- Konu Sahibi tombilibaykus
Hepimiz risk taşıyoruz öncelikle yaşadığınız endişeyi azaltın kurallara uyun yakınızda ki uymayanları uyarın veya uzaklaşın. Yakınlarımıza sarılmayı öpmeyi unuttuk temas zaten çok az. Umarım en yakın zamanda biter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamileyim annem tansiyon ve kalp hastası biz eşimle annemlerde yaşıyoruz ben ve eşim markette annem restoranda babam da hastanede çalışıyo. İnan kalabalık yaşıyan aileler hangar gibi yerlerde oturmuyolar ortak kullanılıyo tuvaleti de mutfağıda salonu da bu zamana kadar aklımın ucundan bile geçmedi ay evde maskemi çıkarmıyım ya da işi bırakıyım diye.Merhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.
Calistiklarina gore gencler bizimkiler yasli mecbur caliscam lakin kirkuyorum isteBen hamileyim annem tansiyon ve kalp hastası biz eşimle annemlerde yaşıyoruz ben ve eşim markette annem restoranda babam da hastanede çalışıyo. İnan kalabalık yaşıyan aileler hangar gibi yerlerde oturmuyolar ortak kullanılıyo tuvaleti de mutfağıda salonu da bu zamana kadar aklımın ucundan bile geçmedi ay evde maskemi çıkarmıyım ya da işi bırakıyım diye.
Al benden de o kadarMerhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.
Genç değiller artık bu devirde yaşlı dahi olsan durumun yoksa çalışmak zorumdasınCalistiklarina gore gencler bizimkiler yasli mecbur caliscam lakin kirkuyorum iste