• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Ellerimi yıkama takıntım var...
Günde kaç kez yıkadığımı 1 Allah biliyor.
Her işi görmeden önce yıkarım, hem de bir kaç kez..
Çok yorucu bir şey.
Diyelim ki, çay içmek istiyorum..
Ellerimi yıkadım, çayımı koydum, elim bir yere dokundu, mesela dolap kapısına falan.
Hadi gel bi daha yıka..
Eğer çayı başka bir odada içeceksem işim var o zaman, oraya gidene kadar elim nelere dokunur kim bilir.
Her seferinde de yıka..
En ufak işi bile zehir ediyor bana..:44:

benim de polis takıntım var. yıllardır polis gördükçe tüylerim diken dikken olur bi de otobüste dolmuşta falan polis görsem hemen uzağa kaçarım yoksa bayılcak gibi oluyorum. bi yerde otururken oraya polis gelse oturamam içim içimi yer, hatta bu yüzden rutin kimlik kontrollerinde bile kendimi suçlu durumuna düşürebiliyorum ama elimde değil o polisi gördümmüydü ağlama titreme geliyo bana. hatta o kadar ilerledi ki bu durum bende, arkadaşlarımdan birinin polislik bi işi olcak da benim ifadem falan alıncak bana polis bişey sorcak diye aklım çıkıyo bu yüzden hiç bir arkadaşımla çok samimi olamıyorum. mesela bize gelcek olsa arkadaşlarım geri gitmelerinin üstünden en az bi 2 gün falan geçcekki anca o zaman sakin olabiliyorum hah polislik bi durumu olsa bile artık benlik bişey yok diye. allah korusun başıma bişey gelse sırf polis takıntım yüzünden sesimi çıkaramam galiba. yazarken bile içim bi tuhaf oldu. yarın da arkadaş gelcek gece otobüsü var gecenin bi yarısı bizden gitcek ne halt edecem düşüne düşüne acaba gitti mi öldü mü polis bize gelir mi falan diye bilmiyorum :18:

Benim de ev havalandirma takintim var yaz kis farketmez evde oldugum surece pencereler hep aciktir.penceresi kapalu olan odada oturamiyorum.nefes alamiyorum gibi geliyor.kapali mekan fobim var sanirim.

Bende havalandırmadan durmam kışın kar yağarken bile o cam üstten açık olur :1: biri gelince kapatırlar falan deli oluyorum nefes alamıyo insan sanki dışardan hava gelmeynce

benim de polis takıntım var. yıllardır polis gördükçe tüylerim diken dikken olur bi de otobüste dolmuşta falan polis görsem hemen uzağa kaçarım yoksa bayılcak gibi oluyorum. bi yerde otururken oraya polis gelse oturamam içim içimi yer, hatta bu yüzden rutin kimlik kontrollerinde bile kendimi suçlu durumuna düşürebiliyorum ama elimde değil o polisi gördümmüydü ağlama titreme geliyo bana. hatta o kadar ilerledi ki bu durum bende, arkadaşlarımdan birinin polislik bi işi olcak da benim ifadem falan alıncak bana polis bişey sorcak diye aklım çıkıyo bu yüzden hiç bir arkadaşımla çok samimi olamıyorum. mesela bize gelcek olsa arkadaşlarım geri gitmelerinin üstünden en az bi 2 gün falan geçcekki anca o zaman sakin olabiliyorum hah polislik bi durumu olsa bile artık benlik bişey yok diye. allah korusun başıma bişey gelse sırf polis takıntım yüzünden sesimi çıkaramam galiba. yazarken bile içim bi tuhaf oldu. yarın da arkadaş gelcek gece otobüsü var gecenin bi yarısı bizden gitcek ne halt edecem düşüne düşüne acaba gitti mi öldü mü polis bize gelir mi falan diye bilmiyorum :18:

Allah Allah seninkisi çok ilginçmiş ya. Çocukluktan kalan birşeymi bu polis korkusu acaba? hani korkuturlar ya çocukları polise veririz seni, polis gelcek falan diye.. polislerle ilgili birşey var sanki bilinçaltında.:44:

bir şeyin doğrusu ortadayken aksini direten hatta alay eden insanlara çok fena takığım mesela çok kaşındırıyorlar beni :47:

Tüy takıntım var yüzümde vucudumda bır tane görsem dayanamam koparırım.Bu yuzden elımde cımbızla gezdıgım cok olmustur:53:

Ay var olmaz mı herkesin vardır
Bir yere sağ ayakla girme takıntım var
Ağzımı çalkalarken 5 kez çalkalarım mesela diş fırçalarken
Şeker koyacaksam çaya 2 kaşıklık atacaksam mesela 5 kaşığa bölüştürüp atarım o miktarı :27:
Bu 5 takıntısı neden bilmiyorum ama mesela tek sayıları da hiç sevmem 1 ve 5 dışında:9:
Mesela 3 mesela 9 :18:
En güzel sayı 8 bence :37:
Korku filmi izlerken bir şey yiyip içme konusunda sıkıntım var, ani bir şey olursa da boğazımda kalırsa diye korkuyorum :9:
Şu yazdıklarıma dönüp baktım da koptum heheyt :27:
Daha neler vardır deşsem kimbilir :1:

Bende de dagınıklık takıntısı var
Dolabım masam yatagım illa ki eşya dolu karışık olmalı
Yatmaya yer bulamamalıyım yatakta
masada tabak koymaya yer kalmamalı
sabah uyandıgımda masamda kalmış meyvelerin sinekleri ile uyanmalıyım yoksa çok yalnız hissediyorum kendimi :14:

Kızlar sizi kınamıyorum ama sizin takıntılarınız bende olsaydı annem fena döverdi beni. Ses dışında benim takıntım yoktur, onun yuzunden bile çok kızıyor bana

benimde var takıntım mesela biri birinden bahsederken direk kilolumu zayıf diye soruyorum:37:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yattıktan snr evde ses olursa uyuyamam bi de özellikle gürültü yapılırsa kapı sert kapatılırsa sinirlenirim. çift sayıları sevmem. sinemada bile çift sayılı koltuğa oturmam. terlik ter duruyorsa illa ki düzeltirim. evden kazaara sol ayakla çıkarsam geri döner sağ ayakla çıkarım. böyle sıralayınca da gözüme çok takıntılı göründüm:p

ışıkta kesinlikle uyuyamam. oda kapkaranlık olmalı televizyonun stand by daki yanan kırmızı ışığına bile tahammül edemem gider fişini çekerim. evde yalnız kalmaktan asla korkmam ama kapı açık uyuyamam çok enteresan.

genelde yaşlı amcalar yaparlar ya hani dişlerinin arasını temizlerler iğrenç bi ses çıkarırlar ve her dk tik gibi tekrarlayanlar olur o sese hiç tahammülüm yok. bir de biri yanımda burun çekerse midem bulanıyor, aileden kimse yanımda burnunu çekemez hemen çığlığı basarım ama diğer durumlarda sesimi çıkaramıyorum tabi içimin kalktığıyla kalıyorum. bir de alakasız olacak ama yumurtalı bir yemek kek börek herhangi bir şey yapılmışsa yumurtaya değen herşeyi çamaşır suyuyla yıkarım yoksa herşey yumurta kokuyor gibi geliyor.

Back
X