sizlere özel bir sorum olucak yardımcı olabilirmisiniz;

melisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
372
4
46
İstanbul
Benim afedersiniz genital bölgeme yakın popo tarafında böyle tuhaf bir şişlik var.Duş yaparken parkına vardım sarkık gibi ama şiş.Böyle bir problem yaşayan var mı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ? 35+4 haftalık hamileyim.

Benim afedersiniz genital bölgeme yakın popo tarafında böyle tuhaf bir şişlik var.Duş yaparken parkına vardım sarkık gibi ama şiş.Böyle bir problem yaşayan var mı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ? 35+4 haftalık hamileyim.

sanırım hemoroid olmussun.kabızlık sorunu çekiyorsan hammilelerde olurmus genelde annemdede bana hamileyken olmuş.

Hemoroidi tarif etmişsin.Bende de var yıllardır.Hiç bir zararı olmadı şimdiye kadar.Artık olan olmuş ama sen yine de kabız olmamaya dikkat et.Çok acı baharatlı ve yağlı yiyecekler de rahatsız edebilir.

Hemoroidi tarif etmişsin.Bende de var yıllardır.Hiç bir zararı olmadı şimdiye kadar.Artık olan olmuş ama sen yine de kabız olmamaya dikkat et.Çok acı baharatlı ve yağlı yiyecekler de rahatsız edebilir.

Peki tedavi oldun mu yada tedavisi var mı ? Doktora gitmeye çekiniyorum ya .Kabızlık sorunum yok çok şükür.Daha önce fark etmedim ne ara oldu bilmiyorum.Yada neden oldu ?

Kabızlık sorunum yok canım.Peki annenin geçmişmi.Endişelendim şimdi ya.

ilaç içmiş geçmiş ya çok ciddi bişey değil canın acımıyorsa sorun yok doktora sorarsın sanırım kabızlık olmasanda bebe büyüdükçe olan bi durum.içini ferah tut olağan bişey bu

ilaç içmiş geçmiş ya çok ciddi bişey değil canın acımıyorsa sorun yok doktora sorarsın sanırım kabızlık olmasanda bebe büyüdükçe olan bi durum.içini ferah tut olağan bişey bu

Çok sağol canım içimi ferahlattın.Doktor kontrolüne gideceğim zaman sorucam.Ağrım yok tesadüfen oldu fark etmem.Umarım benimkide geçer.

yaa bu durum ben de hamileleikten önce de vardı.hatta evlenmeden önce.ama hemoroid falan yok.
ele gelen bir şişlik.bir tarfata var mesela diğer tarafta yok.
beze de değil şişlik...
hatta korkup doktora gittim .bişey yok dedi doktor sana öyle geliyor falan dedi.:50:

Back
X