Gebeliğe Hazırlık Sizler kaçıncı haftada keselerinizi gördünüz beta hcg niz kaçtı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mobidikK

Bir ömürlüğümm ♥♡
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
239
176
303
Kızlar salı günü doktora gidecez kesenin oluşumuna bakacaz inşallah oluşmuştur inşallah kalp atışlarını duyarız bana dua edebilir misiniz lütfen. 🌺 Rabbım kimsenin heyecanını hevesini kursağında bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻 🧿

Sizler kaçıncı haftada keselerinizi gördünüz beta hcg niz kaçtı?

5 haftada kesesini gördüm canim insalllah sende görürsün meleğinin kesesini rabbim kimsenin yuvasını kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

4+6 da değerim 5149 du
Inşallah sizde guzel haberler alır görürsünüz sağlıkla ilerlesin

5 haftada kesesini gördüm canim insalllah sende görürsün meleğinin kesesini rabbim kimsenin yuvasını kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Amiiinnn Rabbım. Sağlıcakla kucağımıza almayida nasip etsin hamile olan herkesin inşallah. İsteyene de tez zamanda sağlıkla versin. 🌺

4+6 da değerim 5149 du
Inşallah sizde guzel haberler alır görürsünüz sağlıkla ilerlesin
Ben 2 haziranda adet oldum 8 haziranda yikandim. Bu durumda benimde 5 haftalık mi oluyor? 1 temmuzda beta hcg değerim 431 iken 3 temmuzda 1620 oldu

Kızlar salı günü doktora gidecez kesenin oluşumuna bakacaz inşallah oluşmuştur inşallah kalp atışlarını duyarız bana dua edebilir misiniz lütfen. 🌺 Rabbım kimsenin heyecanını hevesini kursağında bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻 🧿

Bta 8702 keseyi gördük :)
Bta hcg 69746,80 di. 5 hafta 6. gün kalp atışını duydum :) inşallah keseyi görürsün canım :)

Ben 2 haziranda adet oldum 8 haziranda yikandim. Bu durumda benimde 5 haftalık mi oluyor? 1 temmuzda beta hcg değerim 431 iken 3 temmuzda 1620 oldu
Gebelik hesaplama yazıp orada son adet tarihinizi girerek ogrenebilirsiniz 😊 sanırım 5. Hafta içinde oluyorsunuz

5+2 de 10413.08 ile keseyi gördük ama kalp atışı 2 hafta sonrası çağırdı.

5 haftalıkken keseyi gördük 6 haftalıkken kalp atışlarını gördük 🙂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ilk ogrendigimde 13.311 degerdeydi haftasonuydu pazrtesi gittim direk keseyi gorduk o zaman 5 bucuk haftalik demisti yolk sac gorunmustu 10 gun sonra da kalp atisini bebisi rahatca gorebilmistik🙏😊

Back
X