Sizolsanız napardnz

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Eşimn babasının aile apartmanına gelin geldm yeni evli değilm ama yeni taşındık buraya. Alt kattakiler bize çok karışıyordu gezmemize tozmamıza çat kapı geliyorlardı çok soru soruyorlardı rahatsız oluyordum bende artık görüşmüyorum hiçbirşekilde. En son beni bitanesi aradı defalarca açmadım. Bir kaç laf işitmiştim çnkü çok uzatmıcam görümcem bayramda onlara gitmiş sonra bize geldi yengem senın için böyle böyle diyor dedi bende senin için çok bir insan dedm dedi.

Girişteki kadın gelip gitmediğimi söylemiş görümceme, birde benim oturdugm yer en üst kat. Giriş katta oturan kadın sokağın önünü süpürmemi görümceme söylemiş. Hem benm çok yaramaz bensiz duramayan bir çocugum var bunu bildikleri halde böyle demiş.

Daha önce de 2inci katta oturuyordum en üst kattaki kadın asla sokağı süpürdüğünü ne gördüm ne de duydum!!!

Görümcem de demiş onun küçük çocugu var sonra da diyor ne var ablacım süpür.

2yüzlülük müdür nedir hem süpür diyor hem senın küçük çocugun var diyor ayrıca bir sürü kadın oturuyor bu apartmanda tutup küçük çocugu olanın üstüne geliniyor. Gerçekten ben evimin içini zor temizliyorum zaten eski ev çocuk sütleri döküyor siliyorum bir bakıyorum kitapları,dolabındaki giysileri dağıtmıs ee kocam da taze yemek istiyor sürekli çıldırmak
Üzereyim.

Bayramda giriş kattakine kocası hasta die gittik diğerlerine gitmedik.

Sırasıyla süpürün sonuçta hepiniz yaşıyorsunuz. Bir hafta biri diğer hafta biri haksızlık olmasın herkesin aile sorunu, çoluk çocuğu var. Zira annem de bu dertten muzdarip diğer eltisi 2. Katta ev bahçeli annem altta diye o temizliyor ağaçlar felan var dökülen elti hiç elini sürmüyor tabi annem de hakkını helal etmiyor laf vuruyor gene aynı yazık insanlara empati yapalım

Sırasıyla süpürün sonuçta hepiniz yaşıyorsunuz. Bir hafta biri diğer hafta biri haksızlık olmasın herkesin aile sorunu, çoluk çocuğu var. Zira annem de bu dertten muzdarip diğer eltisi 2. Katta ev bahçeli annem altta diye o temizliyor ağaçlar felan var dökülen elti hiç elini sürmüyor tabi annem de hakkını helal etmiyor laf vuruyor gene aynı yazık insanlara empati yapalım
Evet ama çöp atmaya bile salmıyor çocuğum beni ağlıyor kıyameti koparıyor . Zaten annem falan da gelemiyor uzak die. Kimse den fayda gördüğüm yok

Bir kadın ayarlayın düzenli gelsin silsin ve süpürsün. Herkes bir miktar koysun, koymak istemeyen kendisi süpürsün.Görümce de alt kattaki kadınla alakalı bir şey söylediğinde boşver ben sallamıyorum, iyi birine benziyor ama ben komşularla veya insanlarla gereksiz samimiyeti sevmiyorum dersiniz

ya bu komsu konularinda hep aklima gelir,
benim tek basima yasadigim donemden:

ev sahibim apartmanin en ust katinda oturuyor,
bir gun dedi ki komsular cok merak ediyorlarmis, camlari acaba ne zaman silecekmissin diye dedi :olamaz: :KK70: :KK47:

artik komsular mi soyledi,
kadin beni nasil uyaracagini bilemedi de mi bu yontemi buldu bilemeyecegim,

el mecbur sildim camlari :KK53:

velhasili,
gorumce kibarcana uyarmak istemis olabilir.

Ortak alan oldugu icin de yapacak bir sey yok, kucuk cocugunuz da olsa bir sekilde halledeceksiniz.

