- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür arkadaşlarıyla çıkmaz 12 senede sadece 4-5 kez daha fazla değil içkiyi önceden içerdi dışarda haftada bir iki şimdi günah biliyorum ama beraber ayda bi içiyoruz ben beni özlemesini sağlardım (yatağımızda)eve gelmeye can atsın diye bilmem başkaları neler yapar1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet
3. Eve surekli gec gelen esi nasil yola getirirsiniz.
Bu kadar. Biktim bu adamin sorumsuzlugundan..m
Ogunden snra erken geldi bi iki gun ama sonra yine ayni. P.tesi gununu bekliyorum yarin aksamda gec gelirse ipler kpocak artiken son eve almayacaktınız ne oldu?
1.esim haftanin6 gunu arkadaslariyla takiliyor ne yaptysam vazgeciremedm1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet
Benim eşim bi hayli sever arkadaşlarını. Bıraksam hergün dışarda. Ama biz genel olarak gezmeyi seviyoruz haftanın 5 günü dışardayız. Dışardayız dediysem öyle hep cafeler falan değil. Birer gün ailelere gideriz 2 gün etti. Pazar günü kahvaltıdan akşam yatana kadar çıkarız bir iki günde akrabaya,arkadaşa gideriz çaya. Haftanın 5 günü bize sokak :) Cumartesi Akşamı da eşimin çıkma günü gece en geç 1 de olmak üzere evde olmak zorunda. Diğer günler zaten çıktığımız için gözü disarda olamıyor. Tabi bu yazılı kural değil sonucta genelleme bazen üst üste düğün dernek çok olur o hafta hiç çıkamaz bazen denk 2-3 kez buluşur arkadaşlarıyla. İçki komşunu bilemicem çünkü eşim ağzına sürmez çok şükür. Ama içki kötülüklerin anası demişler boşuna değil iyilikle güzellikle bıraktırın mümkünse1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
Ben oyle olmak istemiyorum iste ozaman "ev arkadasi"gibi hissediyorum kendimi.oayri ben ayri takilcaksam neden evlendim ki ben. Sende konuyu takip et belki guzel fikirler cikarda isimize yarar1.esim haftanin6 gunu arkadaslariyla takiliyor ne yaptysam vazgeciremedm
2.haftada 1 mutlaka icer bunada alistim
3.dedigim gibi yola getiremdm olmuyo gelmiyo benmde cok derdm war bu konuda arkadsm yalnz degilsn maleseff.o boyle oldugu icin bende haftanin her gunu disardayim kesinlikle bana karisamaz![]()
gecen hafta dedim eger eve gec gelirsen seni eve almcm dye bi iki erken geldi snra yine ayni artik bende cinnet gecirme safhasindayim zaten ama bu sefer onu eve almamazlik yapmicam ben evden gidicem
1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
Nasil mesela :)Uyarıdan sonra eve erken gelmesi gibi olumlu geri dönüş olduysa iyi bir şey. Bir sonra ki uyarın bunun bir tık üzerinde olsun cinnetlik bir durum yok gibi. Yargılar gibi değil beklenti üzerine konuş.
Ahh canm ne guzl soyledin benm bir zamanlar actigim konuydu bu "neden evlendim ki "Ben oyle olmak istemiyorum iste ozaman "ev arkadasi"gibi hissediyorum kendimi.oayri ben ayri takilcaksam neden evlendim ki ben. Sende konuyu takip et belki guzel fikirler cikarda isimize yarar
1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?