- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
Aklımdan geçen yorum:))Sevgilisi ayrılmadan o ayrılsın,tabiri caizse ''hoşşt'' derler adama
Kızlar orası öyle. Ama bu konu dışında ilişkileri cidden güzel. Bu durumu nasıl çözümleye biliriz kesinlikle istemiyor. Ailem zorluyor desek? Bu sefer nişanı erkene çekmeye çalışıyor imajı yada zorla nişanı erken tarihe almak gibi olcak..
İnsanlar sadece para kazanmak için çalışmıyor ki.. Tamam ilk hedef maddiyat ama tek değil... Toplumda yer edinmek sosyal anlamda gelişmek saygınlık vs bunlarda çalışmanın getirisi.. En basiti bütün gün boş olup sikilmazsin tabi kız calismk istemiyorsa ona birsey diyemem kendi kararıdır. . Ama kız istiyorsa calusmalikızlar kuzenim sevgilisiyle 1,5 yıldır beraberler çocuk şimdi tutturmuş çalışmanı istemiyorum diye kuzenimde aileden işe gir diye tepki görüyor. Çocuk çalışırsa ayrılık noktasına gelebilir imajı çizmiş. Ben o hatayı yaptım işten çıktım ben yanlış bir yönlendirme yapmakta istemiyorum. Ve sizinde tepkileriniZi merak ediyorum. Cocuk evlenince maddi olarakta sıkıntı çekmezler ama ortada bir nişan bile yok? Size ne demeli? Nasıl konuşmalı? Durumu nasıl anlatmalı?
Ailesi tarafından zorla çalıştırildigini izah etmeli ancak evlenince veya nişanlaninca işi bırakabilcegini söylemeli bence başka bir seçenek yok gibikızlar kuzenim sevgilisiyle 1,5 yıldır beraberler çocuk şimdi tutturmuş çalışmanı istemiyorum diye kuzenimde aileden işe gir diye tepki görüyor. Çocuk çalışırsa ayrılık noktasına gelebilir imajı çizmiş. Ben o hatayı yaptım işten çıktım ben yanlış bir yönlendirme yapmakta istemiyorum. Ve sizinde tepkileriniZi merak ediyorum. Cocuk evlenince maddi olarakta sıkıntı çekmezler ama ortada bir nişan bile yok? Size ne demeli? Nasıl konuşmalı? Durumu nasıl anlatmalı?
Ilişkileri güzel falan değilmiş demek ki.Kızlar orası öyle. Ama bu konu dışında ilişkileri cidden güzel. Bu durumu nasıl çözümleye biliriz kesinlikle istemiyor. Ailem zorluyor desek? Bu sefer nişanı erkene çekmeye çalışıyor imajı yada zorla nişanı erken tarihe almak gibi olcak..
+1Yıl olmuş 2017 ve hala sevgilinin çalışma demesini tartışıyor muyuz gerçekten?
kızlar kuzenim sevgilisiyle 1,5 yıldır beraberler çocuk şimdi tutturmuş çalışmanı istemiyorum diye kuzenimde aileden işe gir diye tepki görüyor.
ortada bir nişan bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?