Öylemi teşekkürlr okurum olablr .Şizofreni değil depersonalizasyon gibi görünüyor.Bir anlamda gerçeklik duygusunun kaybı :
http://www.psikolojik.gen.tr/depersonalizasyon.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi teşekkürlr okurum olablr .Şizofreni değil depersonalizasyon gibi görünüyor.Bir anlamda gerçeklik duygusunun kaybı :
Bn rahatsızm ama beynim yorgun.odaklanamama,unutkanlık ve dalgınlıkÇoğusu anlamamış ama ben anladım çünkü bende aynı durumdayım![]()
Beni anlatıyosun ama benim ki oyuncu gibi değil, mesela kafama bişey takıyorum sürekli düşünüyorm hayal ediyorum. Tv izlerken izlediğim programa odaklanamıyorum o an aklımda başka bişey oluyo ne kadar dikkatle izlemeye çalışsamda olmuyo..Bundan 10 sene önce yaşadığım şeyleri çok net hatırlarım ama yakın zamanda olmuş bişeyi hemen unuturum. Arkadaşlarımla konuşurken, yolda yürürken, yemek yaparken kısacası her an hayal kuruyorum delimiyim neyimBn rahatsızm ama beynim yorgun.odaklanamama,unutkanlık ve dalgınlık![]()
B'nde Aynn öyleyim belkide zırdeliyiz:)Beni anlatıyosun ama benim ki oyuncu gibi değil, mesela kafama bişey takıyorum sürekli düşünüyorm hayal ediyorum. Tv izlerken izlediğim programa odaklanamıyorum o an aklımda başka bişey oluyo ne kadar dikkatle izlemeye çalışsamda olmuyo..Bundan 10 sene önce yaşadığım şeyleri çok net hatırlarım ama yakın zamanda olmuş bişeyi hemen unuturum. Arkadaşlarımla konuşurken, yolda yürürken, yemek yaparken kısacası her an hayal kuruyorum delimiyim neyim![]()
Okudum olablr hayalet robot gibiyim B'nde psikiyatra gitmem lazım .ayrıca kanser atlattım ağır ölümden döndüm bunlrdanda kaynklıymış. Nasıl buldunuz merak ettim teşekkürlerŞizofreni değil depersonalizasyon gibi görünüyor.Bir anlamda gerçeklik duygusunun kaybı :
Yaşınd küçük degilmiş. Gençlik hevesi heycan kişiligini bulmaya çalışıyosun dicektim ama geçmişsin onları. Bence doktor git bu şey bu yaşta hiç normal bi davranış degilYani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyormbugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
obsesifim ( hastalık hastası ) tarif ettiğiniz yakıştırmalar var ya ben onları kendime yapıyorum ve dünyamı karartıyorum, çok fena bişey .. dr um bile belirti okuma net den, dr a soru sorma diye :) Allah hepimize şifa versin:)Eşiniz için de yine böyle bir hastalık belirtilerine baktığınızı ve yazdığınızı hatırlıyorum daha önceden. Şizofreni, paranoya vs. teşhis konulmadan öyle lap diye kendi kendimize konulacak isimler değiller ki. Bu durumdan ciddi ciddi muzdaripseniz bir uzmana danışın tabi ki. Ama aa kesin ben öyleyim demek sizi daha iyi yapmaz.
Bencede var bizde bişey acil doktora görünmeliyiz yoksa sonumuz bakırköyB'nde Aynn öyleyim belkide zırdeliyiz:)
Belkide haklısın .hayatımdan memnun değilim valla .boş gibi heran dolu kafm bitmedi bi raht etmm için çok düşünceliyim ondan olsa gerk .teşekkrHmm senin yaş 27ymiş ya. =S
İlginç. Belki doktora gidebilirsin.
Ama hala büyütecek bir durum olarak göremedim ben.
Zaten her şeyin farkındasın.
Herhalde canın sıkılıyor ve gerçek hayattan kaçma amaçlı kendine bir dünya yaratıyorsun.
Bunu fazlaca yaptığın için sıkıntıların var belli ki.
Hayatından memnun değilsin sanırım.
Kim için dedin bana değil herlde içinimi boşalttınyazıklar olsun sana o kadar güven vermiştin ki inanmıştım tüm kalbimle inanmıştım ne kadar karaktersiz biri olduğunu bi kez daha görmüş oldum
yok canım yanlış yere yazmışım kafa mı kaldı içimi boşaltmak için bu sitede bi konunun altına yazıyodum yanlış yere yazmışımKim için dedin bana değil herlde içinimi boşalttın![]()
Önmli değil cnm :) kim sıktı canını böyleyok canım yanlış yere yazmışım kafa mı kaldı içimi boşaltmak için bu sitede bi konunun altına yazıyodum yanlış yere yazmışım![]()