Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

desertrose3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
271
234
53
Arkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..

Su yılanı değildi dağdan inmişti.. yani yüzen birinin bacağını dolansa veyahut onu gören panikleyip bogulsa kim alacak sorumlulugu..
Dağdan inse de bütün yilanlar yüzebilir. Doğal birşey kimseye dolanmaz yılan korkan ve zarar gören biri olursa da bunun sorumluluğunu ille almasi gereken biri olması gerekmiyor

Su yılanı değildi dağdan inmişti..

Allah iyiliğinizi versin Gördünüz mü dağdan inerken

Dağdan inme, kaba saba bir yılandı yani

Yalnız o değilde, kafası dışarda yüzmesi nedir??? Anaconda gibi. Evimde otururken ürperdim yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…