- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi pinkydress
Bunları bu kadar net duyup, bu kadar tanıdığına göre son zamanlar da fark ettiğin bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hepimizin iç sesi vardır, benimkilerden de biri sürekli aptalın teki olduğumu söyler sağolsun. Stress, dersler, büyümenin verdiği sorumlulukla bu sesleri içselleştirmiş olabilirsin. İnternette arama yapma olayına bence çok kafayı takma, onlar sağlam adamı bile delirtir.
Yapman gereken annenle beraber en yakın zamanda bir hastaneye gitmen.
Hepimizin iç sesi vardır, benimkilerden de biri sürekli aptalın teki olduğumu söyler sağolsun. Stress, dersler, büyümenin verdiği sorumlulukla bu sesleri içselleştirmiş olabilirsin. İnternette arama yapma olayına bence çok kafayı takma, onlar sağlam adamı bile delirtir.
Yapman gereken annenle beraber en yakın zamanda bir hastaneye gitmen.
4 tane ses var, 3 tanesi benden nefret ediyor ve sürekli ne kadar çirkin, beceriksiz ve aptal olduğumdan söz edip duruyorlar. Onlara kalsa kendimi öldürmeliymişim çünkü ben ölsem kimse beni özlemezmiş. Ama ben bunun doğru olmadığını biliyorum ve böyle bir şey asla olmayacak. Diğer ses ise iyi biri, canım sıkılınca onunla konuşabiliyorum. Beni hep iyi ve doğru olana yönlendiriyor. Kötü olan 3 sesi artık duymazdan geliyorum, beni eskisi kadar korkutamıyorlar.