Slim lipoliz

Meladaaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
8
1
1
İstanbul
Merhaba,

Ben dün sabah saatlerinde slim lipoliz için estetica hastanesine basen iç bacak ve diz için operasyon oldum

27 yaşındayım 1 yasında kızım var

7 aydır aralıksız haftada 3 gün spor yapan biriyim. Bacaklarım genetik olarak hep kalındı basen bölgemin spor ile gitmeyeceğini anlayınca bu işlemi yaptırmak istedim. Bugun daha 2. Günüm etkili bir yöntem olduğunu biliyorum ilerleyen aşamalarıda sizlerle paylaşabilirim.

Şimdilik operasyonun kolay olduğunu ağrı çekmediğimi ve bir gece kendi isteğim ile hastanede kaldığımı söyleyebilirim suan evdeyim istirahat en önemlisi günlük işlerimi kendim halledebiliyorum hastaneden eve kendim arabamı kullanarak geldim :)

Cevrem de bu işlemi farklı bölgeleri için yaptıran arkadaşlarım var hepsi sonucundan oldukça memnun.

Merak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sevgiler

Gecmis olsun!
Simdi nasilsiniz? Iyilestiniz mi?
Gecen gun bende bir yemekteydim. Aramizda cerrahda vardi. Ina sirdum vu metodu. Oda her seyin dogali guzel, rejim yap kili verirsin dedi. Bekledigim cevap bu degildi tabiki.
Henuz yeni bir metot ve yan etkilwri sonradan cikabilir dedi. Maddi kaygisi olmayan tarafisz bir yanit olabilir, yeniliklere kapali bir hekim gorusude okabilir. Aklim karisti ama:-(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X