Sizlerden akıl alabilmek için üye oldum bana fikir verin

sizi etkilemesin bu yazdıklarımız ama siz selam vermedim, mesajına cevap vermedim yazmışsınız bence o da yanlış anlamıştır tabi adamın niyetini bilemem...
Anladı evet Toplantıda benimle ilgilenen başka adamlar vardı gözünün önünde ve ben yüzüne bakmadım bozuldu

Hem aramak istemiyorsunuz, hem de barişmak istiyorsunuz. Ya arayip bir yerlere davet edip acik acik konusmalisiniz, ya da unutmali ...

Açık ça konuşursan seni önemrsiz görür öle bir tip

Ya ille taktiğe mi gerek var, atın bir mesaj ya da arayın olsun bitsin. Ama adam çapkın demişsiniz, o nasıl olacak?

O zaman ne işiniz var öyle bir tiple ya? Hayatınızda acı mı eksik? Bırakın adam gibi adamlara bakın ya. Bu başından belli ediyor zaten kendini, kaldırmayın şöylelerinin dötünü ya...
Aşığım niyenanlamıyonuz

Neden uzak durayım hanımlar adam evey yürüyen ego. Ama ben kabul ediyorume
Sizler böle adamlardan uzak durun ben durmak istemiyorumib adamla nasıl beraber olurum

Sakin olun hanımefendi hemen ilişkiler defterimden, "mazoşizm" başlıklı, "egolu beyler nasıl tavlanır?" alt başlıklı bölümü açıp size yardımcı olacağım.

Taktik 1. Kk'dan çıkınız, mesajlara giriniz. Seninle birlikte olmak istiyorum yazıp gönderiniz.

Taktik 2. Yarın yalnızken yanına gidip, seninle beraber olmak istiyorum deyiniz.

Taktik 3.
Belirli aralıklarla kaçamak bakışlar atıp, karşı tarafın gelmesini bekleyiniz. Gelirse seninle beraber olmak istiyorum deyiniz.

Taktik 4. Belirli aralıklarla kaçamak bakışlar atarken, öteki erkeklere pozitif davranışlar sergilemeyi unutmayıp, bu sırada telefonunuza gülerek bakıp, bir flörtle mesajlaşıyormuş havası vermeyi unutmayarak, yakın bir erkek kankanızdan sizi iş çıkışında, tam egolu bey işten çıkarken, almasını rica edip, iş çıkışında egolu beyin tam gözleri önünde erkek kankanızla öpüşerek ve tam o sırada egolu beyle göz göze gelerek ama aynı zamanda öpüşmeye devam ederekten, erkek kankanızla ilişkinizin yeni boyut kazanması ihtimali ile birlikte, egolu beyin kıskanmasını ve size akşamına galiz küfürler ve hakaretler dolu bir mesaj atmasını sağlayınız. Tebrikler başardınız. (Sanırım)

Bunlardan birini uygulanırsanız sonuç alacağınızı düşünüyorum. İyi akşamlar. Bol şanslar.

Dördüncüsü yaşandı zaten lakin adamı görmiyorumgbakış atamam

Ayy banada taktik verin biraz

Adam kendini beğenmiş duruyor. Bence uzak durman senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…