En az 10 kişiye gönderirsek 5 kilo veriyormuşuz /muSelamlarr güzel hanımlar
Fazla kilolar gerçekten büyük moral bozukluğuinsanın motivasyonu düşüyor amaa orada güzel yiyecekler bi de yiyip yiyip kilo almayanlar varsa etrafınızda Allah'ım bunlar nasıl acılar artık bu işe bi dur diyelim ya benim size vaadettigim şey haftada 1 kilo bir grubumuz olsun ve birbirimize motivasyon verelim herkesin yapması gereken bir tek şey var yapmayana baskı yapıp yaptıracağız kaçmak yok yapacağımız şey; sabah uyanınca (kahvaltıdan önce ) abdest al ve 520 ya samed zikri yap sonra buraya gir yorum at başlıyoruz gün gün sayacağız veee 7 günde 1 kilo nasıl gitti şahit olacağız 1 ayda 4 kilo
Peki can alıcı soruyu sırmak istiyorum.
Kilo vermek için yapılan zikirden sevap kazanılır mı?
Peki can alıcı soruyu sırmak istiyorum.
Kilo vermek için yapılan zikirden sevap kazanılır mı?
iyi de o grupların da amacı bu zaten, karşılıklı motivasyon. yarışma da tatlı heyecanlar işte. zayıflama yarışmalarına bir uğra istersenBenim öyle yarısma gibi bi derdim yok canım, grubumda öyle olmayacaksadece kendi kendimize birbirimizi motive edip zayıflayacagız
Zayıflama yarışmalarını açlık oyunları falan sandı zaariyi de o grupların da amacı bu zaten, karşılıklı motivasyon. yarışma da tatlı heyecanlar işte. zayıflama yarışmalarına bir uğra istersen
Zayıflama yarışmalarını açlık oyunları falan sandı zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?