- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Eşimn babasının aile apartmanına gelin geldm yeni evli değilm ama yeni taşındık buraya. Alt kattakiler bize çok karışıyordu gezmemize tozmamıza çat kapı geliyorlardı çok soru soruyorlardı rahatsız oluyordum bende artık görüşmüyorum hiçbirşekilde. En son beni bitanesi aradı defalarca açmadım. Bir kaç laf işitmiştim çnkü çok uzatmıcam görümcem bayramda onlara gitmiş sonra bize geldi yengem senın için böyle böyle diyor dedi bende senin için çok bir insan dedm dedi.
Girişteki kadın gelip gitmediğimi söylemiş görümceme, birde benim oturdugm yer en üst kat. Giriş katta oturan kadın sokağın önünü süpürmemi görümceme söylemiş. Hem benm çok yaramaz bensiz duramayan bir çocugum var bunu bildikleri halde böyle demiş.
Daha önce de 2inci katta oturuyordum en üst kattaki kadın asla sokağı süpürdüğünü ne gördüm ne de duydum!!!
Görümcem de demiş onun küçük çocugu var sonra da diyor ne var ablacım süpür.
2yüzlülük müdür nedir hem süpür diyor hem senın küçük çocugun var diyor ayrıca bir sürü kadın oturuyor bu apartmanda tutup küçük çocugu olanın üstüne geliniyor. Gerçekten ben evimin içini zor temizliyorum zaten eski ev çocuk sütleri döküyor siliyorum bir bakıyorum kitapları,dolabındaki giysileri dağıtmıs ee kocam da taze yemek istiyor sürekli çıldırmak
Üzereyim.
Bayramda giriş kattakine kocası hasta die gittik diğerlerine gitmedik.
Girişteki kadın gelip gitmediğimi söylemiş görümceme, birde benim oturdugm yer en üst kat. Giriş katta oturan kadın sokağın önünü süpürmemi görümceme söylemiş. Hem benm çok yaramaz bensiz duramayan bir çocugum var bunu bildikleri halde böyle demiş.
Daha önce de 2inci katta oturuyordum en üst kattaki kadın asla sokağı süpürdüğünü ne gördüm ne de duydum!!!
Görümcem de demiş onun küçük çocugu var sonra da diyor ne var ablacım süpür.
2yüzlülük müdür nedir hem süpür diyor hem senın küçük çocugun var diyor ayrıca bir sürü kadın oturuyor bu apartmanda tutup küçük çocugu olanın üstüne geliniyor. Gerçekten ben evimin içini zor temizliyorum zaten eski ev çocuk sütleri döküyor siliyorum bir bakıyorum kitapları,dolabındaki giysileri dağıtmıs ee kocam da taze yemek istiyor sürekli çıldırmak
Üzereyim.
Bayramda giriş kattakine kocası hasta die gittik diğerlerine gitmedik.