• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

evet ya bu temizlik ve yemek yeme sorunlarına herkes dikkat etse takıntı yapmamıza gerek kalmaz aslında ama malesef benim gibiler anormal olarak görünüyo çevrede :DD mesela ben de kahvaltı yaparken atıyorum peynir yediği çatalı tutup reçele falan sokmasına ordan zeytine falan batırmasına gıcık olurum bazılarının yani hem ağzına soktuğu çatalı kullanıyo hem reçelin içinde peynir artıkları falan off tabi bu tercih meselesi her yiğidin yoğurt yiyiş şekli farklıdır :) ama bizim evde bu huyumu bildikleri için böyle şeylere dikkat ediyolar bıçak kullanıyoruz kahvaltıda tereyağı için falan..

evet ya bu temizlik ve yemek yeme sorunlarına herkes dikkat etse takıntı yapmamıza gerek kalmaz aslında ama malesef benim gibiler anormal olarak görünüyo çevrede :DD mesela ben de kahvaltı yaparken atıyorum peynir yediği çatalı tutup reçele falan sokmasına ordan zeytine falan batırmasına gıcık olurum bazılarının yani hem ağzına soktuğu çatalı kullanıyo hem reçelin içinde peynir artıkları falan off tabi bu tercih meselesi her yiğidin yoğurt yiyiş şekli farklıdır :) ama bizim evde bu huyumu bildikleri için böyle şeylere dikkat ediyolar bıçak kullanıyoruz kahvaltıda tereyağı için falan..

Ya bizim evde de öyle kahvaltıda her şey dilimlenir yanlarında da servis için çatal ya da her neyse olur reçeller içinde tatlı kaşıkları olması gereken de bu ya ne o öyle haldur huldur dalmak =)

Ben şey gördüm ya pilav falan yapıp tadına bakıp kaşığı içine daldıran o günden sonra pilavdan soğudum =)

Dün akşam tam uyucam camlar açık alt komşunun kliması tartartar sesler çıkarıyo tabi aklımı o sese taktığım için uyuyamadım :53::53:

Benim bu şekilde şekilsel,çevredeki objelerle ilgili değil de düşüncelerimle ilgili takıntılarım var.Keşke takıntısı diye bir şey varsa ben de o takıntıdan müzdaribim.Daha dün konuştuğum biri var mesela."keşke onla konuşmasaydım" "keşke böyle davranarak kendimi alçaltmasaydım,layık olmadığım hareketlere maruz kalmasaydım" "keşke dışarı çıkmasaydım" gibi..ve bu düşünceler beni yeyip bitiriyor,bazen ağlama krizlerine giriyorum.Çünkü canım acıyor ve kalbim çok kırık.

SEvdiğim bir şarkıyı bıkana kadar dinleme takıntım var :1: sonrada dinlemiyorum hiç :1:

aynısı bende de var,ben buna tüketim çılgınlığı diyorum.Çünkü o güzel şarkıyı hiç üzülmeden tüketiyorum ve sıkılıyorum bir çırpıda.Bana öyle geliyor.:50:

aynısı bende de var,ben buna tüketim çılgınlığı diyorum.Çünkü o güzel şarkıyı hiç üzülmeden tüketiyorum ve sıkılıyorum bir çırpıda.Bana öyle geliyor.:50:

şu sıra gökhan tepe adı aşk olsuna sarmış durumdayım bıkıncada hiç dinleyemiyorum bi daa :1:

Ya bizim evde de öyle kahvaltıda her şey dilimlenir yanlarında da servis için çatal ya da her neyse olur reçeller içinde tatlı kaşıkları olması gereken de bu ya ne o öyle haldur huldur dalmak =)

Ben şey gördüm ya pilav falan yapıp tadına bakıp kaşığı içine daldıran o günden sonra pilavdan soğudum =)

