Şizofrenik düşüncelerim ...

Bn rahatsızm ama beynim yorgun.odaklanamama,unutkanlık ve dalgınlık :KK43:
Beni anlatıyosun ama benim ki oyuncu gibi değil, mesela kafama bişey takıyorum sürekli düşünüyorm hayal ediyorum. Tv izlerken izlediğim programa odaklanamıyorum o an aklımda başka bişey oluyo ne kadar dikkatle izlemeye çalışsamda olmuyo..Bundan 10 sene önce yaşadığım şeyleri çok net hatırlarım ama yakın zamanda olmuş bişeyi hemen unuturum. Arkadaşlarımla konuşurken, yolda yürürken, yemek yaparken kısacası her an hayal kuruyorum delimiyim neyim :confused:

Beni anlatıyosun ama benim ki oyuncu gibi değil, mesela kafama bişey takıyorum sürekli düşünüyorm hayal ediyorum. Tv izlerken izlediğim programa odaklanamıyorum o an aklımda başka bişey oluyo ne kadar dikkatle izlemeye çalışsamda olmuyo..Bundan 10 sene önce yaşadığım şeyleri çok net hatırlarım ama yakın zamanda olmuş bişeyi hemen unuturum. Arkadaşlarımla konuşurken, yolda yürürken, yemek yaparken kısacası her an hayal kuruyorum delimiyim neyim :confused:
B'nde Aynn öyleyim belkide zırdeliyiz:)

Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyorm :KK43: bugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
Yaşınd küçük degilmiş. Gençlik hevesi heycan kişiligini bulmaya çalışıyosun dicektim ama geçmişsin onları. Bence doktor git bu şey bu yaşta hiç normal bi davranış degil

Eşiniz için de yine böyle bir hastalık belirtilerine baktığınızı ve yazdığınızı hatırlıyorum daha önceden. Şizofreni, paranoya vs. teşhis konulmadan öyle lap diye kendi kendimize konulacak isimler değiller ki. Bu durumdan ciddi ciddi muzdaripseniz bir uzmana danışın tabi ki. Ama aa kesin ben öyleyim demek sizi daha iyi yapmaz.
obsesifim ( hastalık hastası ) tarif ettiğiniz yakıştırmalar var ya ben onları kendime yapıyorum ve dünyamı karartıyorum, çok fena bişey .. dr um bile belirti okuma net den, dr a soru sorma diye :) Allah hepimize şifa versin:)

ay çok yaşa güldüm ya :-) inş önemli bişey değildir havalardandır kar tipi malum eve tıkandık kaldık..... off offf bende öyle roller içindeyimki gerçek hayatta:KK43:....250 bölüm kesin çıkar the end

Ben ergenken yapardım böyle.
Oyuncuymuşum gibi davranırdım.
Kafamda sahneler kurardım, canlandırırdım.
Sonra geçti gitti. İnsan kendi başına böyle şeyler yapabilir gayet.
Hiç de bir sorun olarak görmedim bunu.

Şizofreni ile de en ufak bir alakası yok.
Kelime seçerken dikkat etmek lazım biraz.
Şizofreni olsan farkına sen varamazsın zaten.
Etrafındakiler anlar. O yüzden büyütme.

Hmm senin yaş 27ymiş ya. =S
İlginç. Belki doktora gidebilirsin.
Ama hala büyütecek bir durum olarak göremedim ben.
Zaten her şeyin farkındasın.
Herhalde canın sıkılıyor ve gerçek hayattan kaçma amaçlı kendine bir dünya yaratıyorsun.
Bunu fazlaca yaptığın için sıkıntıların var belli ki.
Hayatından memnun değilsin sanırım.

yazıklar olsun sana o kadar güven vermiştin ki inanmıştım tüm kalbimle inanmıştım ne kadar karaktersiz biri olduğunu bi kez daha görmüş oldum

Ne alakası var bunun şizofreniyle?
Şu internetten kendinize semptom bakmayı bırakın, çok rahatsızsanız bir doktora gidin o açıklasın.
İlgisiz kalmışsın biraz, hayalperestsin.

Konu alanim degil ama yalniz kaldiginda bircokinsan kensi kendine konusur mesela normalde soyleyemeyecegi bir seyi sanki o kisi karsisindyms gibi konusur rahatlar bazen ben de yaparim genelde karsimdaki kayinvalidem olur. :KK53::KK53: Bazen evimizin buyugu saygi edep ayaklarina dilimi isirdigim durumlarda aliyorum karsima

Belki bu da bir sorun ama bence bu senin beyninin kendini disa vurma istegi belkide oyuncu olmayi cok istiyordun ama bi sekilde bilincaltina bastirdin bu d bu sekilde ortaya cikio

Hmm senin yaş 27ymiş ya. =S
İlginç. Belki doktora gidebilirsin.
Ama hala büyütecek bir durum olarak göremedim ben.
Zaten her şeyin farkındasın.
Herhalde canın sıkılıyor ve gerçek hayattan kaçma amaçlı kendine bir dünya yaratıyorsun.
Bunu fazlaca yaptığın için sıkıntıların var belli ki.
Hayatından memnun değilsin sanırım.
Belkide haklısın .hayatımdan memnun değilim valla .boş gibi heran dolu kafm bitmedi bi raht etmm için çok düşünceliyim ondan olsa gerk .teşekkr

Back
X