Sizlerinde başına geliyor mu?

Bn kendime yapilmasini istemediğim bisiyi asla baskasona yapmam sonucta Bi bebegi olan ben degilim bunlari yapanlarinda var yada hastalari keske insanlar empati yapabilse degilmi

Kendisine yerini değiştirmesi gerektiğini söyledim. Hamile kadının ısrarla sigara içenler için ayrılmış bölümde olmaması gerekiyordu çünkü. Sonra gitti şikayet etti sanırım görevliler de yerini değiştirmesi gerektiğini söylediler. Saygıysa ben de kendime saygı bekliyorum. Ayrılmış alanda burnumun dibine girip keyfimden ödün vermemi bekleyemez ki kimse. Ben çocuk havuzuna gidip burada sigara içecem diye tutturmuyorsam kimse de yasak olmayan alanda içemezsin diyemez bana.

Evet toplumun kuralları var, ben de o kurallara uyarak uygun alanda sigaramı içiyorum. O her haltı yeme kısmını da size iade ediyorum. Ben size çıkmayın o zaman dışarı açık alanda sigara serbest, evinizde bebenizle ne halt yerseniz yeyin desem hoşunuza gider mi? Bence gitmez.

Kadın uyarmış daha onlar oturmadan sigara içiyoruz diye başka masaya oturabileceğini bildikleri halde zorlamanın ne anlamı var?

Aynen bunu şimdi okudum işte bu her hakkı kendilerinde görme cehaleti

Evinizde her haltı yiyin diyerek çok saygılı oldunuz şimdi. Sigara içilebilen bir alanda sigara içen insana kimse birşey diyemez. Rahatsız olan gidip sigara içilmeyen alanda oturur zaten.

Ben de bebeğim olduktan sonra farkettim. Dükkan önlerindeki kaldırımlardan bile bebekle geçilemiyor. Çünkü dışarı sigara içmeye çıkan çalışanlar oluyor.

Ama yasal olarak sigara içilmesi mümkün olan yerlerde kimseye müdahale de edemeyiz. Anlayış gösterirlerse ne ala, yoksa fedakarlık yapmalarını bekleyemeyiz.

Beni en çok işletmelerin çoğunun sigara içilmeyen açık alanlarının olmayışı rahatsız ediyor. Açık temiz havada oturmak istiyorum bebeğimle ama açık alanlar tamamen sigara içilebilir olarak düzenlenmiş oluyor genelde.

Gerçekten manyakmış

Bebek olmasa da bazi insanlarin yolda yurumeyi bildiklerini dusunmuyorum ben. Yani bazen denk geldi mesela karsidan gelen insanin elinde biseyler var veya cocuk var ben rahat gecsin diye biraz daha kenara cekiliyorum ama karsidaki asla kendini bozmuyor daha da ustume ustume geliyor, sanki ben ondan korktum yol vermek zorundaymişim da cekiliyorum gibi bi havada oluyor, sen de biraz toplanda rahat gecelim. Yok. Bence kimseye iyilik yaramiyor herkes degisik havalarda, sadece kendine saygi bekliyor.

Geçtiğimiz yıllarda “bebek arabası terörü” diye bir konu açılmıştı burda. Orda görmüştük bu çılgın her şey benim hakkım diyen taze anneleri

Esinde kabahat iste. Gidip yorum yapmayacak. Sen de yakip icicen sigarayi.

Benim de cocuklarim var ve sigara kullaniyorum. Acik, serbest olan alanda istedigim gibi icerim, rahatsiz olan yaklasmasin. Neticede kimsenin cocugu ya da bebegi benim sorumlulugumda degil.

Yukaridaki arkadasa evinizde her halti yiyin demek biraz fazla sacma olmamis mi? O zaman siz de bebenizi evde buyutun bakin saygiyi tek tarafli bekleyemezsiniz.

Diger konularda haklisiniz, cek elini deyin dokunmaya calisan insanlara. Yalniz sicak cayla gecenlere de bir sey diyemezsiniz, size dikkat etmek, bebeginizi onemsemek zorunda degil hic kimse. Kendinize bu kadar ihtimam beklemeyin

Esinde kabahat iste. Gidip yorum yapmayacak. Sen de yakip icicen sigarayi.
Kibar adam işte Hep diyorum senin bu kibarlığın bizim millete fazla diye, kendi sinirlendiğiyle kalıyor. Bileğim kadar puroyu yaktım içtim valla bütün gece. Mis gibi de koktu

Geçtiğimiz yıllarda “bebek arabası terörü” diye bir konu açılmıştı burda. Orda görmüştük bu çılgın her şey benim hakkım diyen taze anneleri

Evet, ellerinde bebek olunca, hamile olunca, bebek arabasi olunca butun her şey onlarin haklari gibi bir hallere giriyorlar.
Konu sahibi de ayni bence cunku sizin yazinizi bile dogru durust okumadi, sigara icilen bolgede bulunmanizi okumak istemedi direkt "hamile" ne istiyorsa doğrudur, haklidir.

Kibar adam işte Hep diyorum senin bu kibarlığın bizim millete fazla diye, kendi sinirlendiğiyle kalıyor. Bileğim kadar puroyu yaktım içtim valla bütün gece. Mis gibi de koktu
Cunku sen kibar davraninca onun iradesine, hükmüne mecbursunuz falan saniyo insanlar. Ayar yok.

Ay annede oldum. Sigarada ictim. Cocuk benim sorumlulugumda. Kimsenin korumasini, dikkat etmesini beklemedim. Kimse bana gore yasasin demiyorum. Kimse de benden ayni seyi beklemesin. Acik alanda sigara icilen yerler belli. Rahatsiz olan girip oraya oturmasin mecbur musun?

Sigara konusunda haklisiniz. Ama o konuda hakli olmanız şu an ciddi anlamda sağlıksız bir kafa yapisinda olduğunuz gerçeğini degistirmiyor bence. Cocugunuz kucaginizda diye butun dunya uzerinize gelmiyor size kimse saldirmiyor emin olabilirsiniz. Biraz sakinlesin bence. Kadin gelip sizi taniyor muyum diye sormuş. Eee yani??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…