- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Tamam ondan etkilenme olasılığı yok mu. Kulaklıkla falan oynayıp kendını cok kaptırıyordur belki.İlla ses duyuyor değil belki de duymaktan delirmekten vs.korkuyordur. Yani illa şizofreni değil basit bir anksiyete bozukluğu da olabilir. Cocukla konusursanız sızofreni falan diyip iyice aklına dusurmeyın. Uzman teshısını koyar zatenOynadığı bir oyun var oyunlarini da arastirdik bilgisayarını filan.
Bipolar da olabilir. Şizofreni ile çok karıştırılır. İstanbuldaysanız bu konuda uzman Dr. Hasan Basri İZGİ var. Mükemmel bir doktor. İnstagram da Facebook’ta hesapları var inceleyin. Beni ölümün eşiğinden kurtardı. Yurtdışından ilaç getirtti. Normalde 5 yılda iyileşeceğim hastalıktan 2 yılda kurtardı . Evlendim çocuğum oldu . Sağlıklı bir birey oldum. Türkiye de ki ilaçlar idrar ve ter ile çok çabuk atılıyor o sebeble Almanya dan ilaç getirttik falan filan. Uzun yazdım çok özür diliyorum ama kardeşinize çok üzüldüm. Bir zamanlar Benzer durumda olduğum için yazdım. Hatta yıllardır bu sitede de bu tarz konular okuduğum da hep HaSAN beyi tavsiye ettim. En son çok yakın bir akrabamızı tedavi etti. Çocuk kimseye dokunamıyordu değişik takıntıları vardı. 1 yıl tedavi oldu 2 ay öncede evlendi
Tamam ondan etkilenme olasılığı yok mu. Kulaklıkla falan oynayıp kendını cok kaptırıyordur belki.İlla ses duyuyor değil belki de duymaktan delirmekten vs.korkuyordur. Yani illa şizofreni değil basit bir anksiyete bozukluğu da olabilir. Cocukla konusursanız sızofreni falan diyip iyice aklına dusurmeyın. Uzman teshısını koyar zaten
İnşallah ciddi bir şey yoktur basit bir şeydir cabucak atlatırHayır onunla konuşmuyoruz zaten belki de öyle de olabilir dediğiniz gibi Dr ile konuşunca bilgisayarla oynaması hakkında da konusuruz uzman ne diyecek bakalım
İnşallah ciddi bir şey yoktur basit bir şeydir cabucak atlatır
Amin.Sizin telasınız onu da telasa dusurur. En kısa zamanda doktora goturun.Fazla yalnız bırakmayın. Ben de cok uzuldum ınanın. Ama bence sızofreni degıl. Goreceksınız basit bir anksiyete vs bir şey cıkacakİnşallah öyledir yıkıldım bende annemde yavrumuz neler yasiyormus kendi içinde bizim dünyadan haberimiz yok Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.
Amin.Sizin telasınız onu da telasa dusurur. En kısa zamanda doktora goturun.Fazla yalnız bırakmayın. Ben de cok uzuldum ınanın. Ama bence sızofreni degıl. Goreceksınız basit bir anksiyete vs bir şey cıkacak
Aminİnşallah öyledir sağolun Rabbim kimseye yasatmasin çok sağolun
Dayım şifozreni gördüklerimi yazmaya çalışayım.Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim şizofreni olabilir mi diye size danışmak istedim.
Geçen sene kardeşim bileğini kesmisti boydan boya bunu gören arkadaşları hocasina söylemiş intihar edeceğim filan demiş hocası bizi çağırdı ona çok ilgi gosterdigimizden şikayet etmiş, kardeşim, aklına kötü düşüncelerin geldiğini söylemiş. Hocası ilgiyi azaltin ve ona hayatta sorumluluklar verin dedi. Sosyallesmesini sağlayın dedi. Bizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Dersleri çok çok iyidir liseye gidiyor ve içine çok kapaniktir odasından çıkmaz bilgisayar başındadır oyun oynar. Hiç konuşmaz.
Bu olaydan sonra her şey iyi gidiyor derken bugün yine hocası bizi aradı ve görüşmek istediğini söyledi. Okula gittiğinde anneme hocası onu bir psikiyatriye götürün demiş. Arkadaşlarına sizinle görüşmek istemiyorum sizin bana zarar vereceginizi düşünüyorum demiş. Arkadaslari da senin yardim alman gerekiyor deyince bizi gecen sene yanina cagiran hocasi ile konusmus. Hocasina annemin üzülmesini hiç istemedigim için ona soylemiyorum sesler duyuyorum demiş.
Bazen yatağına uzanir öyle yatar uyumadan düşünür.
Bizi soracak olursanız annem dört dörtlük bir kadındır. Babam da çok cahil, ağzı bozuk ve karakteri kardesimle tartilamayacak kadar dusuktur.
Bu olanlardan sonra ağlaya ağlaya bir hâl oldum. Kendimde saglikciyim ve şizofreni ihtimali aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Kendine zarar vermeye devam ediyor mu bilmiyoruz, soramiyoruz, sinirleniyor kendi haline bırakıyoruz, doktora gideceğiz. Yardımcı olabilecek var mı
Amin sağolun.bilgisayarina bakabildigimiz kadar baktık zaten siliyor geçmişi. Sosyal hayatı sıfır ama kendi elinde olan bir şey yoksa bir şey istediğinde veya istemediğinde seferber oluyoruz annem ve ben
Dayım şifozreni gördüklerimi yazmaya çalışayım.