aynen öyle valla biri ağzına soktuğu kaşığı çatalı ortadaki salatayı yemeği yada kahvaltılıkları yiyosa çok rahatsız olurum :1: bizim evde salata ortadan yenir ama ben kendi önümden yerim yada tabağıma alırım :56: çünkü hoş olmuyo yani zeytinin içinde birinin peynir artıkları yada ne biliyim çatalıyla tereyağını alması falan yemek pişirinken tadına bakıp kaşığı yine tencere daldırandan da hoşlanmam ben hiç bakmam tadına ölçüsü tarifi belli zaten yemeğin ama emin değilsem alıp bi kaseye koyarım öyle bakarım tadına makarna gibi o da bazen. bunlar kibarlık değil olması gereken şeyler bence bazı insanlar amann benim ağzımda bişeymi var benden bişey olmaz diyo ya da alınganlık yapıyo. e senin ağzından olmaz onun ağzından olmaz kimin olur. e benim de ağzım kendime göre temiz belki tertemiz ağzın var ama yine de ben başkasının salyasının değdiği şeyi nasıl kullanıyım.bunlar mantıklı takıntılar :) ama kendimce mantıklı başkalarına göre mantıksız olanlar da var tabi çoğunu kimse bilmez bile mesela evin içinde falan hızlı hızlı yürünmesi gürültü yapılması huzursuz eder beni matgap sesi cızırtı gibi..vantilatör mesela dönerken takılıp tır tır ses çıkarınca kalkıp düzeltirim :) bi de bazı şeyleri sağ elle yapma takıntısı da var yani zaten sağlakım ama sol elimle yapabildiğim şeyler de oluyo ama sağ elle yapınca daha keyif veriyo sanki saçma bişey ama öyle geliyo mesela hayvanları çok severim sol elimle sevmek yetmiyo yada sol elimle bişey yemek falan :1:

kızlar benim de en büyük takıntım beğendiğim yeri herkese tavsiye etmek zorundaymışım gibi hissetmem. çok zor beğenirim ama beğenirsem tavsiye ede ede bitiremem. insanları bıktırırım ama bırakamıyorum napim :)

aynen öyle valla biri ağzına soktuğu kaşığı çatalı ortadaki salatayı yemeği yada kahvaltılıkları yiyosa çok rahatsız olurum :1: bizim evde salata ortadan yenir ama ben kendi önümden yerim yada tabağıma alırım :56: çünkü hoş olmuyo yani zeytinin içinde birinin peynir artıkları yada ne biliyim çatalıyla tereyağını alması falan yemek pişirinken tadına bakıp kaşığı yine tencere daldırandan da hoşlanmam ben hiç bakmam tadına ölçüsü tarifi belli zaten yemeğin ama emin değilsem alıp bi kaseye koyarım öyle bakarım tadına makarna gibi o da bazen. bunlar kibarlık değil olması gereken şeyler bence bazı insanlar amann benim ağzımda bişeymi var benden bişey olmaz diyo ya da alınganlık yapıyo. e senin ağzından olmaz onun ağzından olmaz kimin olur. e benim de ağzım kendime göre temiz belki tertemiz ağzın var ama yine de ben başkasının salyasının değdiği şeyi nasıl kullanıyım.bunlar mantıklı takıntılar :) ama kendimce mantıklı başkalarına göre mantıksız olanlar da var tabi çoğunu kimse bilmez bile mesela evin içinde falan hızlı hızlı yürünmesi gürültü yapılması huzursuz eder beni matgap sesi cızırtı gibi..vantilatör mesela dönerken takılıp tır tır ses çıkarınca kalkıp düzeltirim :) bi de bazı şeyleri sağ elle yapma takıntısı da var yani zaten sağlakım ama sol elimle yapabildiğim şeyler de oluyo ama sağ elle yapınca daha keyif veriyo sanki saçma bişey ama öyle geliyo mesela hayvanları çok severim sol elimle sevmek yetmiyo yada sol elimle bişey yemek falan :1:

o vantilatör düzeltme her gün yaşadığım bir şey çok takığım :52::52::52::52:

Dün akşam tam uyucam camlar açık alt komşunun kliması tartartar sesler çıkarıyo tabi aklımı o sese taktığım için uyuyamadım :53::53:

o bişeymi ben bizim alt kattakı komsuya sınırımden uyuyamamıstım.kadının kedisi var evinde besliyo ve bende takıntılı oldugum için evine hiç girmemiştim.öyle evde kus balık dısında hayvan besleyenlerı iğrenıyorum.cay bıle ıcemıyorum o evde ben gıtmıyorumda zaten.onların yerı dısarısı yada ev dısında özel bı oda.neyse.kadın gezmeye gıttı.15 gun gelmıcektı.kedıyı evde tek bıraktı.kedının odasınıda benım odanın altına yapmıs.gece uyucam kedı nasıl bagırıyo nasıl böyle insanın içini acıtır sekılde subat ayındaydık.ben artık saflıgımdan kedıye dua edıyorum agladım bıle o gece allahım kedıye bıseymı oldu düştümü acaba ayagımı kırıldı yardım et ona acı cekmesın fılan anahtarda yok olsa yıne bakıcam kedıye o kadar uzuldm .sabaha kadar bagırdı kedi uyuyamadım o bagırırken.sabah oldu kadının kız kardesıne kedı böyle böyle acaba düştümü bi yerden anahtarınız varsa bı baksanız dedık.ay demezlermi o kedi mart ayına gircez diye koca istediği için bagırıyo.atarax verdık bu gece bagırmaz dedıler.ne sinir oldum kendime.bu kadar ben agla üzül kedinin derdi koca olsun .komsuyada sınır olmustum artık kadını görunce takıntı halıne gelmıstı otomatıkmen sınır oluyodm neysekı tasındı gitti.

