntılarınız var mı ? Neler ve yenmek için bir şeyler yapıyomusunuz paylaşalım?
Mesela ben takıntılıyım bazı konularda :
Uyuduğum yer karanlık,sessiz ve yattığım odanın kapısı kapalı olcak... Perdeler düzgün durcak katlanmışsa kalkıp düzeltirim kesin
Kahve ve çay höpürdeterek içilmesine,yanımda sakız patlatılmasına gıcık olurum eğer imkanım varsa ortamı terkederim...
Bide yattığım oda da falan başka biri varsa pek uyuyamam böyle zor dalarım annemde sen kocanla nasıl uyucaksın der bende onunla uyurum derim ahh olsa da uyusak dime:
Mesela her şeyin çantamda olduğundan eminim ama çıkmadan gene bakarım valla takıntılıyım ya
Hatta bazı şeylere de üstüne sinirlendiğimle kalıyorum...
Sizde varsa paylaşın ...
ahhh ah.takıntı dediniz ben geldim.olmaz mı?temizlik takıntısından tut da biri birşey yerken ağız şapırdatmasına kadar takıntı yaptığım şeyler var.ama daha kötü ikisini söyliim hayatımı mahveden:1.sevdiğim bir kişiyle bir sorun yaşadığımda o sorunla ilgili o kişinin gereken konuşmayı yapıp o olay çözülene kadar bunu takıntı yapıyorum.2.bu en kötüsü sevdiğim,aşık olduğum kişiyi takıntı haline getiriyorum ama kendime zarar vererek.bir türlü vazgeçemeyerek.buna ne dersin?
aynısı bende de var eşimle barışana kadar ve barıştıktan sonra bile o sorun bende takıntı oldu
bu bahsettiğin birinci durum bende de var mesela şu anda öyle bi durumdayım ondn istediğim cevabı duyamadığım için içim içimi yiyo yani ...
Aslında hep kendimize zarar veriyoruz ama farklısı olmuyo
kesinlikle doğru hep zararı bize erkeklerde takıyor ama bi zaman sonra ne olacak diyip geçiyorlar
Napmak lazım bilmiyorum ama geçmiyo
bizde onlar gibi takmamaya çalışacaz diyecem ama kadınların beyni arşiv gibidir geçmişi ve bugüü asla unutmaz aksine geçmişle aynı günü birleştirme özelliği var
ben artık ne zaman isterse o zaman cvp versin diyorum ve 1 saat sonra kendi gelip cvp veriyor tabi trip atıyorum 1 saat içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?