- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi desertrose3456
-
Saçı makyajı bozulmasın diyebeach clublardaki kokona ablalar gibi
Deniz yılanları zehirlidir, suyun altında da ısırabilir.Olay gerçek mi bilmem, çok tezatlar var. Erkek müşteri gibi ?
Ama yılanlar başını dışarıya çıkarır zaten eğer su yılanı değilse. Birde su içinde sokamadiklarini duymuştum. Doğru mu bilmem.
yılanın kafası neden yukarıda bende orada kaldım..
Saçı makyajı bozulmasın diyebeach clublardaki kokona ablalar gibi
Kafa kağıdını göstermis denize girerken, malum ohal var ya kimlik taşımak zorunlu.
öldürdün beni
Marmara denizi, o kadar pis ve kirli ki.. Yılan ona rağmen, hayatta kalmayı basarmış.. Ve yaşamını sürdürmeye çalışmış. Sırf iinsanların huzurunu kaçırıyor diye de, yılanı öldürtmek istemeniz çok canice..
Diğer ayrıntılar ise gerçek skandal.
Deniz yılanları zehirlidir, suyun altında da ısırabilir.
Anakondalar zehirli değil sıkıcıdır, yine suyun altında saldırabilir.
Piton vb karasal yılanlar suya girdiğinde kafasını suyun altına sokup nefesini tutabilir.
Sürüngenleri çok severim.Ne bu yılan bilgisi
E yani? Hizmet sifir olabilir ondan yana sikayetinizi anlarin da, adam ne yapsin denizdeki yilana, plaji mi kapatsin ayrica dedigi gibi su yilani ne yapacak? Rengi ne kadar koyu olursa o kadar zehirsiz olur yilan, bizim burada isyerinin tuvaletinden cikiyorlar, hem yasam alanlarina sokuluyorsunuz hem de paylasamiyorsunuz denizi, o su yilani suya ihtiyaci var, siz su insani degilsiniz, yuzmeyin mademArkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
Ayhhh bunlari ogrendikten sonra icim bi rahatladi shot artik bir fobim daha varDeniz yılanları zehirlidir, suyun altında da ısırabilir.
Anakondalar zehirli değil sıkıcıdır, yine suyun altında saldırabilir.
Piton vb karasal yılanlar suya girdiğinde kafasını suyun altına sokup nefesini tutabilir.
Sarıyer diyor.. Tam İstanbul un ortası.. Yani marmara denize bakıyor. Orada da denize girilmesi ayrı bir sorun, o pisliğe rağmen; hayatta kalmayı başarmış yılan ayrı bir konu..Marmara değil ama Karadeniz sanırım Kilyos tarafı.
Sürüngenleri çok severim.
Özellikle yılanlar ve bazı tür kertenkeleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?