skyeed Burun Estetiği Ameliyatı

off bende nası rahatladım dikişler alındı alçı çıktı hiç bişe takılmadı sadece iç silikon tamponlar var onlarda pazatesi cıkcak cok iyi görünüyo :)
iyi ki gitmisim malatya ya :)
emeği gecen herkese teşekkürler.

Resimlerini bekliyoruz canım :)

skeeyed kıme oldun amlytını pekı malatya demıssın bılgeturk bılene mı oldun ucretını ozelden yazarmısn

skyeed de çok geçmiş olsun ne kadar güzel mutlu olmuşsun
yalnız size teessüf ediyorum ben ameliyat olmadan önce nedennn duymadım Bilge Beyi kalkıp giderdim yaaa

Çok mutlu oldum canım bende sabah 5de yola cıkıyorum Bana dua et skyeed nolur Çok korkuyorum İnsallah bi aksilik olmaz Of Of ÖPÜYORUM burnuşundan Skeey :)

Çok mutlu oldum canım bende sabah 5de yola cıkıyorum Bana dua et skyeed nolur Çok korkuyorum İnsallah bi aksilik olmaz Of Of ÖPÜYORUM burnuşundan Skeey :)

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım, hepimizin duası seninle, inşallah sağlıklı ve mutlu olarak dönersin Allah'ın izniyle

Cok sevdim yeni burnumu aym hepyyyyyyyyyyyy

dedim ya , minyon tipli olduğun için hoca sana fındık gibi bir burun yapmıştır kesin.. çünkü ancak seninki gibi yüzlerde güzel durur minik burunlar

çok çok sevindim
ama sen genede bantla ..ucu falan iyice kaynayıp oturana kadar bantla da düşme riski azalsın

gitcek gelcek herşey su gibi geçecek polyannamaa

sıradaki duaaammm , DepReSiFpoLyaNNaa için geliyooorrrrrr
:))

skyeed, sen emin misin Bilge Beye ameliyat olduğuna? Bu bandajlama pek onun tarzına uymuyor.

cnm skyeed 4. gün istanbula dönmek zorunda kaldı.. bebeğinden uzak kalamadı..
ameliyattan çıktığının ertesi günü başlamıştı zaten doktorlarla pazarlığa :))) tamponumu hemen alın hemeeen diye :))
tekrar dönmedi malatyaya..
istanbuldan hallediyo işlemlerini

skyeed ne güzel maşallah ya:), senin mutlu olmana bizde çok sevindik:),
en kısa zamanda burun resimlerini bekleriz canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…