Bir kadın ayarlayın düzenli gelsin silsin ve süpürsün. Herkes bir miktar koysun, koymak istemeyen kendisi süpürsün.Görümce de alt kattaki kadınla alakalı bir şey söylediğinde boşver ben sallamıyorum, iyi birine benziyor ama ben komşularla veya insanlarla gereksiz samimiyeti sevmiyorum dersiniz
👍👍 tabi canım

bir gun dedi ki komsular cok merak ediyorlarmis, camlari acaba ne zaman silecekmissin diye dedi :olamaz: :KK70: :KK47:

velhasili,

Ortak alan oldugu icin de yapacak bir sey yok, kucuk cocugunuz da olsa bir sekilde halledeceksiniz.
Bu kadınların zaten işi gücü yok karşı komşu acaba camları ne zaman silecek derler konuşurlar boş beleş insanlar Allahımm senin camın onlara nr diyesi geliyor insanın belki çalışıyordun silemiyordun

Evet ama çöp atmaya bile salmıyor çocuğum beni ağlıyor kıyameti koparıyor . Zaten annem falan da gelemiyor uzak die. Kimse den fayda gördüğüm yok
Bu zaman da inan hepimiz öyleyiz iki çocuk büyüttüm tek başıma çocuklarım büyük bazen markete giderken yukarı bırakıyorum kv hemen arıyor çocuklar durmuyor diye öyle bebek felan degiller.

Eşimn babasının aile apartmanına gelin geldm yeni evli değilm ama yeni taşındık buraya. Alt kattakiler bize çok karışıyordu gezmemize tozmamıza çat kapı geliyorlardı çok soru soruyorlardı rahatsız oluyordum bende artık görüşmüyorum hiçbirşekilde. En son beni bitanesi aradı defalarca açmadım. Bir kaç laf işitmiştim çnkü çok uzatmıcam görümcem bayramda onlara gitmiş sonra bize geldi yengem senın için böyle böyle diyor dedi bende senin için çok bir insan dedm dedi.

Girişteki kadın gelip gitmediğimi söylemiş görümceme, birde benim oturdugm yer en üst kat. Giriş katta oturan kadın sokağın önünü süpürmemi görümceme söylemiş. Hem benm çok yaramaz bensiz duramayan bir çocugum var bunu bildikleri halde böyle demiş.

Daha önce de 2inci katta oturuyordum en üst kattaki kadın asla sokağı süpürdüğünü ne gördüm ne de duydum!!!

2yüzlülük müdür nedir hem süpür diyor hem senın küçük çocugun var diyor ayrıca bir sürü kadın oturuyor bu apartmanda tutup küçük çocugu olanın üstüne geliniyor. Gerçekten ben evimin içini zor temizliyorum zaten eski ev çocuk sütleri döküyor siliyorum bir bakıyorum kitapları,dolabındaki giysileri dağıtmıs ee kocam da taze yemek istiyor sürekli çıldırmak
Üzereyim.

Ben sadece kapınızın önünü supurmemenize yorum yapicam.bence çocuk bahane değil.alti dairelik bir apartmanda oturuyorum yapicak olduktan sonr ayaparsiniz.ikizlerim ve bir cocugim daha var.aparymanda sadece biri benim gibi üç cocuklu. Çocuklarda büyük.ama kadın çocuklarım var çocuklarım var.digerleeinde çocuk yok.neredeyse üç aydır kendi kapilarinin önünü supurmedi hiç biri.bende kendikimi düzenli olarak siliyorum pırıl pırıl.toplubyasanilan yerd ebence herkes üzerine düşeni yapacak.inanmazsin daha bir saat önce supurdum ve sildim.yapacaknoldumu eşin geldiginde çabucak yapabilirsin.bende sizin mantiginizdaki kişileri anlamıyorum kusura bakmayın ama

bir sürü kadın oturuyor bu apartmanda tutup küçük çocugu olanın üstüne geliniyor.
Çocuk büyüten biri olarak en iyi ben anlarım. “Bana bi beş yıl dokunmayın, isterseniz sonra yalayım kapının önünü “ deseniz çok mu ayıp olur acaba 😂😊

Üzereyim.

Bi kadın tutun o yapsın ya bu devirde sokak süpürme mi kaldı milletin çok boş vakti var sanırım😕

