Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçirdim canım skar gebelik kürdaş oldum senin durumun nasılBen varım. Durumunuz ne?
Çok geçmiş olsun. Allah yine nasip eder inşallahBen geçirdim canım skar gebelik kürdaş oldum senin durumun nasıl
Ben kürdaş oldum bebek kesi yerine yerleşmişti gelişmedi kanamam durmadı istmosel lim varmış bilmiyordum sizin nasıl oldu skar gebeliğinÇok geçmiş olsun. Allah yine nasip eder inşallah10+3 oldu bebek büyüyor çok şükür.
Allah kucagına almayı nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun. Allah yine nasip eder inşallah10+3 oldu bebek büyüyor çok şükür.
İlk bebeğimi sezaryenle doğurdum. Bu sefer kese dikiş yerine yerleşmiş ama şu an devam ediyor çok şükür. Her hafta kontrole gidiyorum. Dikişi patlatıp organlara zarar verebilir.Ben kürdaş oldum bebek kesi yerine yerleşmişti gelişmedi kanamam durmadı istmosel lim varmış bilmiyordum sizin nasıl oldu skar gebeliğin
Benimde öyle idi ama bebek gelişmedi kanamam durmadı istmosel ise sezeryen yerinde içerde ufak acıklık olduğu için sürekli orda az kanama var ondan dolayı bebek olmuyor olursada kesi yerine yerleşiyor riskli gebelikİlk bebeğimi sezaryenle doğurdum. Bu sefer kese dikiş yerine yerleşmiş ama şu an devam ediyor çok şükür. Her hafta kontrole gidiyorum. Dikişi patlatıp organlara zarar verebilir.
İstmosel neymiş bilmiyorum
İnşallah doğuma kadar sorun olmaz canımİlk bebeğimi sezaryenle doğurdum. Bu sefer kese dikiş yerine yerleşmiş ama şu an devam ediyor çok şükür. Her hafta kontrole gidiyorum. Dikişi patlatıp organlara zarar verebilir.
İstmosel neymiş bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Rahmin alınmasına kadar gidebiliyormuş. Ne güzel sorunsuz atlatmışsınız. Benim de doğuma kadar riskim devam ediyor. İnşallah rahmim alınmadan atlatabilirimBenimde öyle idi ama bebek gelişmedi kanamam durmadı istmosel ise sezeryen yerinde içerde ufak acıklık olduğu için sürekli orda az kanama var ondan dolayı bebek olmuyor olursada kesi yerine yerleşiyor riskli gebelik
Amin inşallah doğal yollamı hamile kaldınızÇok geçmiş olsun. Rahmin alınmasına kadar gidebiliyormuş. Ne güzel sorunsuz atlatmışsınız. Benim de doğuma kadar riskim devam ediyor. İnşallah rahmim alınmadan atlatabilirim
Hayır tüp bebekAmin inşallah doğal yollamı hamile kaldınız
Dogal yolla olmadımıHayır tüp bebek
Hayır tüp bebekDogal yolla olmadımı
Doğal gebeliğim de olduDogal yolla olmadımı
Neden tüp bebek yaptınız sorun neydi ilk bebegin dogalken bu tüp bebek sorun neydiDoğal gebeliğim de oldu
Sezaryen niçin olmuştunuz? İki yıl bekledik, yaş 34 oldu. Daha fazla beklememek için tüp bebeğe başladıkNeden tüp bebek yaptınız sorun neydi ilk bebegin dogalken bu tüp bebek sorun neydibenimde olmuyordu bal tarçın çörek otu kürünü kullandıgım ay hamile kaldım oda skar oldu ben şok
oldu skar ne istmosel ne hiç bunları bilmiyordum internet araştırdım
Ben üç sezeryen oldum ondan olmuş benimde yaş 38 üç çoçuğum var ben birtane daha olsun istiyorum çocukları çok seviyorumSezaryen niçin olmuştunuz? İki yıl bekledik, yaş 34 oldu. Daha fazla beklememek için tüp bebeğe başladık
Maşallah. Allah gönlünüze göre versinBen üç sezeryen oldum ondan olmuş benimde yaş 38 üç çoçuğum var ben birtane daha olsun istiyorum çocukları çok seviyorumyaşim geçmeden