Kendi dünyalarında gördükleri ile konuşmak, sosyal olmamak, ne zaman ne yapacaklarının belli olması dayım bir gün Nobel ödülü alacağım hiv e çare buldum derken, ertesi günü kuşumuzun bacaklarından tutup bırakmazken, diğer gün çok sakin vs vs, anlamsız gülmek ve konuşmalari, gördükleri hayallere insanların garip garip bakmalarından dolayı tek başlarina kalmayı tercih etmeleri şu an aklıma bunlar geldi.
Rahmetli hocaların hocası Ayhan Songar tedavi ediyordu dayımı.
Ayhan Songar yerine bir öğrencisini yetiştirdi ama ismini bilemiyorum.
Birde şifozreni hastalarına beyin emari vs vs çekip çok zaman kaybettiriyorlar.
Bu hastalığın sebebi beyin hücrelerinin ölmesi emar vs vs her şey temiz çıkıyor.
Vakit kaybetmeden iyi doktora mutlaka götürün.
Yıllar içinde de kullandıkları ilaçları vücutta biriktiği için temizlenmesi gerekiyor arada dayım bir kaç gün hastaneye yatırılıyor doktorlar vücudunu temizliyor.
Rabbim bu hastalıkla mucadele eden herkesin yardımcısı ailesine sabır versin.
O silse de kayıtlı kalmasını sağlayan yazılımlar var bir bilgisayarcı ya yükletebilirsiniz. Ya da onun açtığı siteleri sizin de bağlı olduğunuz bir bağlantıda görebilirsiniz. Dediğim gibi bu duruma iten bi.şey olmalı. Arkadaşılarıyla yaşadığı bir sorun mu oldu da bilinç altına yerleşti acaba?
Arkadaşları tam tersi çok akıllı iyi çocuklar hatta yarın bu bir tane yakın arkadaşı var onu aramak istiyorum numarası var bende. Onunla konuşacağım bildiği duyduğu belki ikisinin konuştuğu şeyler varsa bana anlatsın diye. Dediğiniz bilgisayar seylerinden anlamıyorum biraz arastirayim yapabilirsem yapayim bakayim bilgisayarına
Dayım 50 yaşına geldi.Amin çok sağolun. Dediğiniz gibi belirtiler var ama kardeşim şu an akut zaman da da olabilir yani baslangicta. Şu an öyle hareketleri yok alevlenme hiç görmedik. İnşallah rabbim dayiniza şifa versin bize veya başkalarına yasatmasin çok zor kardeşim bunları kaldiramaz ve içinde neler yaşıyor yavrum kimsesiz hissediyor kendini
Dayım 50 yaşına geldi.
Hastalık belirti verdiğinde 23 yaşındaydı.
Fakat bebekliğinden beri farklılıkları varmış.
Bu hastalıkta maalesef iyileşmek yok beyin hücreleri ölüyor.
Fakat ilaçların dozları zamanla değiştirilerek hastayı sakin tutmayı hedefliyorlar.
Siz bilinçli bı ablasınız onu hiç bırakmaz ve destek olursunuz.
İnşallah kardeşiniz hafif bi psikolojik durum yaşıyordur.
Rabbim tez vakitte şifa versin.
Arkadaşlarım bana zarar verebilir gibi bi cümle okudum sanki buna istinaden bu fikre kapıldım.
Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim şizofreni olabilir mi diye size danışmak istedim.
Geçen sene kardeşim bileğini kesmisti boydan boya bunu gören arkadaşları hocasina söylemiş intihar edeceğim filan demiş hocası bizi çağırdı ona çok ilgi gosterdigimizden şikayet etmiş, kardeşim, aklına kötü düşüncelerin geldiğini söylemiş. Hocası ilgiyi azaltin ve ona hayatta sorumluluklar verin dedi. Sosyallesmesini sağlayın dedi. Bizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Dersleri çok çok iyidir liseye gidiyor ve içine çok kapaniktir odasından çıkmaz bilgisayar başındadır oyun oynar. Hiç konuşmaz.
Bu olaydan sonra her şey iyi gidiyor derken bugün yine hocası bizi aradı ve görüşmek istediğini söyledi. Okula gittiğinde anneme hocası onu bir psikiyatriye götürün demiş. Arkadaşlarına sizinle görüşmek istemiyorum sizin bana zarar vereceginizi düşünüyorum demiş. Arkadaslari da senin yardim alman gerekiyor deyince bizi gecen sene yanina cagiran hocasi ile konusmus. Hocasina annemin üzülmesini hiç istemedigim için ona soylemiyorum sesler duyuyorum demiş.
Bizi soracak olursanız annem dört dörtlük bir kadındır. Babam da çok cahil, ağzı bozuk ve karakteri kardesimle tartilamayacak kadar dusuktur.
Bu olanlardan sonra ağlaya ağlaya bir hâl oldum. Kendimde saglikciyim ve şizofreni ihtimali aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Kendine zarar vermeye devam ediyor mu bilmiyoruz, soramiyoruz, sinirleniyor kendi haline bırakıyoruz, doktora gideceğiz. Yardımcı olabilecek var mı
en başından doktora götürülmesi gerekiyordu. intihar noktasına gelen ve bunu yapan çocuğa sorumluluk verip düzeltmeye çalışmak nedir yahu. En kısa zamanda doktora gidin. şizofreni ya da paranoya ne olduğu fark etmez.
Şizofreni olabilir diye düşünüyorum.
Tabi daha uzman birine götürseniz iyi olur.
Astoria uzmandı sanırım,belki müsaitse cevap verebilir.
Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim şizofreni olabilir mi diye size danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?