bacaklarının zayıflaması için kas eritmek doğru bişey değil benim bacaklarım da oldukça kalın hele alt baldırlarım taş gibi bi gram yağ yok ama yine de kalın sana önerim pilates ya da callanetics ikisi de kasları uzatarak daha ince görünmeni sağlar. slim in 6 yaparak yağlarından kurtulduktan sonra pilates ya da callanetics yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin ben şahsen böyle yapıyorum. sakın kas eriticem diye beslenmeni bozma kasların erirse allah korusun kalp kasları da eriyomuş. diyetinde proten ihtiyacına dikkat et bence
zumba sana hafif geliyorsa bu da hafif gelebilir. sana pump it up ı önerebilirim. oldukça tempolu bir kardiyo incelmene yardımcı olur hem slim in 6 dan daha eğlenceli duruyo youtube'a pump it up yaz 3 bölüm halinde yüksek tempolu bir egzersiz. ben de düşündüm onu yapmayı ama henüz hazır değilim
bir haftayı doldurdum
şimdilik aldığım sonuçlar şöyle:
kalça ve karında sıkılaşma ve özellikle kollarımda sıkılaşma var.
beni en çok şaşırtan göğüslerimin şıkılaşması oldu.
kısacası çıplakken bi nebze de olsa daha iyi görünüyorum
annem zayıfladın diyo ama
başladığımda 60 kiloydum şu anda 59 kiloyum ama hiç yediğimden kısmıyorum zaten oruç da tutuyorum
öyle hergün yapmadım arada bi ara verdiğim de oldu.
tek kötü yanı eğlenceli olmaması insan bi hareketli müzik koyar dimi arkaya :)
Başlayamadım gitti ben.
Hangi saat dilimlerinde yapıyorsun?
ben de en kısa zamanda başlayacağım. dambıl sorununu nasıl çözüyorsunuz. nereden alabilirm ve nasıl bir şey almalıyım.
kızlar ya 5 gündür slim in 6 yapıyorum, hatta start it up.ı yaptıktan sonra ardından 10-20 dk pilates ya da leslie yapıyorum. yediklerimi bi süredir yaptığım gibi 1300 kaloride tutmaya çalışıyorum ağırlıklı olarak meyve yiyerek. tartıdaki sonuç 5 günde +1 kilo :44: halbuki slim.e başlamadan önce bi süredir sabitlenmiş kilom azalmaya başlamştı... biraz baktım sitelerden, ilk haftalarda kas oluştuğu için ve kas ağır geldiği için kilo alınabilirmiş 6 hafta devam edince bu durum gidiyormuş. ama merak ediyorum sizlerden böyle bi sorun yaşayan oldu mu durupdururken kilo alıyorum canım sıkıldı
ya burada ya da callenetics de cm olarak incelip tartıda fazla çıkan olmuştu.
evet ben de indirdim az önce start it up videolarını.
merak ettiğim birşey var. benim belimde çok problem yok ama oturarak çalıştığım icin alt tarafım resmen şekilsizleşti. bacaklarım kalınlaştı, totom büyüdü. eteklerimin belleri bol, bacakları dar gelir oldubu slimde bi ton video var, benim indirdiğim yerde. o kadar çok ki... hangilerini kullanmam gerekiyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba:26::44:
evet ben de indirdim az önce start it up videolarını.
merak ettiğim birşey var. benim belimde çok problem yok ama oturarak çalıştığım icin alt tarafım resmen şekilsizleşti. bacaklarım kalınlaştı, totom büyüdü. eteklerimin belleri bol, bacakları dar gelir oldubu slimde bi ton video var, benim indirdiğim yerde. o kadar çok ki... hangilerini kullanmam gerekiyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba:26::44:
start up ile başlayabilirsin hem alt bölgeleri çok güzel çalıştırıyor.
Acayip sıkılaştırıyor.
işdemi çalişiyorsun yoksa ????
teşekkür ederim canım, inşallah sıkılaştırır. gerçekten çook ihtiyacım varbu sabah bir egzersiz programı yapmıştım kendime,onu düzenli yapayım,egzersizli bir hayata alışma olsun bana,çünkü uzun bir aradan sonra ciddi olarak başladığım egzersizlerim olacak. alışmadan sonra haftaya pazartesi de slim in 6 weeks'e başlayayım diyorum. 1 gün ara vermek lazım ya, o pazar olursa bana da iyi olur dinlenmiş olurum.
aralığa kadar alacağım sonuçlar çok önemli benim için...
evet çalışıyorum, oturarark çalıştığım için de bu sorun başgösterdi. öğrenciyken otobüs kullanmak yerine yürüyen ben simdi baya hareketsiz kaldm.
dolayısıyla bacak-basen-toto aldı başını gitti...umarım bi çare olur bu egzersizler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?