Selamlarr güzel hanımlar
Fazla kilolar gerçekten büyük moral bozukluğuinsanın motivasyonu düşüyor amaa orada güzel yiyecekler bi de yiyip yiyip kilo almayanlar varsa etrafınızda Allah'ım bunlar nasıl acılar artık bu işe bi dur diyelim ya benim size vaadettigim şey haftada 1 kilo bir grubumuz olsun ve birbirimize motivasyon verelim herkesin yapması gereken bir tek şey var yapmayana baskı yapıp yaptıracağız kaçmak yok yapacağımız şey; sabah uyanınca (kahvaltıdan önce ) abdest al ve 520 ya samed zikri yap sonra buraya gir yorum at başlıyoruz gün gün sayacağız veee 7 günde 1 kilo nasıl gitti şahit olacağız 1 ayda 4 kilo
ÜzgünümKonunuz yanlış yerde
@Margarikotin
Benim öyle yarısma gibi bi derdim yok canım, grubumda öyle olmayacakBurada böyle gruplar var zaten. Cuma Zayıflama Grupları mı neydi adı. Cuma günleri tartılınıyordu. Grup halinde yarışılıyor, 1., 2., 3. seçiliyor.
Bu sizin inancınız1- böyle gruplar var zaten burda.
2-dini konu yasak.
3-zikirle kilo verilmez. Boğazınızı tutun, spor yapın.
Sen zikri çek sonra 3 kuzu çevirme yiyebilirsen hesabı ben karşılarım canımŞey mesela zikir çektikten sonra 3 kuzu çevirme yesem de vercek miyim kiloyu?
Önce çaba sonra tevekkül,önce boğazı tutun sonra dua edip Allahım vereyim falan diyin yani
Hayır dogru anladın canımBen yanlış anladım sanırım
Yok ben zikir çeksem de çekmesem de yediğim yemek kuş kadar zaten,neyse inşallah verirsiniz ne diyeyimSen zikri çek sonra 3 kuzu çevirme yiyebilirsen hesabı ben karşılarım canım
İnsanlarımız bu yaratıcılıklarını başka alanlara da yöneltse biz de bilim adamları yetiştirebiliriz
Samed zikri ne?Selamlarr güzel hanımlar
Fazla kilolar gerçekten büyük moral bozukluğuinsanın motivasyonu düşüyor amaa orada güzel yiyecekler bi de yiyip yiyip kilo almayanlar varsa etrafınızda Allah'ım bunlar nasıl acılar artık bu işe bi dur diyelim ya benim size vaadettigim şey haftada 1 kilo bir grubumuz olsun ve birbirimize motivasyon verelim herkesin yapması gereken bir tek şey var yapmayana baskı yapıp yaptıracağız kaçmak yok yapacağımız şey; sabah uyanınca (kahvaltıdan önce ) abdest al ve 520 ya samed zikri yap sonra buraya gir yorum at başlıyoruz gün gün sayacağız veee 7 günde 1 kilo nasıl gitti şahit olacağız 1 ayda 4 kilo
Konunuz yanlış yerde
@Margarikotin
Konuyu okumayınca1- böyle gruplar var zaten burda.
2-dini konu yasak.
3-zikirle kilo verilmez. Boğazınızı tutun, spor yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?