Şizofreni olabilir mi ?

Oynadığı bir oyun var oyunlarini da arastirdik bilgisayarını filan.
Tamam ondan etkilenme olasılığı yok mu. Kulaklıkla falan oynayıp kendını cok kaptırıyordur belki.İlla ses duyuyor değil belki de duymaktan delirmekten vs.korkuyordur. Yani illa şizofreni değil basit bir anksiyete bozukluğu da olabilir. Cocukla konusursanız sızofreni falan diyip iyice aklına dusurmeyın. Uzman teshısını koyar zaten

Çok teşekkür ederim. İstanbul'da değiliz ama gerekirse gideriz dediginiz doktora şimdi önce bulunduğumuz ilde bir araştırma yaptık inşallah ondan sonuç alabiliriz

Hayır onunla konuşmuyoruz zaten belki de öyle de olabilir dediğiniz gibi Dr ile konuşunca bilgisayarla oynaması hakkında da konusuruz uzman ne diyecek bakalım

İnşallah ciddi bir şey yoktur basit bir şeydir cabucak atlatır

İnşallah öyledir yıkıldım bende annemde yavrumuz neler yasiyormus kendi içinde bizim dünyadan haberimiz yok Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.

İnşallah öyledir yıkıldım bende annemde yavrumuz neler yasiyormus kendi içinde bizim dünyadan haberimiz yok Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.
Amin.Sizin telasınız onu da telasa dusurur. En kısa zamanda doktora goturun.Fazla yalnız bırakmayın. Ben de cok uzuldum ınanın. Ama bence sızofreni degıl. Goreceksınız basit bir anksiyete vs bir şey cıkacak

Amin.Sizin telasınız onu da telasa dusurur. En kısa zamanda doktora goturun.Fazla yalnız bırakmayın. Ben de cok uzuldum ınanın. Ama bence sızofreni degıl. Goreceksınız basit bir anksiyete vs bir şey cıkacak

İnşallah öyledir sağolun Rabbim kimseye yasatmasin çok sağolun

Dayım şifozreni gördüklerimi yazmaya çalışayım.
Kendi dünyalarında gördükleri ile konuşmak, sosyal olmamak, ne zaman ne yapacaklarının belli olması dayım bir gün Nobel ödülü alacağım hiv e çare buldum derken, ertesi günü kuşumuzun bacaklarından tutup bırakmazken, diğer gün çok sakin vs vs, anlamsız gülmek ve konuşmalari, gördükleri hayallere insanların garip garip bakmalarından dolayı tek başlarina kalmayı tercih etmeleri şu an aklıma bunlar geldi.
Rahmetli hocaların hocası Ayhan Songar tedavi ediyordu dayımı.
Ayhan Songar yerine bir öğrencisini yetiştirdi ama ismini bilemiyorum.
Birde şifozreni hastalarına beyin emari vs vs çekip çok zaman kaybettiriyorlar.
Bu hastalığın sebebi beyin hücrelerinin ölmesi emar vs vs her şey temiz çıkıyor.
Vakit kaybetmeden iyi doktora mutlaka götürün.
Yıllar içinde de kullandıkları ilaçları vücutta biriktiği için temizlenmesi gerekiyor arada dayım bir kaç gün hastaneye yatırılıyor doktorlar vücudunu temizliyor.
Rabbim bu hastalıkla mucadele eden herkesin yardımcısı ailesine sabır versin.

Amin sağolun.bilgisayarina bakabildigimiz kadar baktık zaten siliyor geçmişi. Sosyal hayatı sıfır ama kendi elinde olan bir şey yoksa bir şey istediğinde veya istemediğinde seferber oluyoruz annem ve ben

O silse de kayıtlı kalmasını sağlayan yazılımlar var bir bilgisayarcı ya yükletebilirsiniz. Ya da onun açtığı siteleri sizin de bağlı olduğunuz bir bağlantıda görebilirsiniz. Dediğim gibi bu duruma iten bi.şey olmalı. Arkadaşılarıyla yaşadığı bir sorun mu oldu da bilinç altına yerleşti acaba?

Amin çok sağolun. Dediğiniz gibi belirtiler var ama kardeşim şu an akut zaman da da olabilir yani baslangicta. Şu an öyle hareketleri yok alevlenme hiç görmedik. İnşallah rabbim dayiniza şifa versin bize veya başkalarına yasatmasin çok zor kardeşim bunları kaldiramaz ve içinde neler yaşıyor yavrum kimsesiz hissediyor kendini

Arkadaşları tam tersi çok akıllı iyi çocuklar hatta yarın bu bir tane yakın arkadaşı var onu aramak istiyorum numarası var bende. Onunla konuşacağım bildiği duyduğu belki ikisinin konuştuğu şeyler varsa bana anlatsın diye. Dediğiniz bilgisayar seylerinden anlamıyorum biraz arastirayim yapabilirsem yapayim bakayim bilgisayarına

Arkadaşlarım bana zarar verebilir gibi bi cümle okudum sanki buna istinaden bu fikre kapıldım.

Dayım 50 yaşına geldi.
Hastalık belirti verdiğinde 23 yaşındaydı.
Fakat bebekliğinden beri farklılıkları varmış.
Bu hastalıkta maalesef iyileşmek yok beyin hücreleri ölüyor.
Fakat ilaçların dozları zamanla değiştirilerek hastayı sakin tutmayı hedefliyorlar.
Siz bilinçli bı ablasınız onu hiç bırakmaz ve destek olursunuz.
İnşallah kardeşiniz hafif bi psikolojik durum yaşıyordur.
Rabbim tez vakitte şifa versin.

Amin amin çok teşekkür ederim

Arkadaşlarım bana zarar verebilir gibi bi cümle okudum sanki buna istinaden bu fikre kapıldım.

Arkadaşlarım bana zarar verebilir insanlar bana zarar verebilir diye düşünüyormuş arkadaşı da senin yardım Alman lazım demiş kardeşime kardeşim kendine zarar verdiğinde de o arkadaşları yapma etme deyip hocalarina soylemislerdi bilemiyorum daha detaylı konuşması için uzmanla görüşecek uzmana ne anlatacak ne diyecek belki dediğiniz gibi çok başka şeyler vardır bilemiyor ki insan

en başından doktora götürülmesi gerekiyordu. intihar noktasına gelen ve bunu yapan çocuğa sorumluluk verip düzeltmeye çalışmak nedir yahu. En kısa zamanda doktora gidin. şizofreni ya da paranoya ne olduğu fark etmez.

İntihar etmedi kolunu kesmiş tel gibi bir şey ile. Bizi hocası çağırıp konuştuğumuz da zaten hemen doktora gidecektik hocası bizi engelledi doktorluk bir şeyi yok birçok ergen bunu yapıyor dedi söylediklerimi yapın dedi biz de yaptık bir sene boyunca her sey iyi saniyorduk bugün tekrardan hocası bizi çağırdı. Biz zaten hocasıyla konuşmaya giderken ben doktor bulmustum çoktan. Hocası izin vermedi

Şizofreni olabilir diye düşünüyorum.
Tabi daha uzman birine götürseniz iyi olur.
Astoria uzmandı sanırım,belki müsaitse cevap verebilir.

Buradan tanı koymak mümkün değil ama kendine zarar verme "ihtimali" dahi varsa hemen hastaneye başvurmalısınız. Zaten hastaneye gittiğinizde tanıyı da öğrenirsiniz. Geçmiş olsun.

kafadan ses geldiğini söylüyor mu, ya da biilerinin onu takip ettiğini vs?muhtemelen şizofreni değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…