Sizinle Sevincimi paylaşmak istedimm :):)

MgeDgn

Möba Kurabiye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
398
0
66
İstanbul
Bu bölüm uygun mu bilmiyorum ama sanırım en uygun buydu...

Kızlar Sevgilim canım birtanem inşallah ilerde evleneceğim insan aşkım askerden dönüyor bugün :):)
15 aylık maraton bitti...10 aydır yüzünü sadece fotograflardan gördüğüm bitaneciğimi birkaç saat sonra görücem Allah'ım kısmet ederse :)
çok mutluyum çoookkk :):) anlatamıyorum ya varya içimden birşeyler taşıyor böyle.çok özledim onu boynuna sarılmayı iple çekiyorum :):)

senin adını çok sevindim bugün güneş sizin için doğmuş..

benim aşkım da asker ağustos da gelcek kısmetse.. Allah banada böyle haber vermeyi nasip eder inşallah

mutluluklar cnm allah bi dahha hiç ayırmasın benim kaynımda dün geldi askerden demekki aynı gitmişler hadi gözün aydın bakalım

gözun aydın canım Allah bı daha hıc ayırmasın sızı

Gözünüz aydın...Bir daha hiiçç ayrılmazsınız inşallah

hepinize çok teşeşkkürler.Allah kimseyı sevdiklerinden ayırmasın.kımın sevgilisi askerdeyse sağ salım gelsın inşallah :)

hepinize çok teşekkürler.Allah kimseyı sevdiklerinden ayırmasın.kımın sevgilisi askerdeyse sağ salım gelsın inşallah :)

Eşimin askerden dönüceği gün 3 saat önceden gitmiştim otogara herkesten önce şimdi hatırlayınca tekrar heyecanlandım eve gidimde bende şöle bi sıkıca sarılayım sevdiceğime allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...

Gözün aydın canım nasıl bir sevinçtir bilirim bende eşimi beklemiştim o zaman sözlüydük aahhh aahh ne günlerdi hiç izine gelmemişti günleri saymıştım bir bir haydi hayırlısı bundan sonraki mutlu günlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…