buraya defalarca konu actım erkek arkadasımla alakalı. yıne bır sorunum var , bana kıyafetlerim konusunda ınanılmaz karısıyor.kı ben acık cok gıyınmeyen bır ınsanım ,gecenlerde yıne tartısmak ayrıldı bıttı dedı tamam dedım , barıstı kendılıgınden sonra ıkı gun once yıne kıyafet yuzunden tartıstık bana defol gıt hakkım haram ıkı elım yakanda benı ezıp gecıyosun dedı bende hak konusuna gırme altında ezılırsın dedın , defol gıt be tavırlarıyla konustu bende bı daha sakın benı aramam dedım ne arıcam senı hattı kırıyorum bıdaha da aramıcam sokak o... ları gıbı gıyınıyosun dedı cok gururumu kırdkı anlatamam bıdaha benı aramam dedım , 2 gün sonra hıc bısey olmamıs gıbı benımle konusuyo bıde sankı ben sorun cıkarmısım gıbı karar senın dıyo kızlar cok bunaldım bu bır degıl ıkı degıl bu despotluktan devamlı kufurden sıkıldım artık soluyorum degısmıyoda bana kufur etmıyo ama yolda gıderken agzında devamlı argo kelımler kufurler var napıcagımı sasırdım , Allah katında vebal altındada kalmak ıstıyorum
NOT: benım maasım cok sukur ıyı devamlı benden para ıstıyo hatta maasımın bır kısmını ona vermemı ıstıyo asla vermem ama zamanında cok para yedırdım
NOT: benım maasım cok sukur ıyı devamlı benden para ıstıyo hatta maasımın bır kısmını ona vermemı ıstıyo asla vermem ama zamanında cok para yedırdım