Çarşamba yani yarından sonra randevum var kendisine yazdım şimdi durumu bakalım ne diyecekGeçen haftadan sonra hala sızıntı devam ediyorsa bence bir daha görünün doktora suyunuz bitmesin
İdrar kaçıyor benimde öyle anlattığın gibi oluyordu ama şüphen varsa git baktır birdaha su durumunaMerhabalar 37 haftalık hamileyim ara sıra bu aralar sancım oluyor akşamları özellikle ve son üç gündür tuvalete gittiğimde tam temizlenip kalkıyorum üzerimi giyiyorum bir anda sıcak su akıyor az bişekilde sızıntı gibi ve şeffaf kokusuz geçen hafta doktorum suyumun iyi olduğunu söylemişti bir sıkıntı yoktu sizce neden olur doğumun yaklaştığının mı belirtisi yardımcı olursanız sevinirim
İdrar olsa anlarım bu sıcak su gibi geliyor bir andaİdrar kaçıyor benimde öyle anlattığın gibi oluyordu ama şüphen varsa git baktır birdaha su durumuna
Çarşamba günü randevum ama korkuyorum dahamı erken gitsemDoktora ne zaman gideceksin, geçen hafta iyi olması şimdi de iyi olduğu anlamına gelmez, su sızıntı şeklinde de gelebilir, komple tek seferde bosaladabilir, suyu sızmaya başladıysa sıkıntılı bı durum bu
Merhabalar 37 haftalık hamileyim ara sıra bu aralar sancım oluyor akşamları özellikle ve son üç gündür tuvalete gittiğimde tam temizlenip kalkıyorum üzerimi giyiyorum bir anda sıcak su akıyor az bişekilde sızıntı gibi ve şeffaf kokusuz geçen hafta doktorum suyumun iyi olduğunu söylemişti bir sıkıntı yoktu sizce neden olur doğumun yaklaştığının mı belirtisi yardımcı olursanız sevinirim
bir gün erken gidin öne çekin bence. Allah korusun su azalmışsa 1 gün bile önemli .Çarşamba günü randevum ama korkuyorum dahamı erken gitsem
Bebeğim hareket olarak gün içinde çok hareket etmiyor ama akşamları biraz hareket ediyor o da çok az azalma var hareketlerindeMerhaba tamda sizin haftanızdayken su azalması ile acil sezeryan oldum idrar tahlili istemişlerdi bende tahlili verdikten sonra sızıntı geldiğini fark ettim bu büyük ihtimalle suydu sanırım sizi asla korkutmak istemem ama yarın doktora görünün suyunuzu kontrol etsin bebeğinizin hareketleri nasıl
37 bitiyor 38 e giriyorum çarşamba günübir gün erken gidin öne çekin bence. Allah korusun su azalmışsa 1 gün bike önemli . Kaç haftalık hamilesiniz
Doktoruma sordum şimdi dönmesini bekliyorum inşallah bir sıkıntı yoktur teşekkür ederimHaftanız doğum için müsait. Konuyu açamadan önce daha küçük haftalardasınız diye korkmuştum. Benim 20. Haftada suyum geldi ama tamamen bitmesi 2 hafta sürdü. Yani küçük küçük gelen su hemen bitmez biterse de doğum başlar zaten. Yine doktorunuzu bilgilendirin sizi yönlendirecektir
Aa bak bu da çok değişik bir durumBen gece üşüttüm çişimi tutamıyorum zannetmiştimne gidip gidip üstünü değiştirin dediler dedim altıma kacırıyorum sacmalama suyun geliyor dediler ,meğerse doğum başlamış . Hiç ağrım sızım olmamıştı üstelik açılma bile olmuş hastaneye varmaya
Benden de az bir leke gelmisti ,nisan diye kosa kosa hastaneye gitmistim. Gittigimde 8 cm acilma olmustu. Sifir sanciyla , cok mutlu olmustumBen gece üşüttüm çişimi tutamıyorum zannetmiştimne gidip gidip üstünü değiştirin dediler dedim altıma kacırıyorum sacmalama suyun geliyor dediler ,meğerse doğum başlamış . Hiç ağrım sızım olmamıştı üstelik açılma bile olmuş hastaneye varmaya
Bebeğim hareket olarak gün içinde çok hareket etmiyor ama akşamları biraz hareket ediyor o da çok az azalma var hareketlerinde
O zaman acilden giriş yap özel doktorunsa hemen ara kontrol etsin ne bekliyorsun ki düşünüp duracağına bu arada bebek hareketi nasılİdrar olsa anlarım bu sıcak su gibi geliyor bir anda
Ya ne güZel umarım bize de kolay doğum nasip olurBenden de az bir leke gelmisti ,nisan diye kosa kosa hastaneye gitmistim. Gittigimde 8 cm acilma olmustu. Sifir sanciyla , cok mutlu olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?