- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Combativeenemy
İkisiyle de bir daha görüşmem. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam o suçsuz demiyorum zaten ama arkadşım herşeyimi biliyordu onu ilk gordugumde hoslandigimi ona adını sorduğumu sürekli ondn bahsettgimi esim bunları bilmiyordu beni de 1 kez gördü snra sevgili olmuşlar ve snra olmamış ve snra beni öneriyor eşime saçmalığa bak yaaaEee bu durumda eşinizde eski sevgilisinin kız arkadaşıyla evlenmiş olmuyor mu?
Şuan bisey yapamıyorum yeni evlendi kendisi
Eşime kızıyorum zaten bunu dün öğrendim arkadşım demek istemiyorm onunda numarasını sildim ama eşimden boşanıp arkadaşımdan da intikam almak istiyorum ikiside beni kullanmiso halde niye sadece arkadaşınıza kızıyorsunuz?
ikiside aynı şeyi yapmış neticede.
eşinize kızmıyorsanız arkadaşınızada kızmayın madem.
Diyemiyorum takıntılıyim benGörüşüp görüşmek size kalmış tabiki.
Geçmişe mazi de diyebilirsiniz
Arkadaşınız da bir garipmişTam o suçsuz demiyorum zaten ama arkadşım herşeyimi biliyordu onu ilk gordugumde hoslandigimi ona adını sorduğumu sürekli ondn bahsettgimi esim bunları bilmiyordu beni de 1 kez gördü snra sevgili olmuşlar ve snra olmamış ve snra beni öneriyor eşime saçmalığa bak yaaa
Bayağı bir soğudum. zaten önceki konumda şifre yüzünden tartismis sifre yi almıştım smdi bu cıktıArkadaşınız da bir garipmiş
Neden sizi öneriyor biliyor musunuz?
Hani sizin hoşlandığınızı biliyor ya
Arayı ben yaptım gibisinden sizin ona minnet duymanızı istemiş
Yalnız hesap edemediği bir şey
Eşinizin size anlatması olmuş
Ya ne bileyim ben olsam ikisinden soğurdum sanırım
Bu son olur inşallahBayağı bir soğudum. zaten önceki konumda şifre yüzünden tartismis sifre yi almıştım smdi bu cıktı
Diyemiyorum takıntılıyim ben
Eşime kızıyorum zaten bunu dün öğrendim arkadşım demek istemiyorm onunda numarasını sildim ama eşimden boşanıp arkadaşımdan da intikam almak istiyorum ikiside beni kullanmis
Ben asla ona böyle bir şey yapmazdım ki o hoşlanmıyordu bile sırf çıkmak için çıkmışbu kadar dramatize etmeye gerek var mı?
yani tamam hoş bir durum değil ama sonuçta siz evlenmişsiniz kısmetiniz eşinizmiş kimin hangi niyetle vesile olduğunun artık bir önemi yok. arkadaşın belki arkandan iş çevirmiş ama sonuç evlenip hayatı paylaşmaya karar veren eşinizle siz olmuşsunuz.
Salak demeliydiniz...Bu son olur inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun
Yıpratmayın kendinizi lütfen
Zamana bırakın
Burada tek masum ve haklı olan sizsiniz
Kiz yeni evlendi ve baska sehirde şuan bisey diyemiyirm sadece numarasini sildim haftaya gelecek ve arkdas ortaminda göreceğim gitmemeyi düşünüyorum yüzünü görmek istemiyorumBence büyük olay değil. Ciddi bir ilişki olsa nişan olsa evlenmeye kalksalar haklısınız derdim ama. Basit bi şeymiş.
Ama illaki kizacaksaniz ikisine de kızın. Adil olun.
Hayır neden öyle söyleyimSalak demeliydiniz...
Bunu bilseydm cidden eşimle görüşmezdimHayır neden öyle söyleyim
İyi niyet saflık başka bir şey değil
Gerçekten üzmeyin kendinizi bu kadar
Konu sahibi o zamanlar kocasından hoşlanıyormuş ve arkadaşı bunu bildiği halde gitmiş sevgili olmuş. Sevgili olduğunu söylememesi değil suçu, arkadaşının sevdiğiyle sevgili olması.Öncelikle eşin seni sevmese seninle evlenmezdi.Demek ki sevdiği o değil, senmişsin.
Arkadaşının açısından bakarsam da kendini onun yerine koy derim.Senin eski erkek arkadaşın bir kız arkadaşınla evlenseydi ne yapardın.Mutluluklarını bozmak istemezdin ama önünde iki seçenek olurdu.Birincisi ya kız arkadaşına durumu dürüstçe anlatır ve geçmişte yaşadığın ilişkinin derinliğine göre kendine bir yol haritası çizerdin, ya da sessizce onlarla arana mesafe koyar ve kenara çekilir, mecbur kalmadıkça da görüşmezdin değil mi.. Bence olması gereken budur.
Peki sizin ilişkinizde arkadaşın nasıl bir tutum sergiledi. Belki eşinle çok yüzeysel, kısa süreli ve arkadaşça bir ilişkileri oldu ama seni üzmemek için sana söyleyemedi, belki de seninle arasına mesafe koymaya çalıştı...Ama bugün yarın derken çekinmiş de olabilir ve sonradan sana söylemekten vazgeçmiş de olabilir..Bunları bilmeden arkadaşının sinsi olup olmadığını söylememiz çok doğru olmaz..
Sonuçta arkadaşını en iyi sen tanırsın...Buna sen karar ver..
Yine de tavsiye; hiçbir arkadaşının eşinle ileri seviye arkadaşlık geliştirecek kadar zaman geçirmesine izin verme...Ne demişler bilirsin, "başlangıçta herkes arkadaş, dosttur; ama sonuçta herkes insandır"
Ben asla ona böyle bir şey yapmazdım ki o hoşlanmıyordu bile sırf çıkmak için çıkmış