Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

sudan sebeplere bak hey Allahıııım

Allah iyiliğinizi versin Gördünüz mü dağdan inerken

Dağdan inme, kaba saba bir yılandı yani

Yalnız o değilde, kafası dışarda yüzmesi nedir??? Anaconda gibi. Evimde otururken ürperdim yemin ederim
Napsın hayvan belki kulağı ağrıyor dalamıyor? Belki o kadar yüzme biliyor?

İşte hep böyle dagdan inip aramıza karışmaya çalışıyor gorgusuzler. Yılanın başını küçükken ezeceksin. Cahil yılan.

Napsın hayvan belki kulağı ağrıyor dalamıyor? Belki o kadar yüzme biliyor?

Şu an 2 metre boyunda açık kahve-sarı bir çıngıraklı yılan, boyunun yarısına kadar dışarda, dalgaların arasından yavaşça süzüle süzüle kıyıya geliyor. Yani olay zaten korkutucu, bir de öyle bir canlılıkla anlattı ki konu sahibi kafamın içinde dönen film bu şu an

Yılandaki iyi cesaretmiş valla o kadar kadının arasından kafa çıkarmak yürek ister. Ama yılanı dinleseydiniz birşey anlatmak istemiş olabilir. Yeter la her gün 10 bin kadın geliyorsunuz burayı kadınlar hamamına çevirdiniz, bugün de biz yüzcez dağılınn şimdi.

Ayrıca o plajı duymuştum, aşırı kalabalıkmış, denizde yüzecek yer kalmıyormuş. Herhalde denizsizlikten ölsem gidemem. Kadınlar hamamı gibi, yılan haklı ben de yılan olsam bu gidişe bir dur derdim.

Ne zaman hayvanların da yaşam hakkına sahip çıkabileceğiz acaba?
Siz orada 3 - 4 saat eğleneceksiniz diye koskoca denizde yılan avına çıkacak değiller ya. Allah bilir şimdiye kadar kaç deniz canlısının üstünde yüzmüşüzdür.
Ayrıca ben de deniz yılanının bir şey yapmadığını düşünüyordum.

Ama genç çocuğu dövme olayını anlamadım.

Yılan vukuatından sonra deniz de tenhalaşmıştır tam yüzülecek zamanmış aslında.

Olay gerçek mi bilmem, çok tezatlar var. Erkek müşteri gibi ?

Ama yılanlar başını dışarıya çıkarır zaten eğer su yılanı değilse. Birde su içinde sokamadiklarini duymuştum. Doğru mu bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…