• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizr birkac sorum var hanimlar

1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet

3. Eve surekli gec gelen esi nasil yola getirirsiniz.
Bu kadar. Biktim bu adamin sorumsuzlugundan..m
Çok şükür arkadaşlarıyla çıkmaz 12 senede sadece 4-5 kez daha fazla değil içkiyi önceden içerdi dışarda haftada bir iki şimdi günah biliyorum ama beraber ayda bi içiyoruz ben beni özlemesini sağlardım (yatağımızda)eve gelmeye can atsın diye bilmem başkaları neler yapar :KK31:
Birde babam böyleydi annem bıraktı başka çaresi yoktu

1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet

1.esim haftanin6 gunu arkadaslariyla takiliyor ne yaptysam vazgeciremedm :KK62:
2.haftada 1 mutlaka icer bunada alistim :KK62:
3.dedigim gibi yola getiremdm olmuyo gelmiyo benmde cok derdm war bu konuda arkadsm yalnz degilsn maleseff.o boyle oldugu icin bende haftanin her gunu disardayim kesinlikle bana karisamaz :cool:

Benim eşim bi hayli sever arkadaşlarını. Bıraksam hergün dışarda. Ama biz genel olarak gezmeyi seviyoruz haftanın 5 günü dışardayız. Dışardayız dediysem öyle hep cafeler falan değil. Birer gün ailelere gideriz 2 gün etti. Pazar günü kahvaltıdan akşam yatana kadar çıkarız bir iki günde akrabaya,arkadaşa gideriz çaya. Haftanın 5 günü bize sokak :) Cumartesi Akşamı da eşimin çıkma günü gece en geç 1 de olmak üzere evde olmak zorunda. Diğer günler zaten çıktığımız için gözü disarda olamıyor. Tabi bu yazılı kural değil sonucta genelleme bazen üst üste düğün dernek çok olur o hafta hiç çıkamaz bazen denk 2-3 kez buluşur arkadaşlarıyla. İçki komşunu bilemicem çünkü eşim ağzına sürmez çok şükür. Ama içki kötülüklerin anası demişler boşuna değil iyilikle güzellikle bıraktırın mümkünse

Eşim içki İçmez. .
Dışarı ve gece hayatı yok . .
O nereye giderse benle gitmek ister ..
Zaten sadece pazarımız var ..

Bu kötü huylu adamla geçinmek çok zor. .
Bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. .

1.esim haftanin6 gunu arkadaslariyla takiliyor ne yaptysam vazgeciremedm :KK62:
2.haftada 1 mutlaka icer bunada alistim :KK62:
3.dedigim gibi yola getiremdm olmuyo gelmiyo benmde cok derdm war bu konuda arkadsm yalnz degilsn maleseff.o boyle oldugu icin bende haftanin her gunu disardayim kesinlikle bana karisamaz :cool:
Ben oyle olmak istemiyorum iste ozaman "ev arkadasi"gibi hissediyorum kendimi.oayri ben ayri takilcaksam neden evlendim ki ben. Sende konuyu takip et belki guzel fikirler cikarda isimize yarar

gecen hafta dedim eger eve gec gelirsen seni eve almcm dye bi iki erken geldi snra yine ayni artik bende cinnet gecirme safhasindayim zaten ama bu sefer onu eve almamazlik yapmicam ben evden gidicem

Uyarıdan sonra eve erken gelmesi gibi olumlu geri dönüş olduysa iyi bir şey. Bir sonra ki uyarın bunun bir tık üzerinde olsun cinnetlik bir durum yok gibi. Yargılar gibi değil beklenti üzerine konuş.

1) Hiç çıkmaz. Yılda belki 2 ya da 3 kez çıkar ben git derim onda da. Arkadaşları görüşelim diye arasa benden onay almadan tamam bile demez.
Arkadaşlarıma ben düşkünümdür. O benle gezmeyi tercih eder.

2)Hiç içmez.

3)Evden işe, işten eve bir adamdır. Markete ya da berbere gider anca.

Benim eşim kusursuz mu?

Tabi ki hayır! Benim de başka dertlerim var :(

Arkadaşlarıyla takılması için ite kaka yollarım. Git halı saha maçı yap filan diyorum. Kimi insan için normal olabilir herkesin yaşam biçimidir ama ben çok alkol alınan ortamda büyüdüğüm için resmen tiksiniyorum evlenirken de en önemli kriterlerimden biri alkol almaması oldu. Ayda yılda bir içerim diyenlere kanmamak lazım en ufak sorunda ona sarılırlar. Ha sen eşini içerken kabul ettiysen değişmesi çok kolay olmaz ama Allah yardımcın olsun

Uyarıdan sonra eve erken gelmesi gibi olumlu geri dönüş olduysa iyi bir şey. Bir sonra ki uyarın bunun bir tık üzerinde olsun cinnetlik bir durum yok gibi. Yargılar gibi değil beklenti üzerine konuş.
Nasil mesela :)

Ben oyle olmak istemiyorum iste ozaman "ev arkadasi"gibi hissediyorum kendimi.oayri ben ayri takilcaksam neden evlendim ki ben. Sende konuyu takip et belki guzel fikirler cikarda isimize yarar
Ahh canm ne guzl soyledin benm bir zamanlar actigim konuydu bu "neden evlendim ki "

Ya bu güvenle alakalı sanırım yani zamanla kendiliğinden oluyo ilk baslarda hep yanımda olsun istiyodum şimdi bi hobi klubüne üye zaten stresli işi orda haftada bi toplanıyolar cocuk gibi seviniyo.Onun dısında içkisi falan yok ..Çok dipdibe oluncada suyu cıkıyo sanki..

