- 21 Aralık 2016
- 311
- 107
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek isim daha iyi bence.İsimler insanların karakterini etkiliyor diye biliyorum.nehir isminde çok tanıdığım çocuk var ve ele avuca sığmıyorlar.kızımın adı ela çok uysal ve merhametli.öykü ela nasıl olur
Hakikaten yazmamışsın ama :)Yazmışım Ela yı, yazmamışım diyorum birde![]()
2 isim kadar savma bisey uok benim iki kizim var ilk kizima iki isim koyduk cunku dedimilerde birini begenmese birini kullanir secme sansi olur ama hep ilk ismi kullanildi ve ikinci ismiyle seslenince yabanci geliyor ona okuldada tek isim kullaniyorlar yani ikinci isim sadece kalabalik
Sonra ikinci kizim oldu ve tek isim koyduk ohh miss en iyisi tek isim bence
Çift isim çocuğa zorluktan başka bir şey katmıyor bence. Hem de kız. Sonra evlenecek eşinin soyadıyla kendisininkini bir arada kullanmak isterse dört ismi birden olmuş olacak. Doldur doldur bitmez isim kodlamaları. Her girdiği sınavda sizi anarKızlar 21 haftalık hamileyim.Bir kızım olacak Allah'ın izniyle...Oğlum Öykü ismini istedi tamam o kesin ama iki isim olsun dedik. Öykü Lina, Öykü Nehir, Öykü Mila hangisi olsun? Yada Öykü'nün yanına başka isim fikriniz varmı? Şimdiden teşekkürler....