Ben sadece kapınızın önünü supurmemenize yorum yapicam.bence çocuk bahane değil.alti dairelik bir apartmanda oturuyorum yapicak olduktan sonr ayaparsiniz.ikizlerim ve bir cocugim daha var.aparymanda sadece biri benim gibi üç cocuklu. Çocuklarda büyük.ama kadın çocuklarım var çocuklarım var.digerleeinde çocuk yok.neredeyse üç aydır kendi kapilarinin önünü supurmedi hiç biri.bende kendikimi düzenli olarak siliyorum pırıl pırıl.toplubyasanilan yerd ebence herkes üzerine düşeni yapacak.inanmazsin daha bir saat önce supurdum ve sildim.yapacaknoldumu eşin geldiginde çabucak yapabilirsin.bende sizin mantiginizdaki kişileri anlamıyorum kusura bakmayın ama
Siz kusurabakmayın çocugum 2 yaşında. Ben onu evde tek bırakıp nasıl süpüreyim? Apartmanda bir sürü kadın var çocukları 25 30 yasında. Diğer kadın zaten herseyde kendini övüyor madem çok temizim diye övüyor süpürsün .
Ben kendi kapımı süpürürüm banane sokağın önünden ben süpürünce altın madalya mı takacaklar. Kendimi yordugumla kalcam 😎😂
Her işi yapan emin ol sevilmez övülmez de.
Ayrıca sizin çocuğunuz yok sanırm böyle konuşmak kolay tabi

Siz kusurabakmayın çocugum 2 yaşında. Ben onu evde tek bırakıp nasıl süpüreyim? Apartmanda bir sürü kadın var çocukları 25 30 yasında. Diğer kadın zaten herseyde kendini övüyor madem çok temizim diye övüyor süpürsün .
Ben kendi kapımı süpürürüm banane sokağın önünden ben süpürünce altın madalya mı takacaklar. Kendimi yordugumla kalcam 😎😂
Her işi yapan emin ol sevilmez övülmez de.
Ayrıca sizin çocuğunuz yok sanırm böyle konuşmak kolay tabi
Benim üç cocugum var okumadınız sanırım üstelik ikiz ve küçükler.benim fikrim toplu yasanilan yerlerde üstüne düşeni yapmaktan yana.

Üzereyim.

Valla canım eğer o apartmanda hepiniz yaşıyorsanız sırasıyla hepiniz süpürmelisiniz.. Senin çocuğun sana bağımlı diğerinin kocası çok huysuz başkasının bel fıtığı var bilmem ne... Maalesef herkesin bir bahanesi olabiliyor.. Eğer yapamıyorsanız birine rica edin ücreti neyse verin o sizin yerinize de yapsın.. İster en üst kat ister en alt katta yaşayın hiç farketmez aynı kapıdan aynı girişten giriyorsunuz hepiniz..herkes evinde yem ek yapıyor temizlik yapıyor çocuk yapıyor ama sorumluluk bunlar maalesef kaçma şansımız yok.. Çok sorun oluyorsa da birlikte her ay hepiniz belirli bir para verin biri temizlesin süpürsün apartmanı da apartmanın önünü de falan.. Kimse sıkıntı çekmez işte.. Böyle küçük mevzular için sıkmayın canınızı.. Ayrıca istediğinize gidersiniz istediğinize gitmezsiniz kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz konuşan olursa yav he he tamam deyip gülümseyin : ) Kimsenin ağızı torba değil ki büzesin.. Takmayın bu insanları bu kadar sizden önemli değil inanın..

Üzereyim.

Onlarla gidip gelmek zorunda değilsin ama herkes yapıyorsa mecburen sende yapacaksın. Evet aranızda sıralama yapın. Sana sıra geldiğinde yaparsın. Çocugum iki yaşında demişsin, gündüz uyumuyor mu hiç. Yada arkadasların dediği gibi eşin gelince yaparsın. Hepsi yapıyorsa mecbursun yapacak bişey yok...

velhasili,

Benim karşı komşular da kapıyı ne zaman yaptıracak diye temizlikçiye sormuşlar

balkon kapısı çarptı, perde içinde sıkıştı kapı da açılmadı

ama aynı balkona salon kapısı da var

usta da bulamadık uzun bir süre kaldı

herkes her şeye burnunu sokuyor

Benim karşı komşular da kapıyı ne zaman yaptıracak diye temizlikçiye sormuşlar

balkon kapısı çarptı, perde içinde sıkıştı kapı da açılmadı

ama aynı balkona salon kapısı da var

usta da bulamadık uzun bir süre kaldı

herkes her şeye burnunu sokuyor

ya kendi evim olsa ben de komsulari takmam kafaya da,
kiraci olunca, bir de ev sahibim cok sevdigim bir insandi, onun hatiri var dedim.
bir de tabi ki temizlik evin bakimi kapsamina girdigi icin ev sahibinin burada soz hakki oldugunu dusunuyorum.

ama ortak alanlarda bu sekilde kendi evim kendi kararim denemez.

Back
X