Şizofreni...

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Kızlar ben OKB'yim ilaç tedavisi görüyorum. Şizofren olmaktan çok korkuyorum geçenlerde evde böcek gördüm sonra Aradım Aradım biryerden çıkmadı. Acaba hayal mi gördüm şizofren mi oldum diyorum hep kafamda şizofreni var sürekli araştırmalar yapıyorum. Tedavisi yoksa ve yakalanırsam ne Yaparım diye düşünüyorum :KK43: sizlere de oluyo mu? Şizofreniye yakalanmamak için ne yapabilirim sizce? Birde erken tehşiste tedavi edilir mi?

Kızlar ben OKB'yim ilaç tedavisi görüyorum. Şizofren olmaktan çok korkuyorum geçenlerde evde böcek gördüm sonra Aradım Aradım biryerden çıkmadı. Acaba hayal mi gördüm şizofren mi oldum diyorum hep kafamda şizofreni var sürekli araştırmalar yapıyorum. Tedavisi yoksa ve yakalanırsam ne Yaparım diye düşünüyorum :KK43: sizlere de oluyo mu? Şizofreniye yakalanmamak için ne yapabilirim sizce? Birde erken tehşiste tedavi edilir mi?
Erken teşhisle tabikide tedavi edilebilir canim.ama senin surekli bunu dusunmen senin piskolojini dahada bozacaktir.başka uğraslar bul kendine..benim cok yakinimi akil hastanesine kapttilar ama gel gor simdi bu kiz o kizmi dersin.herseyin bi caresi var ama sakin kafana bisey takma.dahada cok bunalima sokar takintilarin seni

Tatlım bi böcek gördüğün icinmi bu kanıya kapıldın? Böcekler o kadar hızlı varlıklarki kaşla göz Arasında kaybolurlar, şizofreni ile ilgisi yoktur yani. Böyle takıntı yaparsan asıl sorun o zaman başlar, bi psikiyatriye falan danıştınmı?

Ne kadar çok evham yapmışsınız. Öncelikle rahat olun. Bazen bende evde hayali böcek görebiliyorum, böcekten çok korktuğum için.. Tamamen bilinç altının oyunudur.. Atalarımız boşuna dememiş, bir şeyi 40 kere söylersen olur diye.. Sonuçta yaşadığımız dünyada da enteresan enerji referansları var.. Korkmayın. iyi düşünün, güzel düşünün, güzel şeyler olsun..

Ailenizde vs var mı neden şizofreniye yakalanmaktan korkuyorsunuz

Zaten hastalığınız varmış tedavinizi aksatmayın

Korkunuzun nedenini bulmaya çalışın sonra da başarabilirseniz başka konuya odaklanın yoğun olun hep düşünecek zaman kalmasın yani

Bence sizin böcek fobiniz var,o yüzden bu kadar telaş. Sakin olun,her okb hastası sizofreni olmaz. Ayrıca sizofreni de en büyük etken kalıtsal olmasidir. Ailede var mi?

Merhaba arkadaşım, bugün üye olmuşsun hoşgelmişsin aramıza. Şizofreni olma korkun tamamen kaygı bozukluğundan yani OKB'den kaynaklı. Tedavine devam et.. İlaç tedavisi haricinde doktorla bire bir görüşmelerin oluyor mu? O seanslarda dile getir ona bu şizofren olma kaygını ve korkunu.

bu kadar araştırma yapman da sürekli düşünmene sebep oluyordur. araştırma..
hobiler bul,kafanı meşgul et başka şeylerle.
ilaçlarını iç. hiçbir şey olmaz merak etme.

geçmiş olsun öncelikler zaten bu tarz takıntıların için tedavi görüyormuşsun canm pek etkisi olmuyor herhalde daha da takıntı yapıyorsun ama böcek dediğin böyledr zaten bir vardır bir yoktur bulmazn gerçekten çok zor olur sen şizofreni düşündükçe psikoljk olark bu tedavinide yenemezsn Allah acil şifalar versin canm yanlz kalma ve sürekli uğraşın olsun elnde ki bu tarz düşüncelere kapılma...

Okb hastası olduğunuz için şizofreni olma takıntınız olabilir.. Böyle şeyler getirmeyin aklınıza. Okb hastalığının ilerlemiş hali şizofreni değil.

Göz yanılması da olabilir böcekte. Böcekleri oyle her istediğinizde goremezsiniz zaten :) Çok hızlılar.
Onlarca kere böyle yanılmalar yaşadım bende. Çok doğal herkes yaşar.

Doktorumla en kısa zamanda görüşeceğim. Zaten en çok şizofreniye ve aids Hastalığına çok takığım :/

Öyle bişey yoksa bile bu düşünceler zaten adamı hasta eder...Fazla düşünmeyin hayatı oluruna bırakın lütfen...

Mesela en mutlu anlarımda dahi aklıma bir takıntı geliyo o mutlu anı berbat ediyor..

X