Merhaba
Benim eşim neredeyse her akşam görüşür arkadaşlarıyla. Asla problem olarak görmedim.Topik yorumlarını okuyunca normal olmadığımı anladım şaka bi yana önemli olan kendinizi ikinci planda hissetmiyor olmak. Eşim için ben her zaman birinci sıradayım. Ben evde yalnız kalmayı daha çok seviyorum eşim tersi evde oturmayı pek sevmez. Evlendik diye ördek ailesi gibi dipdibe olmak zorunda değiliz bence. O yüzden arkadaşlarından ayırmaya kalkmadım hiç. Şükürler olsun ki ne zaman bu akşam gitme desem hiç gitmedi. Ve neredeyse her akşam önce bana sorar dışarı çıkmak istermisin diye cevabıma göre gider ya da birlikte gideriz.
2- Allaha çok şükür alkol kullanmıyor. Evlenirken buna çok dikat ettim.çünkü nefret ediyorum.
3- tabi düşüncenizi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim. Eğer sizin için alkol alması sorunsa evlenmeden önce bu durumu halletmenşz gerekiyor.sonrası çok zor olur bence

1. Eşinizle flört döneminiz ne kadar sürdü? Kaç yıllık evlisiniz? Ne kadar süredir aynı konudan şikayetçiniz? bu konuda hiç yüz göz oldunuz mu, tartışarak? Tartışma sonunda sizi tatmin etmeyen bir sonuç aldınız mı? Aldınızsa, tavrınız ne oldu? Tavır alabildiniz mi?

2. 3. sorular için ilk sorumun yanıtları mühim elbette. Yanıtları buraya yazmayın, özel olabilir ve konunuzun yönünü saptırabilir. Kendiniz yanıtlarsanız eğer, bir şeylerin ters olduğunu fark edeceğinizi umuyorum..

1-(memleket harici) 2 yıldır evliyiz 2 o da arkadaşları şehir dışından gelmişti...
Geçen yaz haftada 1 akşam halısahaya gidiyordu 2 saati bulmazdı eve gelmesi bu sene o da yoktu.
Uyarırdım önce, olmuyorsa gerekçeli sebeplerimi söylerdim (fikirlerimiz çeliştiğinde bunu her yaptığımda işe yaramıştır)

2-haftada değil de özel günlerde eskiden birlikte maç izlerken falandı kızımız doğduğundan beri 6 aydır ağzına sürmedi.

3-yeri geldiğinde arkadaş olarak.
Oyun oynarım, maç izleriz, film aksamlarimiz vardir(vardı yani), sevmesem bile onun izlediği dizileri izlerim vb.
Aynı zamanda evde de sorumluluklar vererek... ev işlerinde yardımcı olmak,(varsa) çocuğun bakımını paylaşmak gibi...

hayır! Benim de başka dertlerim var
[QUOTE="phaselis, post: 42396545, member: 167775nim eşim neredeyse her akşam görüşür arkadaşlarıyla. Asla problem olarak görmedim.Topik yorumlarını okuyunca normal olmadığımı anladım şaka bi yana önemli olan kendinizi ikinci planda hissetmiyor olmak. Eşim için ben her zaman birinci sıradayım. Ben evde yalnız kalmayı daha çok seviyorum eşim tersi evde oturmayı pek sevmez. Evlendik diye ördek ailesi gibi dipdibe olmak zorunda değiliz bence. O yüzden arkadaşlarından ayırmaya kalkmadım hiç. Şükürler olsun ki ne zaman bu akşam gitme desem hiç gitmedi. Ve neredeyse her akşam önce bana sorar dışarı çıkmak istermisin diye cevabıma göre gider ya da birlikte gideriz.
2- Allaha çok şükür alkol kullanmıyor. Evlenirken buna çok dikat ettim.çünkü nefret ediyorum.
3- tabi düşüncenizi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim. Eğer sizin için alkol alması sorunsa evlenmeden önce bu durumu halletmenşz gerekiyor.sonrası çok zor olur bence[/QUOTE]
Bene surekli dipdibe olmk istwmiyorum ama boylede olsun istemiyorum. Adam isden eve gelmiyo direk arkadaslarinin yanina gidiyo eve saat 10 11 gbi geliyo

Ayda bir kez cumartesi oglen isten cikinca aksam 8 gibi eve geliyor. Kahveye gidiyor.

Alkol icin de zamani yok ama yaninda ben yoksam icmez. 2,5 ayda balayi falan derken 10 15 kez icmisizdir.

Eve surekli gec gelse eve almam.

Back
X