Sizolsanız napardnz

ben bu "alt kattaki" üslubunuzu sevmedim

kim o amcanın eşi mi sizin eltiniz mi

aile apartmanı olan bir yerde oturuyorsanız biraz uyumlu olunması gerekir

görümcen güzelce onlara çocuğu küçük vs bahane bulmuş sana da arada bir yalandan da olsa sen de katıl demiş

süpürmeyeceksen de komşularla konuşur dersin ki benim küçük çocuğum var sizin de yaşınız var ne uğraşalım bu işleri yapan kişiler var onlara da ekmek parası birini ayarlayalım der çekilirsin kenara

o ahaliden biri ben çıkıp süpüreyim sen bana ver parayı der zaten

olmaz deseler de ben çözüm yolu sundum siz kabul etmediniz elimden gelen budur dersin o zaman çekilirsin

Son düzenleme:
Toplu yaşadığınız yerin sorumluluğunu sizde almak zorundasınız kusura bakmayın insanlar sizden ekstra birşey istemiyor. 30 yaşında çocuğu olan kişiler kendileri aşağı yukarı 50 yaşındadır. 50 yaşında kadın süpürüyorsa bi zahmet sizde yapacaksınız. Bi de sanki dünyada tek yaramaz çocuk kendinde varmış gibi herşeye onu bahane olarak sunmanız çok komik. Sonuçta her gün yapılan birşey değil. Eşinizin evde olduğu günlerde inip gayette süpürebilirsiniz.

ya bu komsu konularinda hep aklima gelir,
benim tek basima yasadigim donemden:

ev sahibim apartmanin en ust katinda oturuyor,
bir gun dedi ki komsular cok merak ediyorlarmis, camlari acaba ne zaman silecekmissin diye dedi :olamaz: :KK70: :KK47:

artik komsular mi soyledi,
kadin beni nasil uyaracagini bilemedi de mi bu yontemi buldu bilemeyecegim,

el mecbur sildim camlari :KK53:

velhasili,
gorumce kibarcana uyarmak istemis olabilir.

Ortak alan oldugu icin de yapacak bir sey yok, kucuk cocugunuz da olsa bir sekilde halledeceksiniz.
Ahahahaaa çok iyiyiydi ya, benim de başıma gelmişti bu olay. Her temizliğime annem yetişirdi, bir gün komşu kadınlar 'annen ne zaman gelecek?' drmişlerdi ki evime kimseyi almazdım... Evim giriş katıydı herkes evimi gözlüyordu demek ki 😅 taşındım yine giriş kat ama bu defa sokağa değil bahçeye bakıyor ev. Rahatım...

Bu isler icin para toplanir bir yardimci alinir her hafta gelir apartmanin merdivenlerini siler benim bildigim. Hem de bir kadini istihdam etmis olursunuz. Gercekten butun gun calisip eve geldikten sonra apartman kapisinin onunu supur diyen olsa ya birini tutalim ya da temizlik malzemelerini ben karsilayayim isteyen silsin derdim ben olsam. Kendi evim icin yardimcim var temizlikle ugrasmak istemedigim icin, apartman kapisinin onunu mu supurecegim baska yolu varken.

Eğer o apartmanda yaşıyorsunuz ve bu iş sıralı olarak yapılıyorsa siz de yapmak zorundasınız, isterse 10 çocuğunuz olsun. Siz sormadan söyleyeyim benim de küçük çocuğum var bu arada. Üslubunuz çok itici umarım apartmandaki insanlarla da böyle konuşmuyorsunuzdur. Yok illa yapamam diyorsanız da birini tutup parayla yaptırabilirsiniz ama sizin diğer dairelerden ayrıcalığınız yok o yüzden beni bu işin dışında tutun deme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum.

Su "kapinin önünü süpürsem madalya mi takacaklar" zihniyeti Türkiyeden bir gitse. Biz burda kapinin önünü temizliyoruz. Sorumlu ev sahibi, ama kiradaysa kiracilar yapiyor. Herkes üstüne düseni yapsa al sana tertemiz sokaklar. Ha bu arada benimde iki kücük cocugum var. Oturturum arabasina eline oyncagini veririm sira bende ise yaparim. Esinizin de eline yapismaz bu arada. Madem siz yapamiyorsunuz o yapacak

Bir kadına 50 TL veriyoruz 3 katlı binayı yıkıyor, bahçesini de süpürüyor ayda 200 TL yapıyor e bunu aydata bölünce lafı edilmeyecek bir para çıkıyor ortaya. Çenenize yazık.

Onlarla gidip gelmek zorunda değilsin ama herkes yapıyorsa mecburen sende yapacaksın. Evet aranızda sıralama yapın. Sana sıra geldiğinde yaparsın. Çocugum iki yaşında demişsin, gündüz uyumuyor mu hiç. Yada arkadasların dediği gibi eşin gelince yaparsın. Hepsi yapıyorsa mecbursun yapacak bişey yok...
Hepsi yapmıyor bu 1 . Mecbur değilim bu 2. Çocugum 2 buçuk yaşında. 3 yaşına az kaldı. Gündüz uykusu bitti. Tek uykuya geçti bu 4.

Kadının görümceme benim süpürmemi söylemesi çok yanlış bu da 5. Görümcem çok uzakta oturuyor.

Emrivaki hiç sevmem.

çocuğum var supurmem ne demek, herkes supuruyorsa sen de aslan gibi supureceksin.
çocuğun da yanında dursun ne var, uslubun bile çok itici ya, çok pat pat konuşuyosun.
ben o apartmanda olsam sana supurturdum net söyleyeyim.
Diğer kadınlar oturup dedikodu mu yapacak kımsenın süpürdüğünü görmedm

Ya toplasip kadin tutun temizleyip supursun ya da kimseyi ilgilendirmez kocan taze yemek bekliyormus, cocugun salmiyormus. Sira varsa uyacaksin.

Hepsi yapmıyor bu 1 . Mecbur değilim bu 2. Çocugum 2 buçuk yaşında. 3 yaşına az kaldı. Gündüz uykusu bitti. Tek uykuya geçti bu 4.

Kadının görümceme benim süpürmemi söylemesi çok yanlış bu da 5. Görümcem çok uzakta oturuyor.

Emrivaki hiç sevmem.
Neden konu açtın ? Bir sey kabullenmiyorsun?

Back
X