Sizinle de paylaşmak ve danışmak istedim .. özellikle tüm tecrübeli bayanlara ?

Öncelikle 26 yaş geç bir yaş değil. Seninle aynı aynı yaştayız ve benim de çoğu arkadaşım evli çoğu çoluk çocuğa karıştı. Karşına ne zaman hayırlı birisi çıkacağını bilemezsin. Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim vardı ancak aldatıldım uzun süre etkisinden çıkamadım kimseye güvenemedim çoğu kişi hayatıma girmek istedi ancak içimden gelmedi bu iki sene sürdü. Sonra ben niye üzülüyorum ki kendi kaybetti beni eski sevgilisine bi et parçası uğruna değişti dedim. Şuan karşıma iyi biri çıktı evlenmek istiyor ancak erken gördüğüm için ıkı üç yıl beklemesini istedim ama şunu unutma sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana değer veren seven kişiyi al hayatına acelede etme. 30 yaş bile evlilik için normal şuan evlenmek için evlenme takma bu konuyu bekarlığın tadını çıkar bak ne zaman takmazsın o ara karşına çıkar kim bilir

Merhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorum :KK43: ama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş :KK43:
ayy ben 26 yaşımda fellik fellik geziyodum, bu yaşta evlenip napcaksın boşver ;) Sen hayatına bak,kariyerine, gezmene, eğlenmene bak zaten o kişi gelip seni bulur ;)

Merhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorum :( ama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş :(
Lisedeyken yakın arkadaşım hiç evlenmek istemiyordu bende erken evlenip erken anne olmak istiyordum.Ama arkadaşım 20 yaşında falan evlendi şimdi kocaman 3 çocuğu var. Ben 27 yaşımda evlendim 32 yaşında anne oldum. Herşey kader kısmet... En kısa zamanda hayırlı bi insan çıkar karşınıza inşallah...

Evliligi araç degil, amaç olarak görürsen hep mutsuz kalirsin.

Yani bir erkek ile tanistiginda, aklin hemen evlilige kaymamali. Bu sekilde karsidaki insanda bulanir ve kaçmak için yol arar, ki hakli.

Önce bir erkegi tani, asik ol. Huylarini ögren, ortak noktalariniz ne? Nelerden zevk aliyorsunuz? Saatlerce sohbet edebiliyormusunuz,.. Yani en az 1-2 yil flört edin. Iyicine ondan emin olman lazim.

Evlilik evet güzel birsey fakat çok sorumluluk gerektiren birsey. Öyle "ayy kocisim ile her gün beraberiiim" diye bir kurum degil. Ancak dogru insan ile, ortay payda bulustugun, saygi ve sevgisi olan, kadin haklarina saygili olan biri ile mutlu olabilirsin.

Yani bastaki dedigim gibi, evliligi amaç olarak görme. Önce kendini mutlu etmen lazim. Evlilik, zaten var olan mutluluguna, mutluluk katmali. Yoksa simdi mutsuzsan, bu mutlulugu evlilikte ararsan çok yanlis yoldasin demektir. Hayal kirikligi yasamak kaçinilmaz olur.

Back
X