- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
arkadaşlar benim erkek arkadaşım yalnız yaşıyor küçük bir ilçede çalışıyor.ayrı yerlerdeyiz.son 15 gündür ağlama krizleri,sürekli uyuma isteği(ilk 1 hafta sürekli uyumak istiyodu son 1 haftadada toplam 10 saat ancak uyumuşumdur diyor),benim hayatım kaymış diyor,bana yapmadığım bişeyi yapmışım gibi gösteriolar benim peşimdeler ya ölcem ya ölcem heran kapı çalınabilir ben yastığmın altında silahla uyuyorum diyor.benden sana hayır gelmez benim hayatım kaymış diyor.polise git ozaman diyorum nolur böle yapma diyorum.polisde onların adamları beni gebertirler diyor.ve buna benzer şeyler.çok üüzlüyorum bende kaç gündür bişey yiyemiyorum telefonlarıma bile bakmıo baksada soğuk konuşuo.benden mi ayrılmak istiyorsun eğer böle bişey varsa söle nolur söle yeterki senin başına kötü bişey gelmesin diyyorum.şuanda senden uzak durmak zorundayım senin iyiliğin için diyor.ben onu çok seviyorum napcam bilmiyorum.numara yapıo olabilirmi..şu durumdan kendimi kurtarabilirsem ki kurtulma ihtimalim çok düşük binde bir diyor herşeyi ozaman anlatcam diyor.onun yakın bi arkadaşı var sadece ona anlatmış bu durumu bana anlatmıoo o kadar yalvardım ama anlatmıyo..nolur bi akıl verin napabilirim..beni bırakmak istiyosan söle dedim kaç defa.yok diyo ben senden daha iyi bir insan tanımadım şu dünyada tanıyamam da ama böle olmak zorundayım diyor.ben yapmıyorum bunları bana yaptırıyolar diyor.dövdüler beni yüüzmde bıçak izi var şuan diyor.annesiyle kardeşinin de telefonlarına çok nadir bakıyomuş.ama msnye falan girio facebooka girio.bizden uzaklaşıo.açıklamasıda sevdiklerime yani sana anneme kardeşime zarar gelmemsi için sizden uzak durmak zorundayım diyor.nolur yardım edin bi akıll..cevabınızı bekliyorum dört gözle...iyi günler..