bak dusndukce aklıma gelıyo mesela ben dızı ızlıyorum dizi izlerken o ev terlıklerıyle evın dısına cıkıp tekrar eve gırıp yatakların ustune oturuyolar ya öyle yada ayakabıları cıkardıkları yere ev terlıklerıyle basıp içeri giriyolar ya dizi izlerken bak sunu sunu yaptı pis diyorum ben yanımdakılere.dizi izlerken bile temızlıge bakıyosun ya pes diyolar bana artık dizide bile dikkat ediyorum elimde değil.bu böyle hastalık derecesıne kadar ılerler dedı bı arkadasım ama ilerlemez insallah.

bıde gecende dısarda wc gıttım coklu wc ler varya 4-5 tane yanyana.kadın cıktı ordn.cocugunun kakasını yaptırmıs cıkar cıkmaz önce ellerıyle sacını düzeltti sonra üstüne basını düzeltti sonra ellerini yıkadı.yıkamasada olurdu her yerıne dokundu zaten.ben wc ye gıtmeden kendı evımde bıle sacımı toplamadan wc ye gıremem.pacalarımı kıvırıcam hatta evde bırı yoksa don sutyen gırıyorum :) cıktıktan sonrada her ellerımı yıkarken musluguda sabunluyorum .musluguda yıkıyorum dısardakı wc lerdede kendı evımdekı wc dede böylede takıntılı bişeyim işte sonucta o usluga dokunup kapatcaz yıne acarkenkı elımızle tutmustuk pis geliyo yıkayınca rahatlıyorum :)

bak dusndukce aklıma gelıyo mesela ben dızı ızlıyorum dizi izlerken o ev terlıklerıyle evın dısına cıkıp tekrar eve gırıp yatakların ustune oturuyolar ya öyle yada ayakabıları cıkardıkları yere ev terlıklerıyle basıp içeri giriyolar ya dizi izlerken bak sunu sunu yaptı pis diyorum ben yanımdakılere.dizi izlerken bile temızlıge bakıyosun ya pes diyolar bana artık dizide bile dikkat ediyorum elimde değil.bu böyle hastalık derecesıne kadar ılerler dedı bı arkadasım ama ilerlemez insallah.

bıde gecende dısarda wc gıttım coklu wc ler varya 4-5 tane yanyana.kadın cıktı ordn.cocugunun kakasını yaptırmıs cıkar cıkmaz önce ellerıyle sacını düzeltti sonra üstüne basını düzeltti sonra ellerini yıkadı.yıkamasada olurdu her yerıne dokundu zaten.ben wc ye gıtmeden kendı evımde bıle sacımı toplamadan wc ye gıremem.pacalarımı kıvırıcam hatta evde bırı yoksa don sutyen gırıyorum :) cıktıktan sonrada her ellerımı yıkarken musluguda sabunluyorum .musluguda yıkıyorum dısardakı wc lerdede kendı evımdekı wc dede böylede takıntılı bişeyim işte sonucta o usluga dokunup kapatcaz yıne acarkenkı elımızle tutmustuk pis geliyo yıkayınca rahatlıyorum :)

don sütyen olayına çok güldüm gerçekten =) bizim bi arkadaşta eşi tuvaletten çıkınca kontrol ediomş yıkadı mı yıkamadı mı diye çocuk ilallah etmişti çocukmuyum ben diye =)

gecende arkadasa gittim napıyon sen wcde kzıım bi çiş yapcan kaç dk dedi :) ya kızım bak sacımı toplucam pacalarımı kıvırıcam kollarımı kıvırıcam uzun kol gıydıysem cıtcıtlı badımı kvırıcam oraya sürünme buraya sürünme kontrol yapıcam.sonra cıkısımda zaten dısardakı wclerde bıle olsa asla bı kotumu cekıp öyle cıkıyorum ellerımı yıkıyorum muslugu yıkıyorum sonra bı daha allerımı yıkıyorum sonra sacımı ac badımı topla kolları ındır pacaları düzelt ruju sur ay ıskence resmen ama böyle olmayıncada olmuyo.kontrol olayı bendede var ne yazık ki bende cok dıkkat edıyorum baskalarına.sizofrene baglıcam yakında diye korkuyorum.

