Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ece koyacağım.Kızlar 21 haftalık hamileyim.Bir kızım olacak Allah'ın izniyle...Oğlum Öykü ismini istedi tamam o kesin ama iki isim olsun dedik. Öykü Lina, Öykü Nehir, Öykü Mila hangisi olsun? Yada Öykü'nün yanına başka isim fikriniz varmı? Şimdiden teşekkürler....
Kızlar 21 haftalık hamileyim.Bir kızım olacak Allah'ın izniyle...Oğlum Öykü ismini istedi tamam o kesin ama iki isim olsun dedik. Öykü Lina, Öykü Nehir, Öykü Mila hangisi olsun? Yada Öykü'nün yanına başka isim fikriniz varmı? Şimdiden teşekkürler....
Hakikaten yazmamışsın ama :)
Ben tek isimden yanayım.
ailemizde herkesin 2 ismi vardir mesela bizde ve benim de iyiki oyle diyorum cunku birini cok seviyorum ve onu kullaniyorum eger sadece siger adimi koysalardi mutsuz olurdum sanirim hic okul hayatimda da is hayatimda da sorun yasamadim kime hangi ismimi soylediysem onunla hitap ettiler mesela ablamin okul ve arkadas cevresi ilk ismini kullanir ama is ortaminda tanistigi musterilere vs. ikinci ismini soylerfikir verecek olursam da oyku nisa oyku ela tarzinda kisa olabilir oglunuzun ismi nedir onunla uyumlu koysaniz
![]()
Öykünur olsa ? Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah![]()
Hani tek isim gibi oluyorO da güzel öykü nur teşekkürler...
bende dogdugum zaman abim 4 bucuk yasindaymis o koymus isimlerimden birini iyiki de koymus canim abimOğlumun ismide Hüseyin Ege ablası :) onada okulda Ege ile hitap ediyorlar. Evdede hep Ege deriz. Ece uyuyor aslında ama ece çok var çevremizde. Ben masal diyordum illa anne öykü olsun dedi ileride ismini abin koydu demek için kabul ettik.Sonra düşündüm oğlumun ismini ben koyamadım eşim istedi öyle.Bari bende bi isim ekliyim dedim.Şayet oğlum Öykü demeseydi direk belinda koyup kapatıcaktım konuyu ama yine bana sıra gelmedi :)))
Hani tek isim gibi oluyor![]()
bende dogdugum zaman abim 4 bucuk yasindaymis o koymus isimlerimden birini iyiki de koymus canim abimmuge simge bilge aklima geldi ege ismiyle uyumlu olan ama en uyumlusu sanirim ece o da cok var diyorsunuz gerçekten cok zor is Allah kolaylik versin saglikla kucaginiza alin insallah
![]()
Oyku Naz
Oyku Beril
Oyku Beren
Oyku Ilayda
Oyku Elif
Oyku Zeynep
Nasil?