Konunuzu okudum oncelikle gecmis olsun.. gercekten zor bir durum Rabbim sifalarini versin butun hastalarin tez gunde Insallah..
benimde bir ablam var basta depresyon dedi doktorlar farkli farkli ilaclar kullandi.. daha sonrasinda sizofren dendi.. doktorun biri sizofren degil dedi.. yani anlayacaginiz her kafadan bir ses cikti.. doktorun biride buna yillardir yanlis ilaclar verilmis.. derhal biraksin dedi..
neyse ablam surekli ben sizofrenim der.. hirsizlik nerdeyse profesyonel sekilde (simdiye kadar dunyanin parasini yurutmustur), evdeki kisilerin elektronik esyalarini satma parasi kalmayinca, farkli farkli erkeklerle konusma, tvde alt yazilarda numaralarini belirtenleri aramalar, o erkeklerle bulusmak icin turlu turlu bahaneler sabaha kadar eve gelmemeler, kisisel bakim nerdeyse yok, para yokken hastalanmalar, para varken yuzu guler, menfatci, kiskanclikta mevcut, full yalan soyleme profesyonel sekilde, kotu arkadaslarla muhatap olma, tanimadigi insanlara para gonderme, altinlarini satma insanlara yedirme, dahada otesi var.. surekli telefon degistirme, iki hat kullanma, numara degistirmeler.. pahali kiyafetler alma.. anneme polis cagirma, ailemizi saga sola kotuleme, babamin banka kartini alip dunyanin alisverisini yapmalar, annemin adina bankaya gidip para cekmeler.. biz kesinlikle cozemedik.. normalde sizofren hastasi ben sizofrenim demezmis ama ablam soyluyor bunu surekli.. nedense ben butun bu huylarini tek bir hastalikla bagdastiramiyorum..
acaba ablamda karakter sorunuda varmidir ? biz sizofren oldugunu dusunmuyoruz.. cunku doktorlar israrla neden kendine bakmiyorsun vs neden evde temizlik adina birseye dokunmuyorsun diyorlarmis.. hastaneye yatti kac kez artik hastanelerde kabul etmiyor.. birkac kez arkadasiyla habersiz gitmis hastaneden.. hastanelik birseyi yok diye.. ne zaman evden cikip gitmek istese ambulans cagirip hastaneye gidiyor.. sonra tekrar eve geliyor bir bahane uydurup tekrar gidiyor.. benim hayatim kimseye hesap vermem diyor..