gecende arkadasa gittim napıyon sen wcde kzıım bi çiş yapcan kaç dk dedi :) ya kızım bak sacımı toplucam pacalarımı kıvırıcam kollarımı kıvırıcam uzun kol gıydıysem cıtcıtlı badımı kvırıcam oraya sürünme buraya sürünme kontrol yapıcam.sonra cıkısımda zaten dısardakı wclerde bıle olsa asla bı kotumu cekıp öyle cıkıyorum ellerımı yıkıyorum muslugu yıkıyorum sonra bı daha allerımı yıkıyorum sonra sacımı ac badımı topla kolları ındır pacaları düzelt ruju sur ay ıskence resmen ama böyle olmayıncada olmuyo.kontrol olayı bendede var ne yazık ki bende cok dıkkat edıyorum baskalarına.sizofrene baglıcam yakında diye korkuyorum.

ben öyle avm lerde falan girdiysem ki insan mecbur olunca giriyo ,,wc den çıkınca mecbur kapıyı da bazen açmak zorunda kalıosun muhakkak ıslak mendille ellerimi silerim sonra kolonya bide asansör düğmelerine dokunsam falan böyle herkesin elinin değdiği yerlere değince tüylerim havaya kalkıyo kolonyam kurtarıcım =)

Saçına takıntılı olmayan bayanlar varsa da tebrik ederim eğer saçım kötüyse o gün depresyona giriyorum resmen :1: bide her gün yıkamak huy oldu ama kötü bi huy çünkü daha çabuk yağlanıo saçlar...

Perde ve karanlıkta uyuma takıntısı ,kamusal alanda wcye girersem klozeti peceteyle kapatmak,çıkarken hicbir yere dokunmamak,market poşetlerini eve sokmamak,sise suların altını yıkamak,halkı pis bir ülkede yaşadığım için evde tamirci ihtiyacı olsa bile eve sokmamak,eğer dus almadıysam. Asla sacımı salık bırakamam,küpe takı takmam,dışarıdan gelince tüm takıları cikartmak,makyajla asla durmamak,birkaç kisi hariç bardağını çatalını vb kullanmam igrenirim,hastanelerin leş ortamlar olduğunu düşünüp eve gelirgelmez hicbir yere degmeden dusa girmek aynısı spor salonu icin de geçerli,yaprak sarmasını sadece sevdiklerime sarmak,sevmediğim birisi varsa ortamda karismamak,bir insan gereksiz yere laf söküp saçmalayip sınırımı bozduysa cevabını verene kadar icim icimi yemesi,sahip oldugum maddi imkanlardan sevmediğim gicik oldugum kimsenin faydalanmamalıydı istemek,takıntısı bir sekilde felaket senaryoları yazmak ve bundan rahatsız olmak ve yine de vazgecememek,evimde ben yokken kimsenin olmamasını istemek,arabamdan tokama kimseyle birsey paylaşmak istememek(ailem hariç)hiçbirşeyi unutmamak,geride bıraktıklarını affedememek....

Bulunduğum odanın kapısını mutlaka kapatırım açık kaldı mı içime sıkıntı giriyo nedense , perdeleri gündüz gece ayırt etmeden kapalı tutarım fazla aydınlık oda başımı ve gözlerimi ağrıtıyo,bide odamda ki T-rex heykelim mutlaka düzgün durcak :ssz: her yer dağınık olsa bile onu düzgün görmeyine fıttırcak gibi oluyorum :27:

bazen beni de bıktıracak denli oluyor bu anlamsız takıntılarım... mutfak çekmecesindeki kaşıklar çatallar hep aynı yöne bakıcak... aynı renk ve aynı boyuttaki bıçaklar hep anı yönde durcaklar... çay bardakları milimle sıralanacak su bardaklarıyla birbirlerine asla karışmıycak... bi kıyafet ters olunca duramıyorum yerimde... başksının evi başkasının kıyafeti bile olsa ev sahibine ayıp olacağını bilsemde çaktırmadan o ters kıyafeti alır bir güzel düzeltir sonra katlar koyarım... evden sol ayakla çıktığım zaman bütün işlerimin ters gideceği hissi geliyor sanki... o yüzden kesinlikle sünnet olan sağ ayakla çıkmam gerekiyor... özellikle kalem ve kağıtta çok takıntım var... kalemlerin hepsi özelliğine göre sıralı duracak yanlış kalemle bir nokta bile koymuş olsam o sayfa tamamen yırtılıp paramparça edilcek baştan yazılcak ... halbuki saçma ama.. takıntılar saçma olduunu bile bile vazgeçememek sonucu çıkmazlar mı ortaya... peeehhh:ssz:

benim de yemek yerken başkalarının ağzından çıkan şapırtı,çıtırtılara,eşyaların düzgün yerlerde durup durmamasına karşı takıntım var

Back
X