Sizinle Sevincimi paylaşmak istedimm :):)

MgeDgn

Möba Kurabiye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
398
0
66
İstanbul
Bu bölüm uygun mu bilmiyorum ama sanırım en uygun buydu...

Kızlar Sevgilim canım birtanem inşallah ilerde evleneceğim insan aşkım askerden dönüyor bugün :):)
15 aylık maraton bitti...10 aydır yüzünü sadece fotograflardan gördüğüm bitaneciğimi birkaç saat sonra görücem Allah'ım kısmet ederse :)
çok mutluyum çoookkk :):) anlatamıyorum ya varya içimden birşeyler taşıyor böyle.çok özledim onu boynuna sarılmayı iple çekiyorum :):)

senin adını çok sevindim bugün güneş sizin için doğmuş..

benim aşkım da asker ağustos da gelcek kısmetse.. Allah banada böyle haber vermeyi nasip eder inşallah $boshayallersmile.gif

mutluluklar cnm allah bi dahha hiç ayırmasın benim kaynımda dün geldi askerden demekki aynı gitmişler hadi gözün aydın bakalım

gözun aydın canım Allah bı daha hıc ayırmasın sızı:nazar:

Gözünüz aydın...Bir daha hiiçç ayrılmazsınız inşallah

hepinize çok teşeşkkürler.Allah kimseyı sevdiklerinden ayırmasın.kımın sevgilisi askerdeyse sağ salım gelsın inşallah :)

hepinize çok teşekkürler.Allah kimseyı sevdiklerinden ayırmasın.kımın sevgilisi askerdeyse sağ salım gelsın inşallah :)

Eşimin askerden dönüceği gün 3 saat önceden gitmiştim otogara herkesten önce şimdi hatırlayınca tekrar heyecanlandım eve gidimde bende şöle bi sıkıca sarılayım sevdiceğime allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...:16:

Gözün aydın canım nasıl bir sevinçtir bilirim bende eşimi beklemiştim o zaman sözlüydük aahhh aahh ne günlerdi hiç izine gelmemişti günleri saymıştım bir bir haydi hayırlısı bundan sonraki mutlu günlerinize

Back
X